Teretana

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Teretana

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 maj 2017, 23:18

Ma nisam nikad otišao u teretanu do prije par mjeseci, nisam ni kući nikad ni sklekove ni trbušnjake radio, ništa što se tih fizičkih napora tiče, većinu vremena je bila olovka i kašika, naravno nekad bi se i uradi nešto, cijepanje drva ili tako, ali ništa pretjerano teško. Težak sad 85 kg, kad sam krenuo imao 90kg, a visina je 180, koji cenat gore dolje :)

Jednostavno mi je na benchu najmanji napredak, ali ide polako, doduše i ne radim ga previše, jednom kosi, jednom ravni, tako da dođe jednom u dvije sedmice. :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 04 maj 2017, 23:32

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Jednostavno mi je na benchu najmanji napredak, ali ide polako, doduše i ne radim ga previše, jednom kosi, jednom ravni, tako da dođe jednom u dvije sedmice. :)

:nene:

I ravni i kosi u sklopu treninga prsa, pod obavezno. Bar jednom sedmično.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 04 maj 2017, 23:38

rio_Ferdy88 je napisao/la:Ma nisam nikad otišao u teretanu do prije par mjeseci, nisam ni kući nikad ni sklekove ni trbušnjake radio, ništa što se tih fizičkih napora tiče, većinu vremena je bila olovka i kašika, naravno nekad bi se i uradi nešto, cijepanje drva ili tako, ali ništa pretjerano teško. Težak sad 85 kg, kad sam krenuo imao 90kg, a visina je 180, koji cenat gore dolje :)

I pretpostavio sam da je to u pitanju. :D Ja sam tad bio na 185cm i 85kg otprilike. Sad sam se pofino udebljao, imam oko 95kg i da mi je kako da dodjem sto blize devedesetki prije ramazana, a nakon tog mjesec se nadam da cu ici i do 85kg aBd.

Ma bitno je da se prije svega bolje osjecas, a opet i da primijetis na sebi napredak u tom fizickom smislu. Ja bih se na tvom mjestu potrudio i jedno vrijeme forsirao misice koji primarno 'trpe' prilikom dizanja tegova na benchu (ubacio cesce i ravni i kosi) i da vidim kakav napredak je moguce ostvariti, pa se nakon toga ponovo vratio starim navikama. Mada, nije to toliko ni bitno, i tako ces ti aBd postepeno imati pomake. Ici ce malo sporije, ali ce ih sigurno biti.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 05 maj 2017, 00:13

A bgmi malo je to Rio, i kad dva tri mjeseca ides u gym, 40 kg je malo.Mozda malo vise da se posvetis tricepsu da njega ojacas, ili radi propadanje.Moj je to neki savjet, nemas sanse da ne mozes 60 kg, moras moci jbmu hah, il ti je jednostavno u glavi ta neka blokata, u slucaju ne daj boze da ne mozes izbaciti, pa te strah malo vise staviti na bench..
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 05 maj 2017, 06:25

rio_Ferdy88 je napisao/la:Ma nisam nikad otišao u teretanu do prije par mjeseci, nisam ni kući nikad ni sklekove ni trbušnjake radio, ništa što se tih fizičkih napora tiče, većinu vremena je bila olovka i kašika, naravno nekad bi se i uradi nešto, cijepanje drva ili tako, ali ništa pretjerano teško. Težak sad 85 kg, kad sam krenuo imao 90kg, a visina je 180, koji cenat gore dolje :)

ma bice to sve,samo treniraj.Za godinu ces na benchu raditi 100 kg,nije to nikakav problem.

DoctorWho
Kontakt:

Post Postao/la DoctorWho » 06 maj 2017, 18:11

imam oko 61 kg na visinu od 182 , jeli moguce sad da krenem u teretanu da dobijem koji kg ?? ne mislim sad da se razvijem ko ovi bilderi :lol: nego samo da da dobijem jednu 10 kg ???
My name, my real name, that's not the point. The name i chose is the Doctor.

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 06 maj 2017, 18:56

DoctorWho je napisao/la:imam oko 61 kg na visinu od 182 , jeli moguce sad da krenem u teretanu da dobijem koji kg ?? ne mislim sad da se razvijem ko ovi bilderi :lol: nego samo da da dobijem jednu 10 kg ???
ako hoces samo da se udebljas, onda ti ne treba teretana. jedi fast food, burek cevape pizzu cips smoki, zalij to sve kolom i rezultati nece izostati. povecaj unos kalorija, dnevno bar 3000 kalorija. ako se i tad ne udebljas, onda imas takav metabolizam

DoctorWho
Kontakt:

Post Postao/la DoctorWho » 06 maj 2017, 19:12

BigDaddy je napisao/la:
DoctorWho je napisao/la:imam oko 61 kg na visinu od 182 , jeli moguce sad da krenem u teretanu da dobijem koji kg ?? ne mislim sad da se razvijem ko ovi bilderi :lol: nego samo da da dobijem jednu 10 kg ???
ako hoces samo da se udebljas, onda ti ne treba teretana. jedi fast food, burek cevape pizzu cips smoki, zalij to sve kolom i rezultati nece izostati. povecaj unos kalorija, dnevno bar 3000 kalorija. ako se i tad ne udebljas, onda imas takav metabolizam
:crazy:

ne bi ja da se udebljam i sve ode u stomak :mrgreen: , nego da dobijem na masi ili kako se to vec kaze ??
My name, my real name, that's not the point. The name i chose is the Doctor.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 07 maj 2017, 12:21

Katastrofa. :(

Boga pitaj sta se desava sa mnom ali tacno kad me opet bilo krenulo sa treningom, uhvatio me neki neopisivo bol donji dio ledja. Imao sam prije dok sam igrao lopte povreda misica ali nista kao ovo. Ima vjerovatno mjesec i po dana da ne mogu trenirati nikako, cak je bilo jedno vrijeme da jedva na nogama nisam mogao stajati. Mislio sam da me haman bilo proslo i kako sam juce slavio titulu i skakao kao lud evo me opet kao invalid, jedva na nogama ali najgore kad ustanem.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 08 maj 2017, 06:54

DoctorWho je napisao/la:
BigDaddy je napisao/la:
:crazy:

ne bi ja da se udebljam i sve ode u stomak :mrgreen: , nego da dobijem na masi ili kako se to vec kaze ??
evo kupi ovo https://www.bodybuilding.com/store/dym/ ... ainer.html :thumbup:

@nerminovic,

doktor :?:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 08 maj 2017, 09:06

BigDaddy je napisao/la:
Ovo nadam se da je bila ironija, ne mozes nekom ovo reci kao da je jedini nacin za dobijanje mase prezderavati se dok ne sjebes organizam.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 08 maj 2017, 22:17

@lumani

Mislio sam ici ovu sedmicu ako me sad ne prodje malo, predugo sam se patio :(
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 08 maj 2017, 22:21

Nerminovic je napisao/la:Katastrofa. :(

Boga pitaj sta se desava sa mnom ali tacno kad me opet bilo krenulo sa treningom, uhvatio me neki neopisivo bol donji dio ledja. Imao sam prije dok sam igrao lopte povreda misica ali nista kao ovo. Ima vjerovatno mjesec i po dana da ne mogu trenirati nikako, cak je bilo jedno vrijeme da jedva na nogama nisam mogao stajati. Mislio sam da me haman bilo proslo i kako sam juce slavio titulu i skakao kao lud evo me opet kao invalid, jedva na nogama ali najgore kad ustanem.
Plaču ti i leđa što si izgubio titulu :kafa: :kafa:
Šta misliš da prestaneš skakat bez nekog smisla.Titula Kopenhagena nema neku vrijednost, pa i Celticova je titula vrijednija, a nemaju protivnika :kafa: Kopenhagen nek pređe u drugu ligu neku, jaki su za Dance :kafa:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 12 maj 2017, 16:18

Nerminovic je napisao/la:Katastrofa. :(

Znak da nisi vise mladic. Od mirovanja ce ti samo biti gore. Masaza kod kiropraktora ako neznas sam masirati miogeloze. Treniraj obavezno ledja, ali bez tereta, znaci bez tegova. Mozda je vrijeme da smanjis masu(trbuh), pa makar izgubio na rukama.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 13 maj 2017, 09:55

Ne bih se ja zaje.ebavao sa donjim dijelom leđa, ništa masaža, samo doktor i slikanje. A onda, ako nije ništa ozbiljno ...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 maj 2017, 13:49

Sinoć 65 na benchu, nagli napredak dugujem tome što sam skontao da i šipka ulazi u ukupni zbir težine, dosad sam samo računao tegove :oops: :rol:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 16 maj 2017, 14:19

rio_Ferdy88 je napisao/la:Sinoć 65 na benchu, nagli napredak dugujem tome što sam skontao da i šipka ulazi u ukupni zbir težine, dosad sam samo računao tegove :oops: :rol:
:lol: :lol: Kakav si ti kralj. To je taman tezina za nekog ko trenira par mjeseci kao ti i ko je ranije dizao samo olovku, kasiku i trebe razlicitih proporcija. :mrgreen:
Sta bi, koliko je sipka teska? :P
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 maj 2017, 14:24

kobe24 je napisao/la: Sta bi, koliko je sipka teska? :P
Kažu 20, haj ga znaj, nikad ne bih rekao da je toliko :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 16 maj 2017, 14:26

kobe24 je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Sinoć 65 na benchu, nagli napredak dugujem tome što sam skontao da i šipka ulazi u ukupni zbir težine, dosad sam samo računao tegove :oops: :rol:
:lol: :lol: Kakav si ti kralj. To je taman tezina za nekog ko trenira par mjeseci kao ti i ko je ranije dizao samo olovku, kasiku i trebe razlicitih proporcija. :mrgreen:
Sta bi, koliko je sipka teska? :P

:tokralju: :tokralju: :tokralju: ja cijelo vrijeme kako da mu pomognem :lol: :lol: :lol: 65 kg to je vec solidno,napredujes jos 35 pa 100...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 16 maj 2017, 14:28

rio_Ferdy88 je napisao/la:
kobe24 je napisao/la: Sta bi, koliko je sipka teska? :P
Kažu 20, haj ga znaj, nikad ne bih rekao da je toliko :mrgreen:

25 :thumbup:

Odgovori

Natrag na “Fitness & Bodybuilding”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.