FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
sinoc se pokazalo da je Mascherano vise nego potreban 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Zašto je Barca jučer igrala u rezervnom sastavu? (Mino, Milito, Gomez, Jonathan, Romeu, Maxwell, Bojan) ?
...što je više lome to je volim jače...
- nidjo_barca
- Kontakt:
Igrala je u rezervnom sastavu jer ostali igraci,prije svega,Spanski reprezentativci nisu spremni jos.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
ne numancia nas je pobjedila sa 1:0 u prvom kolu a racing smo dobili 3:2 cini mi seMonolog je napisao/la:Ovaj je najjači što pljuje po Guardioli. Ne želim ni da zamislim kako bi pljuvao da Barcu vodi Safet Sušić. Izgubili ste? Pa šta? Kombinovani sastav, a i mora se priznati da je utakmica skoro pa revijalnog karaktera. Helem, više se trebate brinuti za Racing, jer to je ekipa koja je u najboljoj Barcinoj sezoni(prva sezona pod Guardiolom)uspjela iznenaditi Barcu i to, ako se ne varam, u prvom kolu.

.
- nidjo_barca
- Kontakt:
1-1 je bilo u 2. kolu. protiv Racinga.catalonia je napisao/la:ne numancia nas je pobjedila sa 1:0 u prvom kolu a racing smo dobili 3:2 cini mi seMonolog je napisao/la:Ovaj je najjači što pljuje po Guardioli. Ne želim ni da zamislim kako bi pljuvao da Barcu vodi Safet Sušić. Izgubili ste? Pa šta? Kombinovani sastav, a i mora se priznati da je utakmica skoro pa revijalnog karaktera. Helem, više se trebate brinuti za Racing, jer to je ekipa koja je u najboljoj Barcinoj sezoni(prva sezona pod Guardiolom)uspjela iznenaditi Barcu i to, ako se ne varam, u prvom kolu.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Gledao sam sinoc samo prvo poluvrijeme i ne znam kako smo pali tako u drugom, dok sam gledao dobra je igra bila, vodili smo, ne znam sta se desilo al hajd, nije ni bitno. Valja nam se pojacat ljudi , ipak, rizik je uci u sezonu bez novih pojacanja, ajde Pep zatrazi Ozila, em bi nam bio dobar, em bi ga Reaulu oteli.
Ibra mi djeluje kao preporodjen, ovo ce biti njegova sezona, on i Vilja ce se nadavati golova.
Ibra mi djeluje kao preporodjen, ovo ce biti njegova sezona, on i Vilja ce se nadavati golova.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
da tu smo sezonu poceli slabo a zavrsili odlicnonidjo_barca je napisao/la:1-1 je bilo u 2. kolu. protiv Racinga.catalonia je napisao/la:ne numancia nas je pobjedila sa 1:0 u prvom kolu a racing smo dobili 3:2 cini mi seMonolog je napisao/la:Ovaj je najjači što pljuje po Guardioli. Ne želim ni da zamislim kako bi pljuvao da Barcu vodi Safet Sušić. Izgubili ste? Pa šta? Kombinovani sastav, a i mora se priznati da je utakmica skoro pa revijalnog karaktera. Helem, više se trebate brinuti za Racing, jer to je ekipa koja je u najboljoj Barcinoj sezoni(prva sezona pod Guardiolom)uspjela iznenaditi Barcu i to, ako se ne varam, u prvom kolu.

.
-
- Kontakt:
Andres drug mene je samo Barca oborila na nekih 146 maraka .... pa nisam retard kao ti da neke frustracije prosipam po forumu .....
Skinem Travnik - kec .... Lazio - kec .... Rennes - dvica ... City - x i zavalim se i gledam Barcu .... i cekam te pare. Kad sam vidio sastav koji je Pep izveo ( zabrino sam se ) ... Sevilla je u rangu ( arsenala , liverpoola i tottenhama ) a gledajuci proslogodisnje rezultate bolji su od Milana ili recimo Rome i Fiorentine
[ ovo je moje misljenje ] ... i mi izvedemo sastav djece i rezervnih igraca .... Bez Mesija od pocetka .... bez motora ( xavi ) bez Inieste ma da dalje ne nabrajam ....
Po meni Pep je dobio malo uvid u pojedine igrace .... ili recimo probavanje Abidala na stoperu ... Milita kao desnog bocnog a Alvesa kao desnog veznog ... ili recimo kad je maxwell igrao na krilu ....
Covjek jednostavno isprobava te opcije .... jer nije isto probavati to protiv onih koreanaca i protiv seville ....
Ja sam siguran da ce na Nou Campu biti 3-4 razlike za nas ..... zivi bili pa vidjeli .... Andres iskuliraj malo
Skinem Travnik - kec .... Lazio - kec .... Rennes - dvica ... City - x i zavalim se i gledam Barcu .... i cekam te pare. Kad sam vidio sastav koji je Pep izveo ( zabrino sam se ) ... Sevilla je u rangu ( arsenala , liverpoola i tottenhama ) a gledajuci proslogodisnje rezultate bolji su od Milana ili recimo Rome i Fiorentine

Po meni Pep je dobio malo uvid u pojedine igrace .... ili recimo probavanje Abidala na stoperu ... Milita kao desnog bocnog a Alvesa kao desnog veznog ... ili recimo kad je maxwell igrao na krilu ....
Covjek jednostavno isprobava te opcije .... jer nije isto probavati to protiv onih koreanaca i protiv seville ....
Ja sam siguran da ce na Nou Campu biti 3-4 razlike za nas ..... zivi bili pa vidjeli .... Andres iskuliraj malo

Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.
izgleda da jos imate traume od polufinala LPRomariooo je napisao/la:Gledao sam sinoc samo prvo poluvrijeme i ne znam kako smo pali tako u drugom, dok sam gledao dobra je igra bila, vodili smo, ne znam sta se desilo al hajd, nije ni bitno. Valja nam se pojacat ljudi , ipak, rizik je uci u sezonu bez novih pojacanja, ajde Pep zatrazi Ozila, em bi nam bio dobar, em bi ga Reaulu oteli.

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Treba 1 igrac i niko vise !!! Samo jedan , neznm sta je Pepu , ali treba 1 DM to je sigurno ! Capoue ili Javier , svejedno ali treba 1 ! NI jedan ni drugi nisu skupi a odlicni su igraci !
Rekao sam nemaju, a ne nisu imali...Abrofemi je napisao/la:Brnjoo je napisao/la:Ma jedini razlog sto je Sevilla dobila Barcu je taj sto tri najbolja igraca ove momcadi nisu igrala. Oni su fakticki igrali protiv pola Barcelone, jer su ostalo sve bili juniori.Abrofemi je napisao/la:Odkad nisam vidio da Barca primi tri komada, hajd nek i to dodje![]()
Stvarno rezultat malo čudan, Sevilla strasno jaka ekipa, prvo razbise Atl. Madrid u Kupu, sad vas u Superkupu, stvarno su vrlodobri, a i Kanoute pokazuje šta znaci za ovaj klub!
Pa Barcelona ce, ukoliko u narednoj utakmici budu igrali sa najjacim sastavom, razvaliti Sevillu. Nemaju oni neki sastav sa kojim su prijetnja Realu ili Barceloni u utrci za osvajanje nekog naslova. Ja bi, iskreno, volio da Sevilla osvoji Superkup, li to ce tesko uraditi bas zbog gola kojeg je zabio Ibrahimovic![]()
Pa ko osvoji kup?
Nemoš sve kupit parama.
- Barcelona_1899
- Kontakt:
O šta ima novog u bunkeruamell je napisao/la:izgleda da jos imate traume od polufinala LP![]()
![]()

2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7

0:2 još uvijek frišak rezultat

David Villa #7
- Los*Blancos
- Kontakt:
Ovaj Racing i onaj prije 2,1g nije ni blizucatalonia je napisao/la:ne numancia nas je pobjedila sa 1:0 u prvom kolu a racing smo dobili 3:2 cini mi seMonolog je napisao/la:Ovaj je najjači što pljuje po Guardioli. Ne želim ni da zamislim kako bi pljuvao da Barcu vodi Safet Sušić. Izgubili ste? Pa šta? Kombinovani sastav, a i mora se priznati da je utakmica skoro pa revijalnog karaktera. Helem, više se trebate brinuti za Racing, jer to je ekipa koja je u najboljoj Barcinoj sezoni(prva sezona pod Guardiolom)uspjela iznenaditi Barcu i to, ako se ne varam, u prvom kolu.

borice se za opstanak ove sezone, pored toga sto im je (potenicijalni spanjolski rep..)Soriano ozljedjen dosta igraca je i napustilo klub, nisu ni dovedili bog zna sta

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
- Los*Blancos
- Kontakt:
sta treba Pep.. 1 DM=1KMAndres je napisao/la:Treba 1 igrac i niko vise !!! Samo jedan , neznm sta je Pepu , ali treba 1 DM to je sigurno ! Capoue ili Javier , svejedno ali treba 1 ! NI jedan ni drugi nisu skupi a odlicni su igraci !

El mejor club del siglo XX
pep je tvrdoglav i samouvjeren tako da sve sto je veci pritisak da se dovedu maskerano ili ozil ja sam sve sigurniji da nece doci niko
a bgm msm da ce nam itekako zatrebat, nadam se da se ova prepotentnost nece pepu obiti o glavu.
napad je ok
na sredini imamo 4 igraca koji konkurisu za 3 pozicije + 3 mlada romeu,jds, i po meni onaj s najvecim potencijalom tiago
stoperski dvojac je ok ali sta ako se jedan od njih nedo bog povrijedi, ko ce igrati millitto koji je najgori i kada igra mjesoviti tim protiv seville, kad su vec tjerali jednog stopera bolje da je to bio on nego marquez koji makar nije grijesio u predaji lopte,a ovaj svaku drugu protivniku u noge, rafa ima i bolje suteve i nogom i glavom, jedina millittova prednost je brzina. 4 stoper nam je abidal a na toj poziciji je losiji nego inace. ali doduse ima i ovaj kaseres se vratio pa vidjet cemo gdje je planirao tog indijanca
mada meni je nesto drag koliko god grijesio, jer jako puno podsjeca na pujola s pocetka karijere.

napad je ok
na sredini imamo 4 igraca koji konkurisu za 3 pozicije + 3 mlada romeu,jds, i po meni onaj s najvecim potencijalom tiago
stoperski dvojac je ok ali sta ako se jedan od njih nedo bog povrijedi, ko ce igrati millitto koji je najgori i kada igra mjesoviti tim protiv seville, kad su vec tjerali jednog stopera bolje da je to bio on nego marquez koji makar nije grijesio u predaji lopte,a ovaj svaku drugu protivniku u noge, rafa ima i bolje suteve i nogom i glavom, jedina millittova prednost je brzina. 4 stoper nam je abidal a na toj poziciji je losiji nego inace. ali doduse ima i ovaj kaseres se vratio pa vidjet cemo gdje je planirao tog indijanca

- nidjo_barca
- Kontakt:
Valdes,Pique,Xavi i Messi kandidati za nogometasa godine
-Navodno,Guardiola je rekao da mu ne treba vise pojacanja i da vjeruje igracima iz Barce Atletic.To su ova 4 igraca

-Navodno,Guardiola je rekao da mu ne treba vise pojacanja i da vjeruje igracima iz Barce Atletic.To su ova 4 igraca

Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Prico oko odlaska Ibre jos uvijek nije stala, pogotovo u katalonskom Sportu, ne znam, ovaj urednik Sporta se naklatio nesto na Ibru ko da mu ovaj zenu obradjuje.
Evo i Vilja sam potvrdjuje da moze igrati zajedno s Ibrom :
"Kompatibilan sam s Ibrahimovićem. U potpunosti. I uvjeren sam da smo dovoljno jaki da osvojimo sva takmičenja u kojima budemo sudjelovati", tvrdi Villa
To je i logicno, po meni Vilja bi bio puno bolji i opasniji kada bi igrao na lijevom krilu, a Ibra u spicu odvlacio na sebe odbranu.Uostalom, Pep ce tako najvjerovatnije i igrati.
Evo i Vilja sam potvrdjuje da moze igrati zajedno s Ibrom :
"Kompatibilan sam s Ibrahimovićem. U potpunosti. I uvjeren sam da smo dovoljno jaki da osvojimo sva takmičenja u kojima budemo sudjelovati", tvrdi Villa
To je i logicno, po meni Vilja bi bio puno bolji i opasniji kada bi igrao na lijevom krilu, a Ibra u spicu odvlacio na sebe odbranu.Uostalom, Pep ce tako najvjerovatnije i igrati.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Dovesti veznjaka
Ja vidim po ovim novinama,nakacili se na Ibru,to Guardiola vec sastavio sastav sa Pedrom,Villom i Messijem gore...samo nek pusti Ibru tek tako ili nek mu bude u drugom planu,vala nek je osvojio 100 trojefa ima da i njega i njegovo razmisljanje posaljem u p.m...jos jedan vezni igrac ne da fali nego je neophodan,mislim smjesno da imas 4 igraca koja konkurisu za 3 mjesta u veznom redu,pa vecu konkurenciju ima FK Vrbanjusa...razumijem ja i guranje ovih momaka iz B tima ali polahko,treba i jedan zadnji vezni i jedan ofanzivni vezni ne sad super stars ali solidan igrac koji ce uskociti kad zatreba,ali kako je krenulo necemo dobiti ni jednog ni drugog,jel je navodno to to sto se tice transfera...Rossel nikoga ne dovede

Ja vidim po ovim novinama,nakacili se na Ibru,to Guardiola vec sastavio sastav sa Pedrom,Villom i Messijem gore...samo nek pusti Ibru tek tako ili nek mu bude u drugom planu,vala nek je osvojio 100 trojefa ima da i njega i njegovo razmisljanje posaljem u p.m...jos jedan vezni igrac ne da fali nego je neophodan,mislim smjesno da imas 4 igraca koja konkurisu za 3 mjesta u veznom redu,pa vecu konkurenciju ima FK Vrbanjusa...razumijem ja i guranje ovih momaka iz B tima ali polahko,treba i jedan zadnji vezni i jedan ofanzivni vezni ne sad super stars ali solidan igrac koji ce uskociti kad zatreba,ali kako je krenulo necemo dobiti ni jednog ni drugog,jel je navodno to to sto se tice transfera...Rossel nikoga ne dovede
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Doveo je Adriana.miky_hz je napisao/la:Dovesti veznjaka![]()

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.