Jednostavno mi je na benchu najmanji napredak, ali ide polako, doduše i ne radim ga previše, jednom kosi, jednom ravni, tako da dođe jednom u dvije sedmice.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
rio_Ferdy88 je napisao/la:
Jednostavno mi je na benchu najmanji napredak, ali ide polako, doduše i ne radim ga previše, jednom kosi, jednom ravni, tako da dođe jednom u dvije sedmice.
I pretpostavio sam da je to u pitanju.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ma nisam nikad otišao u teretanu do prije par mjeseci, nisam ni kući nikad ni sklekove ni trbušnjake radio, ništa što se tih fizičkih napora tiče, većinu vremena je bila olovka i kašika, naravno nekad bi se i uradi nešto, cijepanje drva ili tako, ali ništa pretjerano teško. Težak sad 85 kg, kad sam krenuo imao 90kg, a visina je 180, koji cenat gore dolje
rio_Ferdy88 je napisao/la:Ma nisam nikad otišao u teretanu do prije par mjeseci, nisam ni kući nikad ni sklekove ni trbušnjake radio, ništa što se tih fizičkih napora tiče, većinu vremena je bila olovka i kašika, naravno nekad bi se i uradi nešto, cijepanje drva ili tako, ali ništa pretjerano teško. Težak sad 85 kg, kad sam krenuo imao 90kg, a visina je 180, koji cenat gore dolje
ako hoces samo da se udebljas, onda ti ne treba teretana. jedi fast food, burek cevape pizzu cips smoki, zalij to sve kolom i rezultati nece izostati. povecaj unos kalorija, dnevno bar 3000 kalorija. ako se i tad ne udebljas, onda imas takav metabolizamDoctorWho je napisao/la:imam oko 61 kg na visinu od 182 , jeli moguce sad da krenem u teretanu da dobijem koji kg ?? ne mislim sad da se razvijem ko ovi bilderinego samo da da dobijem jednu 10 kg ???
BigDaddy je napisao/la:ako hoces samo da se udebljas, onda ti ne treba teretana. jedi fast food, burek cevape pizzu cips smoki, zalij to sve kolom i rezultati nece izostati. povecaj unos kalorija, dnevno bar 3000 kalorija. ako se i tad ne udebljas, onda imas takav metabolizamDoctorWho je napisao/la:imam oko 61 kg na visinu od 182 , jeli moguce sad da krenem u teretanu da dobijem koji kg ?? ne mislim sad da se razvijem ko ovi bilderinego samo da da dobijem jednu 10 kg ???
evo kupi ovo https://www.bodybuilding.com/store/dym/ ... ainer.htmlDoctorWho je napisao/la:BigDaddy je napisao/la:ako hoces samo da se udebljas, onda ti ne treba teretana. jedi fast food, burek cevape pizzu cips smoki, zalij to sve kolom i rezultati nece izostati. povecaj unos kalorija, dnevno bar 3000 kalorija. ako se i tad ne udebljas, onda imas takav metabolizamDoctorWho je napisao/la:imam oko 61 kg na visinu od 182 , jeli moguce sad da krenem u teretanu da dobijem koji kg ?? ne mislim sad da se razvijem ko ovi bilderinego samo da da dobijem jednu 10 kg ???
![]()
ne bi ja da se udebljam i sve ode u stomak, nego da dobijem na masi ili kako se to vec kaze ??
Ovo nadam se da je bila ironija, ne mozes nekom ovo reci kao da je jedini nacin za dobijanje mase prezderavati se dok ne sjebes organizam.BigDaddy je napisao/la:ako hoces samo da se udebljas, onda ti ne treba teretana. jedi fast food, burek cevape pizzu cips smoki, zalij to sve kolom i rezultati nece izostati. povecaj unos kalorija, dnevno bar 3000 kalorija. ako se i tad ne udebljas, onda imas takav metabolizamDoctorWho je napisao/la:imam oko 61 kg na visinu od 182 , jeli moguce sad da krenem u teretanu da dobijem koji kg ?? ne mislim sad da se razvijem ko ovi bilderinego samo da da dobijem jednu 10 kg ???
Plaču ti i leđa što si izgubio tituluNerminovic je napisao/la:Katastrofa.![]()
Boga pitaj sta se desava sa mnom ali tacno kad me opet bilo krenulo sa treningom, uhvatio me neki neopisivo bol donji dio ledja. Imao sam prije dok sam igrao lopte povreda misica ali nista kao ovo. Ima vjerovatno mjesec i po dana da ne mogu trenirati nikako, cak je bilo jedno vrijeme da jedva na nogama nisam mogao stajati. Mislio sam da me haman bilo proslo i kako sam juce slavio titulu i skakao kao lud evo me opet kao invalid, jedva na nogama ali najgore kad ustanem.
Nerminovic je napisao/la:Katastrofa.![]()
Boga pitaj sta se desava sa mnom ali tacno kad me opet bilo krenulo sa treningom, uhvatio me neki neopisivo bol donji dio ledja. Imao sam prije dok sam igrao lopte povreda misica ali nista kao ovo. Ima vjerovatno mjesec i po dana da ne mogu trenirati nikako, cak je bilo jedno vrijeme da jedva na nogama nisam mogao stajati. Mislio sam da me haman bilo proslo i kako sam juce slavio titulu i skakao kao lud evo me opet kao invalid, jedva na nogama ali najgore kad ustanem.
rio_Ferdy88 je napisao/la:Sinoć 65 na benchu, nagli napredak dugujem tome što sam skontao da i šipka ulazi u ukupni zbir težine, dosad sam samo računao tegove![]()
Kažu 20, haj ga znaj, nikad ne bih rekao da je tolikokobe24 je napisao/la: Sta bi, koliko je sipka teska?
kobe24 je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:Sinoć 65 na benchu, nagli napredak dugujem tome što sam skontao da i šipka ulazi u ukupni zbir težine, dosad sam samo računao tegove![]()
![]()
Kakav si ti kralj. To je taman tezina za nekog ko trenira par mjeseci kao ti i ko je ranije dizao samo olovku, kasiku i trebe razlicitih proporcija.
![]()
Sta bi, koliko je sipka teska?
rio_Ferdy88 je napisao/la:Kažu 20, haj ga znaj, nikad ne bih rekao da je tolikokobe24 je napisao/la: Sta bi, koliko je sipka teska?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.