FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo za danas ko nema tv kanal . http://www.livegol.net 

- PitarBordo
- Kontakt:
Ne kontam zašto piše Moja TV kad Arena prenosi.zks1337 je napisao/la:Evo za danas ko nema tv kanal . http://www.livegol.net
Samo Saraj'vo.
Našao sam sliku na netu...PitarBordo je napisao/la:Ne kontam zašto piše Moja TV kad Arena prenosi.zks1337 je napisao/la:Evo za danas ko nema tv kanal . http://www.livegol.net
-
- Kontakt:
1:2 (Krstanović, Ahmetović/Hebibović)
sta je sa duljom,jli igra veceras,jel se oporavio ????
Ako prvi damo gol veceras kup je nas...Svaki drugi dogadaj oprastamo se...moje videnje...
Najluđa naša ekipa u zadnjih par godina ovo uzima bez muke..
0:2 na poluvremenu

-
- Kontakt:
Najkvalitetnija a ne najluđa, ispravka krivog navoda.haris004 je napisao/la:Najluđa naša ekipa u zadnjih par godina ovo uzima bez muke..
-
- Kontakt:
1:3 cisto da ispostuju @belosevica u utrci za nezz ni ja sta je brat @PB ponudio hahahah
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na Koševu se patili protiv Radnika, iako su nam dali gol iz ofsajda ljudi su imali bolju igru i zasluzili su sasvim onaj bod. Prođe malo vremena i dođe gostovanje u Bijeljini, ljudi centar nisu presli a mogli im 7 dati ali nazalost smo samo 3 uvaliliSiouxLukavac je napisao/la:Najkvalitetnija a ne najluđa, ispravka krivog navoda.haris004 je napisao/la:Najluđa naša ekipa u zadnjih par godina ovo uzima bez muke..

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Burberry46
- Kontakt:
PJESMA NOSI TE SVE DO POBJEDE !
Sanjam sinoc 0:1 Hebibovic u prvom poluvremenu u drugom ih dokrajcimo 1:3 aBd da bude tako i veeras
Sanjam sinoc 0:1 Hebibovic u prvom poluvremenu u drugom ih dokrajcimo 1:3 aBd da bude tako i veeras
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
Ma sanjate vi qurac! Svi nesto sanjaju, usnite loto i smarajte vise na forumu sa to "sanjao sam".
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
[ULAZNICE SU RASPRODANE!]
Poštovani navijači, obavještavamo vas da su ulaznice za Finale kupa BiH: NK Široki Brijeg - FK Sarajevo za sve tribine rasprodane!
Molimo vas sve koji ste kupili svoju ulaznicu da ulazite što ranije na stadion, kako bi izbjegli gužve na ulazima. Također molimo da zastavice, koje će vas čekati na stolici, podignete i mašete s njima u trenutku izlaska igrača iz tunela.
Sreća pa se dole igra druga utakmica. Usrali bi se naši da ih dočeka na Koševu 20.000.
Poštovani navijači, obavještavamo vas da su ulaznice za Finale kupa BiH: NK Široki Brijeg - FK Sarajevo za sve tribine rasprodane!
Molimo vas sve koji ste kupili svoju ulaznicu da ulazite što ranije na stadion, kako bi izbjegli gužve na ulazima. Također molimo da zastavice, koje će vas čekati na stolici, podignete i mašete s njima u trenutku izlaska igrača iz tunela.
Sreća pa se dole igra druga utakmica. Usrali bi se naši da ih dočeka na Koševu 20.000.

- PitarBordo
- Kontakt:
Nemoj si nervozan, kupit' ću ti sladoled na štap.pasica je napisao/la:Ma sanjate vi qurac! Svi nesto sanjaju, usnite loto i smarajte vise na forumu sa to "sanjao sam".

Samo Saraj'vo.
Sanjao sam da je Said dao dva gola u smeđem mantilu i da je isprskao pola Lištice.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bolje dokazi svoje programerske sposobnosti pa mi napisi skriptu da mi browser preskace ove postove koji sadrze "sanjao sam", "imam osjecaj" itd...PitarBordo je napisao/la:Nemoj si nervozan, kupit' ću ti sladoled na štap.pasica je napisao/la:Ma sanjate vi qurac! Svi nesto sanjaju, usnite loto i smarajte vise na forumu sa to "sanjao sam".
Hajd budi drug baci se na posao

- PitarBordo
- Kontakt:
Pa to je nešto najlakše, dodaj ovo kao snippet u svoj chrome:pasica je napisao/la:Bolje dokazi svoje programerske sposobnosti pa mi napisi skriptu da mi browser preskace ove postove koji sadrze "sanjao sam", "imam osjecaj" itd...PitarBordo je napisao/la:Nemoj si nervozan, kupit' ću ti sladoled na štap.pasica je napisao/la:Ma sanjate vi qurac! Svi nesto sanjaju, usnite loto i smarajte vise na forumu sa to "sanjao sam".
Hajd budi drug baci se na posao
Kod: Označi sve
setInterval(function() {
$('.postbody .content:contains("sanjao")').hide();
}, 100);

Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
majkl
uto maj 16, 2017 10:16 pm
Pare nisu problem klub funkcionise normalno,stabilan je i vec su se poceli praviti planovi za sljedecu sezonu.Cala i ss su rekli svoje zelje sto se tice pozicija i igraca koje zele.Isto tako zele da zadrze kostur i vecinu igraca i da se postojeci kadar pojaca sa nekoliko ciljanih pojacanja.Navijaci treba da se naviknu da nece vise biti bombasticnih izjava ,obecanja i sl.Radi se ,svi su u klubu veliki profesionalci i samo tisina i rad ce dati rezultate i to ce biti najbolji pokazatelj rada uprave i ss.Okreni.o se kupu podrzimo i pozelimo ekipi puno srece do osvajanja bar jednog trofeja,uprkos,nepravdi sudija i raznim stvarima koje su bile protiv nas u ovoj sezoni.A sto se tice NK Vaso Miskin,nek im Siljak sad objasni zasto su u kavezu i zasto ce gledati na Moja Tv platformi.
SRETNO DIVOVI

uto maj 16, 2017 10:16 pm
Pare nisu problem klub funkcionise normalno,stabilan je i vec su se poceli praviti planovi za sljedecu sezonu.Cala i ss su rekli svoje zelje sto se tice pozicija i igraca koje zele.Isto tako zele da zadrze kostur i vecinu igraca i da se postojeci kadar pojaca sa nekoliko ciljanih pojacanja.Navijaci treba da se naviknu da nece vise biti bombasticnih izjava ,obecanja i sl.Radi se ,svi su u klubu veliki profesionalci i samo tisina i rad ce dati rezultate i to ce biti najbolji pokazatelj rada uprave i ss.Okreni.o se kupu podrzimo i pozelimo ekipi puno srece do osvajanja bar jednog trofeja,uprkos,nepravdi sudija i raznim stvarima koje su bile protiv nas u ovoj sezoni.A sto se tice NK Vaso Miskin,nek im Siljak sad objasni zasto su u kavezu i zasto ce gledati na Moja Tv platformi.
SRETNO DIVOVI

To, e sad moze sladoledPitarBordo je napisao/la:Pa to je nešto najlakše, dodaj ovo kao snippet u svoj chrome:pasica je napisao/la:Bolje dokazi svoje programerske sposobnosti pa mi napisi skriptu da mi browser preskace ove postove koji sadrze "sanjao sam", "imam osjecaj" itd...PitarBordo je napisao/la:
Nemoj si nervozan, kupit' ću ti sladoled na štap.
Hajd budi drug baci se na posaoKod: Označi sve
setInterval(function() { $('.postbody .content:contains("sanjao")').hide(); }, 100);

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.