Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Brnjoo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Brnjoo » 17 avg 2010, 16:43

VDV i Momo Diarra vjerovatno odlaze. NE brine nas 15 veznjaka nego nas brine sta sa Kakom i Canalesom, jer igraju istu poziciju kao i Ozil

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 17 avg 2010, 16:50

Stvarno mislis da Ozil moze uzeti Kaki mjesto? Ne samo Ozil vec bilo ko drugi? Moze al u qrcu. Ako je Murinjo reko za Kaku da je u TOP 4 igraca svijeta garant ce igrat. Ozil ce se dokazivati ova 4 mjeseca a onda ce sigurno biti zamjena Kaki ili ce igrati na krilu.

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 17 avg 2010, 16:53

Ma dok se Kaka vrati Ozil i Canales se mogu navići i da brane a ne da mjenjaju malo pozicije u vezi. :D

Sastav za početak sezone :

Casillas

Ramos - Carvalho - Albiol - Marcelo

Alonso - Khedira

Leon - Canales - Ronaldo

Higuain

Ovo je izvučeno praćenjem pripremnog perioda. Ozil će da igra ali ne odmah jer nije još naviknut na sistem Mourinha pa će morati malo da se privikne.A i nije odigrao nijednu tekmu s Realom. Do tada će Canales da hara :D.
Krilo ima dvojbe, ili Di Maria ili Leon, ali Pedro je za sada pokazao mnogo više na pripremama i ne sumnjam da će on igrati.
U odbrani ili Albiol ili Pepe partneri Carvalha ali samo zato što je Pepe ozlijeđen pa ne znam da li će se oporaviti stavljam Albiola.
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 17 avg 2010, 16:54

A_d_0 je napisao/la:Stvarno mislis da Ozil moze uzeti Kaki mjesto? Ne samo Ozil vec bilo ko drugi? Moze al u qrcu. Ako je Murinjo reko za Kaku da je u TOP 4 igraca svijeta garant ce igrat. Ozil ce se dokazivati ova 4 mjeseca a onda ce sigurno biti zamjena Kaki ili ce igrati na krilu.
Zar misliš da će Mourinho odlučivati sam sastav, da mu se neće mješati Perez :roll: Hoće budi siguran, a ovo sve miriše na to da će se Perez pokušati svim silama riješiti Kake već januaru, ako ne tad onda na ljeto sigurno :roll:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 17 avg 2010, 16:57

Strauss je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Stvarno mislis da Ozil moze uzeti Kaki mjesto? Ne samo Ozil vec bilo ko drugi? Moze al u qrcu. Ako je Murinjo reko za Kaku da je u TOP 4 igraca svijeta garant ce igrat. Ozil ce se dokazivati ova 4 mjeseca a onda ce sigurno biti zamjena Kaki ili ce igrati na krilu.
Zar misliš da će Mourinho odlučivati sam sastav, da mu se neće mješati Perez :roll: Hoće budi siguran, a ovo sve miriše na to da će se Perez pokušati svim silama riješiti Kake već januaru, ako ne tad onda na ljeto sigurno :roll:
A ti stvarno mislis da ce perez igraca placenog 70M stavit na klupu ? Pored toga i najvecu zvijezdu uz ronalda? Pazi da nece.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 17 avg 2010, 17:01

Ma pusti KAKU 4 mijeseca OUT dok on se oporavi nece imati mijesta ni na klupi :mrgreen: ovi mladi momci Ozil,Di Maria, P.Leon, Canales, Khedira mogu pomrsiti racun :mrgreen: :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 17 avg 2010, 17:09

Jednostavno sam misljenja da su Kaka i Ronaldo nedodirljivi pa makar svi ti nabrojani dali ukupno 150 golova.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 17 avg 2010, 17:13

A_d_0 je napisao/la:Jednostavno sam misljenja da su Kaka i Ronaldo nedodirljivi pa makar svi ti nabrojani dali ukupno 150 golova.
MOU je neki dan rekao da nece plakati za KAKOM, a kad se vrati da ce morati boriti za 1.sastav, da kod njega nece igrati igrac v.imena, ni igac koje je kostao puno klub, nego ko zasluzi..ali je takodjer rekao KAKA je KAKA :)
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 17 avg 2010, 17:15

Ma dobro Real ima dosta utakmica u sezoni rotacije su neophodne ali ipak Kaka kad se vrati ce biti prvi izbor sigurno.

kenank7
Kontakt:

Post Postao/la kenank7 » 17 avg 2010, 17:36

A_d_0 je napisao/la:
Strauss je napisao/la:
A ti stvarno mislis da ce perez igraca placenog 70M stavit na klupu ? Pored toga i najvecu zvijezdu uz ronalda? Pazi da nece.
Ako se Perez bude petljao u Mourinhov posao,onda će Mourinho postati vaš bivši trener ! :mrgreen: :mrgreen:
On će samo radit svoj posao ii ove godine ste stvarno prejaaki. Mourinho može posložiti ove vaše zvijezde i zvjezdice i LP je vaša u naredne 2 godine,ako se to ne dogodi,onda je čitav klub u qrcu :mrgreen:
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name! :)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 avg 2010, 17:42

najiskrenije - pao mi je kamen sa srca - eto vam ga i nek mu je sa srecom - nebi se on uklopio u Blaugrani. Da sad ne navodim zasto...

p.s. a trebace dosta vremena da se navikne na RM a i RM na njega.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 17 avg 2010, 18:07

Pa kakav sad kamen? Kao nekad je bio blizu Barcelone? Previse citate index i sportsport.ba

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 17 avg 2010, 18:33

Zaista sjajno pojacanje, pored Carvalha najbolje pojacanje ove godine. Vrijeme ce pokazati ali mislim da ce se Ozil sjajno uklopiti u Real. Mourinho gradi zaista jak tim koji ce daleko dogurati ove godine u LP a sljedece sezone s pravom mozemo ocekivati titulu ako sve bude islo po planu. Sto se tice Kake i ja mislim da je on nedodirljiv ako se Perez pita ali sumnjam da ce Mourinho dati Perezu da se petlja mnogo. Pa Benzema je placen 35 miliona pa je prosle godine prespavao sezonu na klupi. Ozil ima dovoljno vremena da se uklopi a cak i kad se Kaka vrati opet ce imati sanse da igra u prvom timu jer realno Kaki ce trebati pola godine da dostigne formu , znaci tek u drugoj polovini mozemo ocekivati njegova bolja izdanja (ako ih uopste bude, jer dosad nije pokazao ama bas nista)

P.S. [youtube][/youtube] :mrgreen:
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 avg 2010, 18:46

Može Ozil igrati i više lijevo

Formacijski slično

..............Casillas.............
Ramos.Carvalho.Albiol.Marcelo
.........Xabi...Khedira..........
......Ronaldo.Kaka.Ozil.........
.............Higuain...............

Žao mi je samo Lassa i Benzeme, propadaju ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 avg 2010, 18:49

Ma ja, Di Maria je doveden da se odmara. Imam neki osjećaj da je Ozil doveden iz razloga da ne ode u neki drugi jači klub(nebitno da li se to radi o Barceloni, Chelseau ili Manchesteru). Volio bih da griješim pa da Nijemac pokaže svima(tako i meni) da je ovo pravi potez za njegovu karijeru, ali...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 avg 2010, 18:51

Ma kakav Di Maria, Ozil za njega tata! :D

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 17 avg 2010, 18:54

sad je fakat guzva.. neko ce dobit nogu..
ser del barça es el millor que hi ha !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 avg 2010, 19:01

Scof1eld je napisao/la:sad je fakat guzva.. neko ce dobit nogu..
Poznavajući Moua koji i nije neki ljubitelj rotiranja igrača, to će se desiti.

Klub će napustiti Momo Diara i VDV sigurno.. :D

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 17 avg 2010, 19:07

Opet Casillas dobro brani :D Ovaj put nakon slobodnjaka :D

Rizah Fejzić

Post Postao/la Rizah Fejzić » 17 avg 2010, 19:14

Ima neka melanholija u njegovom dolasku.
Ozil je otjeran iz Shalkea i kao slobodan igrač prihvaćen je u Werderu. U Werderu se pokazao kao jako kvalitetan igrač, a jednostavno je buknuo na svjetskom prvenstvu.
Raul je otjeran iz Atl. Madrida kao igrač koji nema predispozicije da bude fudbaler, na kraju je došao u Real i postao je legenda.
Putevi su čudni, dnas je Raul u tom istom Shelkeu a Ozil u Madridu.
Slučajnost ili nova legenda Real Madrida? ;) ;) ;)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.