Pa nece nigdje, nece ga ni Barca, ni Man.Unt, ni Chelzi za 18 mill a da neigra u LPmiky_hz je napisao/la:Sacekaj srijedu,ako bude igrao sad u pretkolu LP nece vam doci...a igrat ceLos*Blancos je napisao/la:Evo W.Bremen vrsi jos veci pritisak na RM, jutros se M.Ozil uslikao sa cijelom ekipom za pocetak nove sezone![]()
![]()
zele 18,20 mill ali dobice kitu sljedece godine, a oni nisu bas klub koji je najboljoj ekonom..situaciji u Njemackoj
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Los*Blancos
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
jbt na forumu sve vrhunski treneri
ekonomi svjetske klase
da neko cita ovo rekao bi da se skupljaju najpametniji ljudi u fudbalu
eto bas vi znate sta ce murinju 5 krilnih 4 vezna ili 9 napadaca
da znate kao sto znate na football manageru 2010 vec bi trenirali vrbanjusu a ne ovdje baljezgali
onaj tamo na temi barce pominje pep-a kao kloca
ovdje uporedjuju sve sa svacim
ekonomi svjetske klase
da neko cita ovo rekao bi da se skupljaju najpametniji ljudi u fudbalu
eto bas vi znate sta ce murinju 5 krilnih 4 vezna ili 9 napadaca
da znate kao sto znate na football manageru 2010 vec bi trenirali vrbanjusu a ne ovdje baljezgali
onaj tamo na temi barce pominje pep-a kao kloca
ovdje uporedjuju sve sa svacim
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
- Los*Blancos
- Kontakt:
@respo ma ko diro
ko spominje pep-a kao kloca ??
p.s izgleda nista od Ozila, W.Bremen nece ni da cuje, sutra ce se vise znati
sljedece godine ce dobiti kitu, a trebat ce im kes nekih 6,7mill da bi ga kako tako "zamijenili"

p.s izgleda nista od Ozila, W.Bremen nece ni da cuje, sutra ce se vise znati
- sergio ramos
- Kontakt:
evo traže 30 miliona za Ozila
tako da ništa od njega
I love handball and Real Madrid
- majestic24
- Kontakt:
sergio ramos je napisao/la:evo traže 30 miliona za Ozilatako da ništa od njega
Nisu ni oni u hrpi sigurno. Pa ni Rooney ne bi kostao 30 mill da je na zadnjoj godini ugovora a kamoli neki tamo Ozil. Fino je rekao SAF,maximalno 15 mill.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ljudi, Svabo je to.
Nece on lako pustit svoje za male pare, po cijenu da ce kad tad ispastati.
Nece on lako pustit svoje za male pare, po cijenu da ce kad tad ispastati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Od jutros sjedim i pratim sve u vezi Ozila i odmah sam znao da ce stvar biti rijesena. Cim je onaj odbijao reci da je stigla ponuda i cim on nije bio na treningu, znao sam da je nas
SLUZBENO: NOVI IGRAC REAL MADRIDA JE MESUT OZIL!
SLUZBENO: NOVI IGRAC REAL MADRIDA JE MESUT OZIL!
Doveli ste Oezila: http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... icker.html 
Odlična vijest. Čestitam- 
- Los*Blancos
- Kontakt:
Sjajna vijest..
MARCA, AS pisu da je transf vrijedan 15 milll
6 godina, godisnje blizu 5 mill
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 17 avg 2010, 16:23, ukupno mijenjano 4 puta.
- sergio ramos
- Kontakt:
Propašče u Realu,nije mogao goru odluku donijeti...ne znam vrijeme ce pokazati.
...nisu mogli da te ugase!!!
- Los*Blancos
- Kontakt:
Aha samo zato sto je dosao u RMchichak je napisao/la:Propašče u Realu,nije mogao goru odluku donijeti...ne znam vrijeme ce pokazati.
Otvoren je i novi forum Real Madrida za navijace sa naseg govornog podrucja.
http://realmadridbalkan.org/ bujrum
http://realmadridbalkan.org/ bujrum
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Meni više miriše na odlazak Kake 
Ovog ljeta nijedan promašaj u transferima nije napravljen, nijedan igrač nije precijenjen, jednostavno, sveukupno sam prezadovoljan učinjenim u transfer marketu.
Još samo da se riješi nekih igrača koji su viška i sve će biti TOP !
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne znaš dok ih ne vidiš na djelu. Ok, činjenica je da ste sada izdvojili 3x manje novca negoli prošle sezone, ali ne možeš reći da ovo nisu promašaji._BooS_ je napisao/la:Ovog ljeta nijedan promašaj u transferima nije napravljen, nijedan igrač nije precijenjen, jednostavno, sveukupno sam prezadovoljan učinjenim u transfer marketu.
Btw, po prvi put se i meni dopala transfer politika; čini mi se da je ovo prvi prelazni rok da niste kupili niti jednog napadača.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Omerbavarac
- Kontakt:
Moguce je da VdV zavrsi u Bremenu. Werder vec ima otvoren put prema Holandezu, ponajvise zbog prodaje Ozila.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Vidjecemo moze li Werder iskopati jos jednog sjajnog veznjaka nakon Diega i Ozila (bar su sjajno igrali u Werderu).
Real nije puno trosio ovo ljeto. Mislim da ce anulirati sve troskove prodajemo VDV-a i jos nekih igraca
Real nije puno trosio ovo ljeto. Mislim da ce anulirati sve troskove prodajemo VDV-a i jos nekih igraca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.