...

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Sto moras spominjati druge, uzivaj, nitko nije bitan sem nas, ebes njihPERO1234 je napisao/la:Ma tko siri. Samo kazemo da je navala nevidjena. Nisu ludi da ne ostave i za sutra nesto ali ipak mislim da Ce najvise takvih biti za istok sto mi osobno isto nije lose ako slučajno pljusak ne bude. Ja sam uzeo 8 za jug, nisam vidio nikog oko mene tko je uzeo manje od 5. Pun Ce biti sto posto. A da ulaznica ima, naravno da ima, i bit Ce ih i prije utakmice. Sretan sto nije veci kapacitet stadiona. Ovo se mogli dignuti na vrhu razinu. Odlican marketing, pomalo stvaramo interes malisana, manje se spominju Hajduk i Dinamo i postajemo pravi klub. Na ovome Ce nam zaviditi i Mostaru, ali bome u Sarajlije. Kazem opet, steta kapaciteta.kksiroki je napisao/la:Ne širite dezinformacije, ulaznica ima još i tko želi može u ovom trenutku kupiti na mostu. Istina nisu očekivali ovoliku navalu.
Ma nece. Nek bilo sta bude samo ce policija istjerati njih i gotovoKingJamesMVP je napisao/la:Bit će kaosa na istoku
Ne stvaraj paniku brateKingJamesMVP je napisao/la:Bit će kaosa na istoku
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ANamelessGhoul, Avantii, BarbareZeljin, BeYaZ, Combattente87, COYGBiH, Cwirek, Fudo, Hrammm1921, iliyaa8, johntravolta123, leo1946, MikiPirs, Necto, Orvel, ristagrad, Riziko, Samba71, Shategabri, successminator, TefalTava, voltron30, Wagner96, WeekendOffender, Zagor i 163 gosta.