Edvin_Mg je napisao/la:ccc prosjek...ove sezone 9 golova i 15 ass....jarane razvaljivo je!!!!
E uzmi tu statistiku i na to dodaj broj golova koje su primili dok je on bio u igri , znaci + - statistika . Uzmi mu statistiku pretrcanih metara u toku utakmice , izmjeri za koliko pretrci 100m i dobit ces porazavajuce cifre vjeruj mi. Vjeruem da je tesko naci igraca Bundeslige sa tako mizernom fizikom sve da je Maradona sto se tice tehnike. Gledao sam sve njihove meceve skoro prosle godine i pratio bas Misketov nacin kretanja ..... kriza majke mi ....
To su Svabe i osjetile pa zato kupise Diega ...cim Diego dodje Miske klupa.... Jedino ako mu Magath da jos jednu sansu (a ja sam skoro siguran da nece) inace zavrsi u Turskoj a i tamo ce presjediti na klupi ako ovako nastavi...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,