KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Royal
Da li se Ikonic mozda oporavio?
Joj kakve cigle ispaljuju sa trice, mila majko. U odbrani se redovno kasni, a ove ovamo veceras sut ocigledno sluzi. Delalic se ponovo ukakio od straha. Valjda je Goran dovoljno spreman za ovu utakmicu.
Tako je doktore, odmah trica!!
Tako je doktore, odmah trica!!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- ASD
- Kontakt:
Evo problema.
Bravo Bosno 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tako je, pobjeda.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Hoce li im sad doci iz guzice u glavu, pa da i tamo pokusaju odigrati jednom bar dobro i drugo poluvrijeme....
Bravo Bosna
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
-
- Kontakt:
Odlična utakmica, sjajna finalna serija i svaka čast Bosni. Sale kapa do poda...
Kakva tekma. Bravo Bosno!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kakav je doktor Goran Ikonic, kakva je ljudina Sale Vasiljevic... Najvece vam hvala momci!
Kakav je igrac Goran Ikonic, svaka ti cast majstore! Sam je vratio egal na pocetku trece cetvrtine, poslije je Sturanovic gotovo sam odrzavao visoku prednost. Vasiljevic imao nekoliko glupih i ishitrenih poteza, ali je svejedno svojim asistencijama sjajno rijesio nekoliko napada u kljucnim momentima meca. Ne znam koliko je povreda Rikica ozbiljna, ako se ne varam skocni zglob je u pitanju. U slucaju da ne bude spreman za petu utakmicu, s pravom mozemo ocekivati da Maksim ponovo izdominira Albijanica i Glogovca. Idemo i tamo odigrati kvalitetno sve cetiri cetvrtine i uzeti im tituli! Bice Bosna opet sampion!
Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 16 maj 2017, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ovaj Gvozdic je dobar trener.
Ova Bosna nije nista slabija od Igokee, da je IKONA igrao i u ostalim mecevima veceras bi serija bila zavrsena. HAJMO BOSNO!!
Ja ne mogu da vjerujem pred finale sam očekivao metlu a sad se nadam da bosna moze uzeti titulu. Svaka cast momcima
You are someone else I am still right here
Bravo momci 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kapa do poda.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Biće Bosna opet šampion!!
-
- Kontakt:
E kad se sjetim bilo koja ekipa puna Skenderija, navijanje ludilo... Pa na platou prije utakmice, prolazi Martin Vanjak a mi svi Martine, Martine, Martine zna se, a nama Martin zavali 39 i otme titulu u sred Skenderije...Pa dođe Juventud na čelu sa Rubijem i Rudyem Fernandezom... Želim tako slično opet, napred Bosno donesi nam titulu!!!
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Kao sto sam i obecao , veceras sam bio u Skenderiji i nisam se pokajao
Moglo je biti i malo vise raje , ali s obzirom u kakvom je stanju kosarka u nasoj drzavi i ovo je extra.Ruku na srce Igokea je kvalitetnija , ali treba otici u Aleksandrovac i potuci se muski pa ko koga
Usput kakva je zvijer bio bar veceras onaj njihov Robizon Kruso 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.