FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kek produžio sa Rijekom do 2021. godine... Preuzeo ih 2013. ako se ne varam, evo prekinut' će niz od 11 titula Dinamu, i to igraju zadnje kolo na Maksimiru... Tako se radi dugoročno, model Rijeke nam treba da bude apsulutna vodilja od juna 2017., pa nadalje.
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Kek produžio sa Rijekom do 2021. godine... Preuzeo ih 2013. ako se ne varam, evo prekinut' će niz od 11 titula Dinamu, i to igraju zadnje kolo na Maksimiru... Tako se radi dugoročno, model Rijeke nam treba da bude apsulutna vodilja od juna 2017., pa nadalje.
Slati mailove Kodri od danas.

- PitarBordo
- Kontakt:
To lutko, znaš gdje me treba pritisnuti!!!Sarajlijica1946 je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Kek produžio sa Rijekom do 2021. godine... Preuzeo ih 2013. ako se ne varam, evo prekinut' će niz od 11 titula Dinamu, i to igraju zadnje kolo na Maksimiru... Tako se radi dugoročno, model Rijeke nam treba da bude apsulutna vodilja od juna 2017., pa nadalje.
Slati mailove Kodri od danas.

Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:To lutko, znaš gdje me treba pritisnuti!!!Sarajlijica1946 je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Kek produžio sa Rijekom do 2021. godine... Preuzeo ih 2013. ako se ne varam, evo prekinut' će niz od 11 titula Dinamu, i to igraju zadnje kolo na Maksimiru... Tako se radi dugoročno, model Rijeke nam treba da bude apsulutna vodilja od juna 2017., pa nadalje.
Slati mailove Kodri od danas.![]()
![]()
![]()
![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znam sveSabinho je napisao/la:Suti bolan eno od jutros prisili sebi jos jednu tituluMortemHz je napisao/la:Lazemo ko mitomani koji navijaju za prigradski klub, FK ŽeljezničarSabinho je napisao/la:Nakon što je predstavnik NS/FS BIH potvrdio navode FK Željezničar, predstavnici FK Sarajevo su izjavili da se na južnoj tribini vrši rekonstrukcija i renoviranje toaleta te da je moguće samo obezbijediti prostor za 1725 gostujućih navijača. Podsjećamo, da stadionom Asim Ferhatović Hase rukovodi Centar za sport i rekreaciju, koji je u više navrata tvrdio da ovaj stadion zadovoljava sve kriterije UEFA-e i FIFA-e.
![]()
![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
SVI SVI SVIPitarBordo je napisao/la:To lutko, znaš gdje me treba pritisnuti!!!Sarajlijica1946 je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Kek produžio sa Rijekom do 2021. godine... Preuzeo ih 2013. ako se ne varam, evo prekinut' će niz od 11 titula Dinamu, i to igraju zadnje kolo na Maksimiru... Tako se radi dugoročno, model Rijeke nam treba da bude apsulutna vodilja od juna 2017., pa nadalje.
Slati mailove Kodri od danas.![]()
![]()
![]()
![]()

Treba mu reći da u nama gori želja sva

SARAJEVO
Mi smo pitari,kod nas nebi ni kraj 2013 dozivio.NazalostPitarBordo je napisao/la:Kek produžio sa Rijekom do 2021. godine... Preuzeo ih 2013. ako se ne varam, evo prekinut' će niz od 11 titula Dinamu, i to igraju zadnje kolo na Maksimiru... Tako se radi dugoročno, model Rijeke nam treba da bude apsulutna vodilja od juna 2017., pa nadalje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko ti takve gluposti govori.. istina je da se sjebalo sa prijevozom i bit ce jako malo ljudi ali ce biti.Rahma je napisao/la:Jel istina da nema Hordi sutra?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Pratim u Sirokom euforija svi se digli na noge i 100% sigurni da osvsjaju kup . mislim da nam je to sansa neki rani gol u njihovj mrezi okrece sve na nasu stranu ,oni su pod puno vecim pritiskom a nissu bas iskusna ekipa . 1-2
. super je ovo sto ce od gostujuci ulaznica pomoci sfk

Pazi ti njih tamo, najavljuju nekakve ofanzive na Zapad i nedo bog Istok, samo traze bezveze guzici cepa, sta je rec lobotomija.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Volim te Sabrina! Šta smo mi morali čekati, da nam žena dođe na čelo kluba da bi konačno vidjeli muda i odlučnost! **** GURBETE SABRINA, NE VADI!!
-
- Kontakt:
Kaze brat zna li neko dezen plocica za toalet na jugu

- PitarBordo
- Kontakt:
Ovo "volim te Sabrina" i praise sav iste me podsjeća na ono kad je Selimović odgovorio na ponudu za Duljevića, pa svima to bilo u potpisima, svi svrš na to... Pazite da vam ne presjedne. 

Samo Saraj'vo.
zato kazem treba dosta nasih navijača otici na zapad, al ono da navijaju.. samo da im se ukenjas u zivot i ako njih bude, bez fizickih obracuna. Mogu na zapad doci, al na istoku nemaju muda, to je jasno.. samo ce po guzici dobiti..bodi123 je napisao/la:Pazi ti njih tamo, najavljuju nekakve ofanzive na Zapad i nedo bog Istok, samo traze bezveze guzici cepa, sta je rec lobotomija.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Bas bih volio da cigani dodju na zapad, 90% ekipe sa starog sjevera sjedi na zapadu, bas bi bilo onako veselo.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
koje iskustvo saestre miPitarBordo je napisao/la:Ovo "volim te Sabrina" i praise sav iste me podsjeća na ono kad je Selimović odgovorio na ponudu za Duljevića, pa svima to bilo u potpisima, svi svrš na to... Pazite da vam ne presjedne.
- Evolution87
- Kontakt:
Sutra ubice napasti od prve minute i pokusati sto prije doci do gola koji bi utakmicu okrenuo u nasu korist. Dosadasnje utakmice su pokazale da se nemamo cemu nadati ako krenemo polahko i strpljivo jer je ekipa fakticki mrtva krajem prvog i u drugom dijelu drugog poluvremena. Zato zabijemo li gol na vrijeme, zabit cemo i drugi i kup je nas!

YEBEM TE LISTICO!

YEBEM TE LISTICO!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PitarBordo
- Kontakt:
Ćuti ja tako govorio "treba zabiti gol što prije" i dođe utakmica, zabijemo ga mi u 20. sekundi, rekoh evo ga to je to, i onda primimo u 70. sekundi za 1:1 i onda to bi to.Evolution87 je napisao/la:Sutra ubice napasti od prve minute i pokusati sto prije doci do gola koji bi utakmicu okrenuo u nasu korist. Dosadasnje utakmice su pokazale da se nemamo cemu nadati ako krenemo polahko i strpljivo jer je ekipa fakticki mrtva krajem prvog i u drugom dijelu drugog poluvremena. Zato zabijemo li gol na vrijeme, zabit cemo i drugi i kup je nas!![]()
![]()
YEBEM TE LISTICO!

Samo Saraj'vo.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne znam jel' ona zaduzena ili ne, ali znam da je bolje Sabrini ljubiti picu, nego Valentinu tukiSiouxLukavac je napisao/la:Vidim ovdje se svi klanjaju Sabrini, jel to ona sama zadužena za odluku o broju gostujućih navijača i samo se ona oko toga pitala?

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Sta ono Faruk nas vrli stručnjak izjavi za atmosferu proslog derbija kada smo bojkotovali?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.