FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rahma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rahma » 16 maj 2017, 15:38

crnehorde je napisao/la:Da mi uzmemo kup aBd,lako ce mi za njih nije mi jasno kako nekoga moze bolit **** za kup ?
Sanse su jako malo, a dovoljno puta su me razocarali.
Amer Dupovac!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 maj 2017, 15:40

Holanđani, portugalci, englezi... Svima dobar ovaj Hadžić, jedino kod nas mora nabaciti 20 kila, proći barem troje pripreme sa prvim timom, i onda negdje oko 21. rođendana možda debituje. :lol:
Samo Saraj'vo.

heat
Kontakt:

Post Postao/la heat » 16 maj 2017, 15:41

Selam raja
Kakva je situacija sa Duljevicem sto se tiče povrede jeli sve ok aBd?

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 16 maj 2017, 15:41

Rahma je napisao/la:Onaj osjecaj kad te boli ku*ac za rezultatima sljedece 3 utakmice :D
Hajde liga je izgubljena 95%, ali zašto kup?

Nema veze što smo svi nezadovoljni ovim igračkim kadrom, ali zašto ne bi navijali da uzmemo taj kup. Sjetimo se kako smo prekinuli post bez trofeja sa osvojenim kupom, pa naredne sezone i ligu uzeli.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 16 maj 2017, 15:43

PitarBordo je napisao/la:Holanđani, portugalci, englezi... Svima dobar ovaj Hadžić, jedino kod nas mora nabaciti 20 kila, proći barem troje pripreme sa prvim timom, i onda negdje oko 21. rođendana možda debituje. :lol:
Pogledaj gdje smo mi, a gdje Holandani i Portugalci. Kako oni rade, a kako mi. Kakve uslo e imaju, kakvu struku itd.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 maj 2017, 15:46

BelminM23 je napisao/la:
Rahma je napisao/la:Onaj osjecaj kad te boli ku*ac za rezultatima sljedece 3 utakmice :D
Hajde liga je izgubljena 95%, ali zašto kup?

Nema veze što smo svi nezadovoljni ovim igračkim kadrom, ali zašto ne bi navijali da uzmemo taj kup. Sjetimo se kako smo prekinuli post bez trofeja sa osvojenim kupom, pa naredne sezone i ligu uzeli.
Razlika između nenavijanja i ravnodušnosti prema amaterima je velika. Ljudi koji zadnjih godinu dana nose dres FKS jedino što ih veže za isti je taj grb na dresu. Nikakve emocije mi ne iziskuju, barem ne pozitivne. Iskreno totalno su nebitne ove utakmice koje predstoje jer želim napokon okret za 180 od slijedeće sezone, a svi ovi koji su tu, gotovo svi, nemaju šta tražiti u nekoj dugoročnijoj viziji ovog kluba. Dobili kup ili ne, ništa nam to ne znači osim crtice na toj vječnoj listi osvajača. Ako je taj kup cijena da se krene u pravom smjeru onda evo i ovaj Kup i titula i slijedeće tri godine i Kup i Titula da ide kome hoće, ali da za 4 godine imamo profesionalni fudbalski klub. Lako je posle uzimati titule, pogotovo u ovakvoj ligi.
Samo Saraj'vo.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 16 maj 2017, 15:47

PitarBordo je napisao/la:Iskreno, ali najiskrenije, mene ovih preostalih nekoliko utakmica ne zanimaju rezultati. Jedina stvar koja je bila bitna jeste da Uprava pokaže testikularni integritet. Pobjede u Kupu i derbiju mogu samo biti plus.

Nadam se odlasku nekih prvotimaca i konačno sezoni sa jasnom vizijom. Da se počne nešto graditi, stvari "preko noći" i "navratnanos" treba ju da umru zaključno sa ovom sezonom.
:thumbup:
SARAJEVO

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 maj 2017, 15:49

Mokes je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Holanđani, portugalci, englezi... Svima dobar ovaj Hadžić, jedino kod nas mora nabaciti 20 kila, proći barem troje pripreme sa prvim timom, i onda negdje oko 21. rođendana možda debituje. :lol:
Pogledaj gdje smo mi, a gdje Holandani i Portugalci. Kako oni rade, a kako mi. Kakve uslo e imaju, kakvu struku itd.
Kakve veze imaju uslovi sa debitovanjem za prvi tim? :lol:

Pa sad će dvije godine od kako je mali Demirel deitovao i postigao gol za FKS sa, koliko, 16 godina? Nakon toga nije dobio priliku ni klupu da grije haman. A da ne pričamo o Hadžiću koji je do sada morao imati barem po 5-10 minuta u barem 5 utakmica ove sezone.

Najjače mi je kad kaže neko "nije prošao pripreme sa ekipom," inače ekipa je toliko se uigrala na tim pripremama, pa se teško uklopiti u Čalin sistem na 5 minuta.

Sve to stoji da su uslovi i struka level Mars za BiH, ali to nema nikakve veze sa neafirmacijom očiglednih talenata u omladinskom.
Samo Saraj'vo.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 16 maj 2017, 15:50

Meni je najjace sto pare od njihovih ulaznica idu-SFK 2000 Sarajevo , koje spustanje hahahahahahaha
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 16 maj 2017, 15:54

PitarBordo je napisao/la: Razlika između nenavijanja i ravnodušnosti prema amaterima je velika. Ljudi koji zadnjih godinu dana nose dres FKS jedino što ih veže za isti je taj grb na dresu. Nikakve emocije mi ne iziskuju, barem ne pozitivne. Iskreno totalno su nebitne ove utakmice koje predstoje jer želim napokon okret za 180 od slijedeće sezone, a svi ovi koji su tu, gotovo svi, nemaju šta tražiti u nekoj dugoročnijoj viziji ovog kluba. Dobili kup ili ne, ništa nam to ne znači osim crtice na toj vječnoj listi osvajača. Ako je taj kup cijena da se krene u pravom smjeru onda evo i ovaj Kup i titula i slijedeće tri godine i Kup i Titula da ide kome hoće, ali da za 4 godine imamo profesionalni fudbalski klub. Lako je posle uzimati titule, pogotovo u ovakvoj ligi.

Pa dobro, krenulo je se tako i poslije sezone 2007, samo bez ikakvih planova i vizije, ali eto nekako smo se uspjeli prodati za mizeran dug. Krenuli smo dobro, svi smo mislili to je to, ali dobili smo prizemljenje prošle sezone kada smo dotakli dno, ova sezona je bolja, barem što se rezultata tiče, ostalog, ne baš puno. Dovoljno je pogledati igrače od prije dvije godine, njihove trenutne klubove i prijašnje, sve će nam se reći sa time.

Druga stvar je što se mi svi bojimo da ako osvojimo kup, naši će reći ispunjeno je i više od očekivanoga, a cilj je bio samo europa i poslije neće biti nikakvog pomaka.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 16 maj 2017, 15:55

Evander je napisao/la:"Prihod ostvaren od prodaje ulaznica za gostujuće navijače bit će usmjeren ka podršci i razvoju ženskog fudbala, odnosno SFK 2000 Sarajevo".

Uprava hebe i ne vadi :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ponijeli se ko gospoda ... "nije nam do vasih para" poklonit cemo ih ....

UPRAVA
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

A KONE ?!
:beba: :beba: :beba: :beba: :beba: :beba:
:guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz:
:tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala:
:plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 16 maj 2017, 15:57

Samo da jos sutra prodje sve kako treba,aBd.

Toaleti,pa ovo da nam ne treba njihov novac,isprskasmo ih da valja..Jos im se pobjedom posrati po sred njuske i ludnica moze poceti..:urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Sabrina ljubim ti nap.icnjak :opaopa: :opaopa:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 16 maj 2017, 16:00

Ja bih da se solidarisem ipak su ljudi a znamo kakvi.
Ovom prilikom bih predlozio odgovornim da im se polijepe jednokratne vrece za smece i to plave boje da imaju gdje kenjati kada ih proljev uhvati. :crazy: :D

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 16 maj 2017, 16:00

I ovaj CSR treba nabiti na qrac, sad nasli da renoviraju hale, ko da nisu mogli cekati kraj sezone. :facepalm:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 maj 2017, 16:01

Jesmo li Vam lijepo ponudili da zamijenimo domacinstva?
Svi ste bili protiv toga. Sad mislim da bi ste svi to potpisali da se desilo. :kafa:

Sa gospodom gospodski, sa stokom zna se kako :kafa:

Uprava, ljubim vam k.... :tokralju: :tokralju: :tokralju:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 maj 2017, 16:01

BelminM23 je napisao/la:Druga stvar je što se mi svi bojimo da ako osvojimo kup, naši će reći ispunjeno je i više od očekivanoga, a cilj je bio samo europa i poslije neće biti nikakvog pomaka.
Ne. Druga stvar je to što ako mi osvojimo kup ostaju ti svi ti koji su ga osvojili - jer zašto tjerati igrače i stručni šta koji su premašili zacrtane ciljeve i donijeli titulu Kupa na Koševo?
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 16 maj 2017, 16:01

Kad ce biti predstavljeni novi dresovi, zna li neko od prilike?

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 16 maj 2017, 16:03

Evo kako preposnati navijaca zeljznicmara u subotu na kosevu.preporuka sa jednog foruma.

klempave uši,kokošja prsa,krezavi.... :mrgreen: :mrgreen: :salut:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 16 maj 2017, 16:06

Kako mi njima dajemo 5% od ukupnog kapaciteta, a oni nama racunaju i tampon zonu? Jel' to sto su tribine odvojene? Opet, iako su odvojene prije je bilo prema istoku tampon zona, kao i prema centralnom dijelu na zapadu...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 16 maj 2017, 16:20

Sabrina <3

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”