NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
"U konkurenciju za najboljih 11 vraćaju se Wagner i Ćorić, a za sastav zbog kartona neće konkurisati Menalo i Marina."
Jel to se Dino oporavio?
Jel to se Dino oporavio?
NK Široki Brijeg
E nek sam I ovo dozivio, nekoliko stotina ljudi ceka u redu za kartu u Sirokom ?! Nevjerojat scena za nas koji uvijek cekamo zadnji moment za kupiti.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Daj slikaj to cudo netkojozo121 je napisao/la:E nek sam I ovo dozivio, nekoliko stotina ljudi ceka u redu za kartu u Sirokom ?! Nevjerojat scena za nas koji uvijek cekamo zadnji moment za kupiti.
EKONNP
Koliko je karata prodano
Ludilo. Najposlije nisam uspio klepit sjever, uzeo jug. Ali koja neoganizacija. Mogli su danas prodati 500majica
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Imas na bljesku. U smislu da radimo ugled lige i da samo cudom necemo uzeti kup. Prejudicira puno. Matijevicu ajmo sastaviti tuzbu.......skripar96 je napisao/la:Sta je reko seronja?PERO1234 je napisao/la:A ovog Jagodica........
![]()
![]()
![]()
Ajmo tuzba za klevecenje
- Pantarei79
- Kontakt:
Koliko karata je u predprodaji? Još ljudi na mostu čeka. Treba sutra na vrime na Pecaru 

Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
Re: RE: Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Kome smeta eVropska Sloboda?PERO1234 je napisao/la:Imas na bljesku. U smislu da radimo ugled lige i da samo cudom necemo uzeti kup. Prejudicira puno. Matijevicu ajmo sastaviti tuzbu.......skripar96 je napisao/la:Sta je reko seronja?PERO1234 je napisao/la:A ovog Jagodica........
![]()
![]()
![]()
Ajmo tuzba za klevecenje
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Prijatelju, neces je sutra za lijeka. Ovo ulaznica za sjever sto je u pretptodaji bilo je planulo. Ja morao uzeti za jugPantarei79 je napisao/la:Koliko karata je u predprodaji? Još ljudi na mostu čeka. Treba sutra na vrime na Pecaru
Valjda nisu posušjaci, gruđanj i ti uzimali za sjever... Bit ce kazalisno ondaPERO1234 je napisao/la:Prijatelju, neces je sutra za lijeka. Ovo ulaznica za sjever sto je u pretptodaji bilo je planulo. Ja morao uzeti za jugPantarei79 je napisao/la:Koliko karata je u predprodaji? Još ljudi na mostu čeka. Treba sutra na vrime na Pecaru
Nek se nasi vatreni malo rasporede. Ne valja ni kad jug i istok sute i pljescu. Treba neko povestsb1996 je napisao/la:Valjda nisu posušjaci, gruđanj i ti uzimali za sjever... Bit ce kazalisno ondaPERO1234 je napisao/la:Prijatelju, neces je sutra za lijeka. Ovo ulaznica za sjever sto je u pretptodaji bilo je planulo. Ja morao uzeti za jugPantarei79 je napisao/la:Koliko karata je u predprodaji? Još ljudi na mostu čeka. Treba sutra na vrime na Pecaru
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
- Pantarei79
- Kontakt:
Pa moraju nešto karata ostaviti i za ulaze. Ne može svako danas po kartu. Svakako sam ja mislio na jug. Mogao bih otići do mosta da vidim jeli šta ostalosb1996 je napisao/la:Valjda nisu posušjaci, gruđanj i ti uzimali za sjever... Bit ce kazalisno ondaPERO1234 je napisao/la:Prijatelju, neces je sutra za lijeka. Ovo ulaznica za sjever sto je u pretptodaji bilo je planulo. Ja morao uzeti za jugPantarei79 je napisao/la:Koliko karata je u predprodaji? Još ljudi na mostu čeka. Treba sutra na vrime na Pecaru

Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
- Evolve
- Kontakt:
Ja dosao u 17h na most, izvisio.... Isuse Boze, ima da se nacrtam u plavo bijelom u 8h ujutro...
Edit: rekose da ce donijet jos valjda na most, cekam...
Edit: rekose da ce donijet jos valjda na most, cekam...
Zadnja izmjena: Evolve, dana/u 16 maj 2017, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
NK Široki Brijeg
- Pantarei79
- Kontakt:
Y.ebo sve svoje yagodasto, šta priča budala

G. Marquez
G. Marquez
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Koja loša organizacija
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Nemoj te odmah kritizirati, i ja nisam kupio, ostalo bilo samo za jug (na njemu nisam bio od kad je sjever napravljen), ovo je nešto novo za sve nas, nikada nije bilo ovolike gužve za ulaznice, otišlo dosta karata u ostalim gradovima (najviše u Posušju), ujutro će biti na stadionu a moraju ostaviti i određeni broj za prodaju na ulazima pred početak utakmice. Još uvijek se ne zna da li će doći navijači Sarajeva.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ja sam uzeo i to za sjever ali je baš bilo loše organizirano. Zar je bilo problem staviti štand ispred bine i onda nek se uredaju, a ne ovako na vrat na nos
LeBron James
- Evolve
- Kontakt:
Uzeo sam i ja na mostu, donijeli su jos. Uzeo sam za sjever. Idu ko djeca iz skole zivota mi... Ljudi uzimaju po 10-12 komada odjednom...
NK Široki Brijeg
Idi sreckovicu jedan. Meni odmah pokvari raspoloženje kada moram na jugEvolve je napisao/la:Uzeo sam i ja na mostu, donijeli su jos. Uzeo sam za sjever. Idu ko djeca iz skole zivota mi... Ljudi uzimaju po 10-12 komada odjednom...
Ma ne kritizirano radi toga vec radi CINJENICE da su mogli veceras prodati 500salova i majica.jozo121 je napisao/la:Nemoj te odmah kritizirati, i ja nisam kupio, ostalo bilo samo za jug (na njemu nisam bio od kad je sjever napravljen), ovo je nešto novo za sve nas, nikada nije bilo ovolike gužve za ulaznice, otišlo dosta karata u ostalim gradovima (najviše u Posušju), ujutro će biti na stadionu a moraju ostaviti i određeni broj za prodaju na ulazima pred početak utakmice. Još uvijek se ne zna da li će doći navijači Sarajeva.
Trenutno korisnika/ca: Bejker, fks74, LondonBlues, ristagrad, StarmoCity i 29 gostiju.