pa necu bolan svoju sliku stavljatneda_TM87 je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:neda_TM87 je napisao/la:Seyo, priznaj koji si ti od onih likova na 4. slici sa zadnjeg teksta na fkz.com
nijedan
lazem, ona zena...
eki sad to

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
pa necu bolan svoju sliku stavljatneda_TM87 je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:neda_TM87 je napisao/la:Seyo, priznaj koji si ti od onih likova na 4. slici sa zadnjeg teksta na fkz.com
nijedan
lazem, ona zena...
eki sad to
Seyo je bio na kosevu, ja ne idem gore, pomjesao si!Gigant je napisao/la:U to sam uvjeren, jer Seyo ne ide na utakmice (Kosevo, Travnik, i ostala daleka gostovanja), a da moze posarati grafit...hahahaha...no hard feelings
pile je senzibilan covjek, ne bi mogao podnijeti da ode na groblje, to ga rastuzipile87 je napisao/la:Seyo je bio na kosevu, ja ne idem gore, pomjesao si!Gigant je napisao/la:U to sam uvjeren, jer Seyo ne ide na utakmice (Kosevo, Travnik, i ostala daleka gostovanja), a da moze posarati grafit...hahahaha...no hard feelings
Prosle godine je to donekle licilo na tribinu, nisam vidio kako se sad uradilo... realno 1500 je i vise nego dovoljno...Urban Batalion je napisao/la:Prica se da cete dobit sjevernu tribinu.Na njoj bi treba biti kapacitet 3000 a pola je uradjeno.Znaci da dobijate tribinu od 1500.Al jos uvijek nije nista sigurno.
Evo jos je uradjeno 3 ovakva dijela koliko ja znam.Isnar je napisao/la:Prosle godine je to donekle licilo na tribinu, nisam vidio kako se sad uradilo... realno 1500 je i vise nego dovoljno...Urban Batalion je napisao/la:Prica se da cete dobit sjevernu tribinu.Na njoj bi treba biti kapacitet 3000 a pola je uradjeno.Znaci da dobijate tribinu od 1500.Al jos uvijek nije nista sigurno.
ma sve za 10, jos kad bi dodao jedan WC na jugu sa ove strane do istoka.ŠtaIma je napisao/la:Slike
Nego valja li ovo išta?
Ma dodat ću ako ti je tolika frkaAkBo je napisao/la: ma sve za 10, jos kad bi dodao jedan WC na jugu sa ove strane do istoka.
pohvalno, nema staŠtaIma je napisao/la:
Nego valja li ovo išta?
Google sketchUp 7neda_TM87 je napisao/la: pohvalno, nema staa s kojim programom si ovo radio ?
Ja odgovorno tvrdim da ima crnog mlijeka to jest varenike.Jesi li ikada muzo kravu u nehigijenskim uvjetima.Seyo_TM je napisao/la:pa naravno da ce nam presarati...marisu ih nasi na svakom koraku, moraju jbg nesto napraviti...
al fakat nema potrebe da sirimo o ovome...ima i ko ce vratit i ima se gdje pricati o ovome, ovaj forum definitivno nije za to!
mi cemo ovdje laprdat o Zelji a ako pocnemo o navijacima onda ce se sjatit napaljena djecica i govoriti kako je mlijeko crno
Predobro, postavi na google EarthŠtaIma je napisao/la:slike
Nego valja li ovo išta?
a fkt..ima li neko sa ove teme na onoj slicineda_TM87 je napisao/la:Seyo, priznaj koji si ti od onih likova na 4. slici sa zadnjeg teksta na fkz.com![]()
ona zena je mamaStrumfeLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:a fkt..ima li neko sa ove teme na onoj slicineda_TM87 je napisao/la:Seyo, priznaj koji si ti od onih likova na 4. slici sa zadnjeg teksta na fkz.com![]()
![]()
Evo vam tribina gdje cete bit smjesteni.Najvjerovatnije.Urban Batalion je napisao/la:Evo jos je uradjeno 3 ovakva dijela koliko ja znam.Isnar je napisao/la:Prosle godine je to donekle licilo na tribinu, nisam vidio kako se sad uradilo... realno 1500 je i vise nego dovoljno...Urban Batalion je napisao/la:Prica se da cete dobit sjevernu tribinu.Na njoj bi treba biti kapacitet 3000 a pola je uradjeno.Znaci da dobijate tribinu od 1500.Al jos uvijek nije nista sigurno.
http://img34.imageshack.us/i/photoed.jpg/
Mama ima obaveza, pa ide samo na utakmice.Ići i na treninge bi bilo malo pretjerano.neda_TM87 je napisao/la:ona zena je mamaStrumfeLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:a fkt..ima li neko sa ove teme na onoj slicineda_TM87 je napisao/la:Seyo, priznaj koji si ti od onih likova na 4. slici sa zadnjeg teksta na fkz.com![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.