Pa gdje sa njima... Stolica ima koliko ima, nemozes primit sve jbga96BadBoy je napisao/la:Kazu iz kluba nitko bez valjane ulaznice nece moci uci.Neznam sta misle,ostaviti par tisuca ljudi ispred stadiona.
NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
NK Široki Brijeg
Jel moguce da smo docekali da nam je mali stadion
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
Nece nitko sjedit,nabit cemo se,bit ce mravinjak,eto rjesenja 

Igraj Široki ti si najbolji!
- Evolve
- Kontakt:
A šta bude neki problem, sve je ok sve 5 dok je sve uredu, čim bi bio neki problem klub bi odgovarao što su pustili više nego je kapacitet. Finale je države, nisu mjesne jbga, imaju pravila koja se moraju pridrzavati.96BadBoy je napisao/la:Nece nitko sjedit,nabit cemo se,bit ce mravinjak,eto rjesenja
NK Široki Brijeg
Tu neki likovi kao i obično pišu nebuloze, samo da nabiju postove. Karta je validan dokumenti, na stadion se ne može ući bez karte, ako te ne pusti osiguranje, a svi znamo kakvi su kod nas. Znači može se netko provući na neku foru, ali da udje puno ljudi bez karte je kod nas nemoguća misija. Pustite pisanja na forumu, svi su se potrudili za dan za pamćenje. Tko se nije snašao za kartu sam je kriv. Dođite ranije, družite se, popijte nešto, pojedite. Osjetite atmosferu, ne budte statisti budite dio svega. Sarajevo nas ni pomoću trikova ne može pobjediti!!!
Jedini problem nek nam bude taj da li će naši izgorit pred 5000 ljudi ili će aBd osvojit kup! I diži svakog do sebe, nadam se da je standardna ekipa uz kavez na svojoj poziciji večeras i da će nas ostali podržat!
Sad me je prijatelj zvao, iznjeli su ispred prostorija kluba još 100-ak karata za sjever, tako da znate tko nije uzeo.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
- siroki1991
- Kontakt:
Dolaze i Horde, barem po najavama na njihovoj fb stranici
A i ovo je smijesno. Znaci jutros kad sam ja cekao pola sata u redu nema vise za sjever. Pa kad sam uzeo za jug onda odjednom ima jos sto za sjever. Lakrdija s kartama.jozo121 je napisao/la:Sad me je prijatelj zvao, iznjeli su ispred prostorija kluba još 100-ak karata za sjever, tako da znate tko nije uzeo.
Idem na svaku utakmicu i to na sjever blize kavezu. I sad kad dodje najvaznija utakmica sezone ne mogu tamo. Napunit ce sjever nekim derbi navijacima koji su tu prvi put, ili jednom godisnje i koje boli neka stvar oce li se pobijedit ili nece, bitno im da su dosli, malo osjetili atmosferu i uslikali se za instagram. A ja koji poderem grlo svaki put idem na penzionersku juznu.
Bojim se da ce ubit atmosferu i potencijal sjevera koji je mogo bit puno bolji.
Shvacam ja da je tesko bilo organizirat nesto na brzinu, ali neka ovo bude skola za ubuduce i da se nadje nacin da se nagradi najvjernije a ne kaznjava.
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Ljudi sretno vam večeras i ako Bog da da uzmete kantu,zaslužili ste.očito bit ce extra atmosfera, znam par momaka kojima je Zrinja u srcu ali idu večeras na Pecaru,vole momci dobru tekmu.Sretno.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Radi ovoga postoje godisnje karteCarles je napisao/la:A i ovo je smijesno. Znaci jutros kad sam ja cekao pola sata u redu nema vise za sjever. Pa kad sam uzeo za jug onda odjednom ima jos sto za sjever. Lakrdija s kartama.jozo121 je napisao/la:Sad me je prijatelj zvao, iznjeli su ispred prostorija kluba još 100-ak karata za sjever, tako da znate tko nije uzeo.
Idem na svaku utakmicu i to na sjever blize kavezu. I sad kad dodje najvaznija utakmica sezone ne mogu tamo. Napunit ce sjever nekim derbi navijacima koji su tu prvi put, ili jednom godisnje i koje boli neka stvar oce li se pobijedit ili nece, bitno im da su dosli, malo osjetili atmosferu i uslikali se za instagram. A ja koji poderem grlo svaki put idem na penzionersku juznu.
Shvacam ja da je tesko bilo organizirat nesto na brzinu, ali neka ovo bude skola za ubuduce i da se nadje nacin da se nagradi najvjernije a ne kaznjava.
EKONNP
Da, definitivno pouka za sljedecu sezonu. Godisnja karta i ciao.skripar96 je napisao/la:Radi ovoga postoje godisnje karteCarles je napisao/la:A i ovo je smijesno. Znaci jutros kad sam ja cekao pola sata u redu nema vise za sjever. Pa kad sam uzeo za jug onda odjednom ima jos sto za sjever. Lakrdija s kartama.jozo121 je napisao/la:Sad me je prijatelj zvao, iznjeli su ispred prostorija kluba još 100-ak karata za sjever, tako da znate tko nije uzeo.
Al eto, nije niko ovo ocekivao pa sad kad se desi malo covik bude ogorcen. Jbg
Nije mi toliko cak ni krivo radi sebe sto cu gledat s juzne. Ali vise mi je zbog atmosfere. Jer razlika je ako umjesto 500-1000 hardcore fanatika ti dodje 500-1000 zenskih/djece/instagramovaca
Hvala. I vama sretno u prvenstvu. Neka sve zavrsi u HercegoviniALOBOLA je napisao/la:Ljudi sretno vam večeras i ako Bog da da uzmete kantu,zaslužili ste.očito bit ce extra atmosfera, znam par momaka kojima je Zrinja u srcu ali idu večeras na Pecaru,vole momci dobru tekmu.Sretno.
HvalaALOBOLA je napisao/la:Ljudi sretno vam večeras i ako Bog da da uzmete kantu,zaslužili ste.očito bit ce extra atmosfera, znam par momaka kojima je Zrinja u srcu ali idu večeras na Pecaru,vole momci dobru tekmu.Sretno.
Vama sretno u prvenstvu i da im sve pokupimo[emoji1]
EKONNP
I mene je strah instagram ljudi i toga, ali nek bude i tog snimanja al vise navijanja!
Pusteno je 5.800,a ne 5.200 radi saveza je recena ta brojka. Nema ni standarnih ulaznica za odbrojavace nego stare,znaci moglo bi nas se nagurat 6.000 na stepenicama,kavezu i na vrhu
Samo jedno ime
Lijepo...penke je napisao/la:Pusteno je 5.800,a ne 5.200 radi saveza je recena ta brojka. Nema ni standarnih ulaznica za odbrojavace nego stare,znaci moglo bi nas se nagurat 6.000 na stepenicama,kavezu i na vrhu
EKONNP
- UstanikSBII
- Kontakt:
Pusti ce se dodatno jos bice 6 500 ljudi minimalno al sluzbeno karata vise nema !!!!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki