kako ce biti, ne, ozbiljno? i koja jep rica isfurala? koja nikad nije ni zivila ovdje??tuzlak1987 je napisao/la:Eto vidis ti samo sebe gledas, ne interesuje te uopste sta drugi misle. Pricate pricu koja je isfurala prije 30-40 godina. Kakvi mentaliteti, to je prica koja vise u razvijenim klubovima ne postoji, to se gubi. Dovedi istaknutog trenera kao Blazevic i igraca kao Zeba i vidjeti cete kako ce biti ljudi. A ne ljudima nabijati pod nos tu pricu o mentalitetu, nije svako isti pa da mu je dosta malo. Vecina ne konta tu pricu o mentalitetu, samo bi se nasmijali na nju i sta ima veze opet su vecina, a vecinu treba ispostovati, a ne manjinu.
Nemaju ljudi vremena kao mi da se bave Slobodom u nedogled, moj otac npr hoce da vidi dobar fudbal i ima ta 2 sata u sedmici da izdvoji. Covjek ce doci kada ima sta da se vidi, kada nema nece doci otici ce raditi sta oko kuce. Tako da vi sto to trazite od nasih ljudi da imaju neki mentalitet kao Svabe nije moguce.
aha znaci nemoj da budemo kao sav ostali svijet, u normali po tom pitanju,nego daj da kmecimo i zalimo za vremenima koja nikad nismo niti cemo ikad imati?
vecina bira i ove na vlasti 25 godina i jel treba i tom da tezimo? sta vecina hoce? dobro je rambo reko za izbore...
tvoj stari, ko i moj stari ko i svi ostali ima kablovsku,moju tv, telemach i uvijek moze pratit ligu prvaka..2 sata rahatluka..
sto da ne..
al ovde ne pricamo o tom nego o fk slobodi..
a tek drug moj, samo da znas koliko ja vremena nemam da odem ni na tusanj...
a opet odem, tako da ni ta ne stoji i nikom nije oprvdanje...
mos ti bit ljut i ogorcen mos i bojkotovat, samo nemoj izgovora hljeba ti..radije reci ko ih **** ne prati mi se to i gotovo...