Čovjek je ozbiljno bolestan, ne treba se šprdati.SiouxLukavac je napisao/la:majkl
uto maj 16, 2017 10:16 pm
Pare nisu problem klub funkcionise normalno,stabilan je i vec su se poceli praviti planovi za sljedecu sezonu.Cala i ss su rekli svoje zelje sto se tice pozicija i igraca koje zele.Isto tako zele da zadrze kostur i vecinu igraca i da se postojeci kadar pojaca sa nekoliko ciljanih pojacanja.Navijaci treba da se naviknu da nece vise biti bombasticnih izjava ,obecanja i sl.Radi se ,svi su u klubu veliki profesionalci i samo tisina i rad ce dati rezultate i to ce biti najbolji pokazatelj rada uprave i ss.Okreni.o se kupu podrzimo i pozelimo ekipi puno srece do osvajanja bar jednog trofeja,uprkos,nepravdi sudija i raznim stvarima koje su bile protiv nas u ovoj sezoni.A sto se tice NK Vaso Miskin,nek im Siljak sad objasni zasto su u kavezu i zasto ce gledati na Moja Tv platformi.
SRETNO DIVOVI
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
1:2 (Hebibovic , Crnkic )
Fakat, taj čovjek nije dobar, ne vidim drugo objašnjenje za ovakve postove.PitarBordo je napisao/la:Čovjek je ozbiljno bolestan, ne treba se šprdati.SiouxLukavac je napisao/la:majkl
Pare nisu problem klub funkcionise normalno,stabilan je i vec su se poceli praviti planovi za sljedecu sezonu.Cala i ss su rekli svoje zelje sto se tice pozicija i igraca koje zele.Isto tako zele da zadrze kostur i vecinu igraca i da se postojeci kadar pojaca sa nekoliko ciljanih pojacanja.Navijaci treba da se naviknu da nece vise biti bombasticnih izjava ,obecanja i sl.Radi se ,svi su u klubu veliki profesionalci i samo tisina i rad ce dati rezultate i to ce biti najbolji pokazatelj rada uprave i ss.Okreni.o se kupu podrzimo i pozelimo ekipi puno srece do osvajanja bar jednog trofeja,uprkos,nepravdi sudija i raznim stvarima koje su bile protiv nas u ovoj sezoni.A sto se tice NK Vaso Miskin,nek im Siljak sad objasni zasto su u kavezu i zasto ce gledati na Moja Tv platformi.
SRETNO DIVOVI
![]()
![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- escobarpablo
- Kontakt:
Majkle poklanjaj i ti dresove, vraticemo te i imat ćeš imunitet. U meni gori želja svaa....PitarBordo je napisao/la:Čovjek je ozbiljno bolestan, ne treba se šprdati.SiouxLukavac je napisao/la:majkl
SRETNO DIVOVI
![]()
![]()

FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
-
- Kontakt:
Što je najgore takvih ima u klubu i takvi obitavaju oko kluba, a mi hoćemo napredak...
Lik nije na forumu duzi period a vi opet u njemu. Fakat ne vidim svrhu.
- escobarpablo
- Kontakt:
Brate i Said je bio na klupi cijelu sezonu pa.te nije sprječavalo da davis kako če nas popisati.Lakoste je napisao/la:Lik nije na forumu duzi period a vi opet u njemu. Fakat ne vidim svrhu.
FK Sarajevo 1946
Nadji moj post o pisanju i pogledaj datum.
Čelnici OKBiH, FK Sarajevo i ASBiH traže rješenje za rekonstrukciju stadiona "Asim Ferhatović Hase"
Evo izasao clanak o stadionu, nesto su poranili ovaj put. Znaci vcrs listica slavi.
Evo izasao clanak o stadionu, nesto su poranili ovaj put. Znaci vcrs listica slavi.

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
- Kontakt:
Ne vidiš ti mnogo više od svrhe.Lakoste je napisao/la:Lik nije na forumu duzi period a vi opet u njemu. Fakat ne vidim svrhu.
Zna li se za Duljevića šta? Igra li?
Ne vidim svrhu da ti odgovorim jer nisi zasluzio svojim ponasanjem. Meni je glupo da ismijavate nekoga ko je prije bio clan foruma a sad nema mogucnost da se brani pa ga ovdje prozivate. Sto je najgore u potpisu si stavio ko je ali ovdje ga ismijavas krijuci se iza nicka umjesto da mu se javis i rijesis to sto imas protiv njega. Ovako samo trolas i ispadas pizda ogovarajuci nekoga i mahalajuci, otkrivajuci mu identitet iza nicka.
Jao izjave papeta za avaz...grrrrr
Još samoo SAT !
http://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/poz ... dbala/3855
Zbog velikog interesovanja za podršku razvoja ženskog fudbala, ranije je kupljen veći broj polusezonskih ulaznica za tribinu “BH Telecom JUG”, a za vlasnike istih bit će otvoren ulaz “B1”. Tampon zone ostaju sektori “B2” i “B3”. Zahvaljujemo se JU Centar za Sport i Rekreaciju na brzoj reakciji.
Zbog velikog interesovanja za podršku razvoja ženskog fudbala, ranije je kupljen veći broj polusezonskih ulaznica za tribinu “BH Telecom JUG”, a za vlasnike istih bit će otvoren ulaz “B1”. Tampon zone ostaju sektori “B2” i “B3”. Zahvaljujemo se JU Centar za Sport i Rekreaciju na brzoj reakciji.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Let's go SARAJEVO !
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pisaj po neokupanim 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
1:3 (1:0 (14.m) L.Menalo, 1:1 (41.m) H.Duljević, 1:2 (73.m) penal pravi Pandža, Sarić maši penal, natrčava Hebib i pogađa, 1:3 (88.m) Kovačević.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Uprava mece i ne vadi 
"Prihod ostvaren od prodaje ulaznica na južnoj tribini koševskog stadiona, na predstojećem gradskom derbiju, bit će usmjeran ka podršci i razvoju ženskog fudbala, odnosno SFK 2000 Sarajevo.
Zbog velikog interesovanja za podršku razvoja ženskog fudbala, ranije je kupljen veći broj polusezonskih ulaznica za tribinu “BH Telecom JUG”, a za vlasnike istih bit će otvoren ulaz “B1”. Tampon zone ostaju sektori “B2” i “B3”. Zahvaljujemo se JU Centar za Sport i Rekreaciju na brzoj reakciji".
Sad imamo sezonske karte za jug. Necemo valjda na ustrb svojih navijaca udovoljavati skretnicarima ubuduce?

"Prihod ostvaren od prodaje ulaznica na južnoj tribini koševskog stadiona, na predstojećem gradskom derbiju, bit će usmjeran ka podršci i razvoju ženskog fudbala, odnosno SFK 2000 Sarajevo.
Zbog velikog interesovanja za podršku razvoja ženskog fudbala, ranije je kupljen veći broj polusezonskih ulaznica za tribinu “BH Telecom JUG”, a za vlasnike istih bit će otvoren ulaz “B1”. Tampon zone ostaju sektori “B2” i “B3”. Zahvaljujemo se JU Centar za Sport i Rekreaciju na brzoj reakciji".
Sad imamo sezonske karte za jug. Necemo valjda na ustrb svojih navijaca udovoljavati skretnicarima ubuduce?

SVI NA JUG

Ne igra MenaloZagor je napisao/la:1:3 (1:0 (14.m) L.Menalo, 1:1 (41.m) H.Duljević, 1:2 (73.m) penal pravi Pandža, Sarić maši penal, natrčava Hebib i pogađa, 1:3 (88.m) Kovačević.

Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva, Proximic i 24 gosta.