FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne znam sta da ocekujem , sve je moguce
U Subotu dati 300%,izbiti im titulu iz ruku,samo sto su arogantni,a nasima neka se dobro zapitaju gdje ovo sve vodi,sve manje je navijaca na tribinama..
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Braco da je nama kup osvojit, **** gurbete
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesi li zadovoljan igrom Bosne?fico je napisao/la:Nije mene strah saveza i takvih igranki, već me strah naših mentalnih patuljaka sa gubitničkim mentalitetom. Joj yebem ti slobodu i majku...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Djaba sve, opet me neka euforija hvata evo vec sad, ne smijem ni zamisliti kako ce biti sutra pred tekmu, a i za vikend, jace od mene, iako sam se pomirio da nam je sezona propast opet nekakva nada u covjeku tinja.
Hajde idemo po taj kup prvo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ja evo gledam kakvu su oni u listici euforiju napravili, tesko.. tesko al sa ovom ekipom je sve mogucebodi123 je napisao/la:Djaba sve, opet me neka euforija hvata evo vec sad, ne smijem ni zamisliti kako ce biti sutra pred tekmu, a i za vikend, jace od mene, iako sam se pomirio da nam je sezona propast opet nekakva nada u covjeku tinja.
svi u napad jedan je HASE

Gazi brabonjke!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Što se tiče Kupa, mene je strah prvenstveno činjenice da mi rijetko kada uspijemo domaćinu razje.bat' euforiju, kao što nama protivnici često urade na Koševu.
Koliko sam upratio njihova pisanja ovih par dana, kod ovih je takva mobilizacija da im je osvajanje Kupa postalo važnije od priče o trećem entitetu u zadnja dva mjeseca.
Tako da nemam neka velika očekivanja, ali nadati se najboljem, ovi nasi svakako nisu normalni i nijedan me ishod ne bi iznenadio
Koliko sam upratio njihova pisanja ovih par dana, kod ovih je takva mobilizacija da im je osvajanje Kupa postalo važnije od priče o trećem entitetu u zadnja dva mjeseca.
Tako da nemam neka velika očekivanja, ali nadati se najboljem, ovi nasi svakako nisu normalni i nijedan me ishod ne bi iznenadio

The Game je napisao/la:Što se tiče Kupa, mene je strah prvenstveno činjenice da mi rijetko kada uspijemo domaćinu razje.bat' euforiju, kao što nama protivnici često urade na Koševu.

The Game je napisao/la:Što se tiče Kupa, mene je strah prvenstveno činjenice da mi rijetko kada uspijemo domaćinu razje.bat' euforiju, kao što nama protivnici često urade na Koševu.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Evo pratim im oficijalno stranicu na fb,kakva seljadija tito dragi
-
- Kontakt:
Hajde Bože baci nam kup sutra...
Uz ovih 5% i sa KUP-om i sa Evropom, za mene bi ovo bila super uspješna sezona uz sve turbulencije, koja se na kraju ipak dobro završila

Uz ovih 5% i sa KUP-om i sa Evropom, za mene bi ovo bila super uspješna sezona uz sve turbulencije, koja se na kraju ipak dobro završila

-
- Kontakt:
Šejh se vratio. KUP JE NAŠ !!!High je napisao/la:Gazi brabonjke!

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Bit će tu dan-dva. Ispozdravljajte se i ode on nazad.belosevic28 je napisao/la:Šejh se vratio. KUP JE NAŠ !!!High je napisao/la:Gazi brabonjke!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
@Joker , otjerat ce ga uriniranje po listicanima kad uzmemo Kup, k'o da gledam 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kad prije, ja kontao da se prvi tuspasim.moj uzor-S.G je napisao/la:Zbismiletom.
Jer ti si meni u zivotu sveeeee

Kup, serbe. Idemo im se ponjake u cejf pa sta bude.

Igrom jesam. Potući se gore, pa šta bude, ali mislim da ćemo igrati Aba ligu sljedeće sezone ko god osvoji. Mada ima nekih stvari kojima nisam zadovoljan, ali vidjet ćemo sad preko ljeta, koliko će Bosna skupiti golobradih mladićaMortemHz je napisao/la:Jesi li zadovoljan igrom Bosne?fico je napisao/la:Nije mene strah saveza i takvih igranki, već me strah naših mentalnih patuljaka sa gubitničkim mentalitetom. Joj yebem ti slobodu i majku...

U svakom slučaju, Bosna je pobjedila, večeras je finale Kupa, u subotu derbi... Mogla bi ovo biti strašna sedmica

SARAJEVO
Srce na teren
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], propoklopac i 35 gostiju.