Hoce ali ako osvoji svemajestic24 je napisao/la:Murinho ce se u Realu zadrzati kao i Capello-jednu sezonu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Hoce ali ako osvoji svemajestic24 je napisao/la:Murinho ce se u Realu zadrzati kao i Capello-jednu sezonu.
majestic24 je napisao/la:Murinho ce se u Realu zadrzati kao i Capello-jednu sezonu.
Bebe je Mourinhi bio intersantan kao 4 napadac u timuKeane_Roy je napisao/la:Eto ode i Ozil u Real. Sad definitivno mislim da nece doci nijedno zvucno pojacanja. Nije mi samo jasno zar nije bolje dati 15 miliona za igraca koji je na SP-u odigrao veoma dobro i pred kojim je vjerovatno sjajna karijera ili dati 9 miliona za nekog beskucnika koji je igrao u trecoj portugalskoj ligi za kojeg ni veliki nogometni strucnjaci nisu nikad culi
Trasimaco je napisao/la:Asocira na to da nikad nije dobio sansu. I nije. Uvijek sam se pitao gdje je, jer gotovo svi mladi igraci koji su dio prvog tima dobiju priliku za igru.Cartman je napisao/la:Hehe a jadni Tosic, sto ga zayebavaju:
WR: Why don’t you just play Tosic? He’s a left winger.
SAF: Never heard of him.
koje ovaj skrozz lijevoCartman je napisao/la:Joj vidi Bebea sto je se osiso:
A bio je bas cool sa onom starom frizurom.![]()
BebeGiggs11 je napisao/la:koje ovaj skrozz lijevoCartman je napisao/la:Joj vidi Bebea sto je se osiso:
![]()
Znam, zato sam i napisao da će tamo sjediti na klupi.osgood je napisao/la:Monolog je napisao/la:Ne brinite se, Ozil je vaš 2011. jer će ovu sezonu presjediti na klupi. Naravno, tada ćete platiti maksimalno 10 miliona za njega. Zna Fergie kako jeftinije doći do igrača.
ode Ozil kod Special one-a
Ma nebi rekao da ce sad on sjediti na klupi ipak je momak vrstan igrac izborit ce se on za pozicijuMonolog je napisao/la:Znam, zato sam i napisao da će tamo sjediti na klupi.osgood je napisao/la:Monolog je napisao/la:Ne brinite se, Ozil je vaš 2011. jer će ovu sezonu presjediti na klupi. Naravno, tada ćete platiti maksimalno 10 miliona za njega. Zna Fergie kako jeftinije doći do igrača.
U Real igraci odu da uniste svoju karijeru!Monolog je napisao/la:Znam, zato sam i napisao da će tamo sjediti na klupi.osgood je napisao/la:Monolog je napisao/la:Ne brinite se, Ozil je vaš 2011. jer će ovu sezonu presjediti na klupi. Naravno, tada ćete platiti maksimalno 10 miliona za njega. Zna Fergie kako jeftinije doći do igrača.
Ko je ovaj desno?Cartman je napisao/la:Joj vidi Bebea sto je se osiso:
Smallingsikirica je napisao/la:Ko je ovaj desno?Cartman je napisao/la:Joj vidi Bebea sto je se osiso:
hahahMonolog je napisao/la:E jbg sad. Još samo treba neko pitati ko je ovaj starac s njima?
Evo ja cu reci ako koga zanimaMonolog je napisao/la:E jbg sad. Još samo treba neko pitati ko je ovaj starac s njima?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.