I ja se bio obradovao, kad izgleda bas ovaj iz IskreAmar Dzeko je napisao/la:Ne Seferovic iz Fiorentine nego Haris Seferovic iz Iskre BugojnoOmerbavarac je napisao/la:A tu je i Besic.emiros je napisao/la:
Seferovic.![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
I ja se bio obradovao, kad izgleda bas ovaj iz IskreAmar Dzeko je napisao/la:Ne Seferovic iz Fiorentine nego Haris Seferovic iz Iskre BugojnoOmerbavarac je napisao/la:A tu je i Besic.emiros je napisao/la:
Seferovic.![]()
Kojeg Zahirovica? Onog iz Celika? Pa on vec igra za U21.Devil je napisao/la:Ja sam citao da je Tulic rekao da u sledem periodu zove i Seferovica,Besica i Zahirovica,koliko mu je sad verovati?
Pise Izet Zahirovic to je onda verovatno onaj iz Manchestera.Cartman je napisao/la:Kojeg Zahirovica? Onog iz Celika? Pa on vec igra za U21.Devil je napisao/la:Ja sam citao da je Tulic rekao da u sledem periodu zove i Seferovica,Besica i Zahirovica,koliko mu je sad verovati?
Onda je to MUTD, samo ja odavno nisam nista cuo o tom malomDevil je napisao/la:Pise Izet Zahirovic to je onda verovatno onaj iz Manchestera.Cartman je napisao/la:Kojeg Zahirovica? Onog iz Celika? Pa on vec igra za U21.Devil je napisao/la:Ja sam citao da je Tulic rekao da u sledem periodu zove i Seferovica,Besica i Zahirovica,koliko mu je sad verovati?
Ja za njega nisam ni cuo osim na ovome forumu,nikada ga nisam gledao,nikada nisam naisao ni na kakve tekstove o njemu ni nista,cak ga ni na FM-u nema.mirzza je napisao/la:Onda je to MUTD, samo ja odavno nisam nista cuo o tom malomDevil je napisao/la:Pise Izet Zahirovic to je onda verovatno onaj iz Manchestera.Cartman je napisao/la: Kojeg Zahirovica? Onog iz Celika? Pa on vec igra za U21.
emiros je napisao/la:Zoran Bubalo, selektor nogometne U 19 (juniorske) reprezentacije BiH objavio je spisak igrača na koje računa u prijateljskim utakmicama sa vršnjacima iz Hrvatske 24. i 26. avgusta u Velikoj Kladuši.
Bubalo je na okupljanje 23. avgusta pozvao 23 igrača: Robert Mikulić, Faruk Hodžić, Harun Huseinspahić, Muhamed Bešić, Marko Điljić, Adnan Salihović, Josip Sesar, Jovan Rudanić, Muamer Gagula, Josip Crnjac, Dino Pegula, Darijo Zuparić, Nikola Popara, Bojan Borazir, Semir Aganspahić, Srđan Grahovac, Goran Zakarić, Faruk Brković, Haris Seferović, Mario Kvesić, Fikret Abdić, Semir Đip, Amer Bekić.
- Pozvao sam dosta nogometaša kako bi se uvjerio u njihovu formu, i vidio ko su najozbiljniji kandidati pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u oktobru mjesecu ove godine. Utakmice sa Hrvatskom sigurno su dobra provjera za sve momke koji su kandidati za reprezentativni dres - kazao je Zoran Bubalo.
Bh. selekcija borit će se sa reprezentacijama Češke, Bjelorusije i Makedonije za odlazak na Evropsko prvenstvo.
D.K.
Seferovic.
Faruk Brkovic zeljin kadet prosao probu u Sturmu, otac mu ne radi u upravi Zelje nego je clan neke komisije u NS.fast033 je napisao/la:emiros je napisao/la:Zoran Bubalo, selektor nogometne U 19 (juniorske) reprezentacije BiH objavio je spisak igrača na koje računa u prijateljskim utakmicama sa vršnjacima iz Hrvatske 24. i 26. avgusta u Velikoj Kladuši.
Bubalo je na okupljanje 23. avgusta pozvao 23 igrača: Robert Mikulić, Faruk Hodžić, Harun Huseinspahić, Muhamed Bešić, Marko Điljić, Adnan Salihović, Josip Sesar, Jovan Rudanić, Muamer Gagula, Josip Crnjac, Dino Pegula, Darijo Zuparić, Nikola Popara, Bojan Borazir, Semir Aganspahić, Srđan Grahovac, Goran Zakarić, Faruk Brković, Haris Seferović, Mario Kvesić, Fikret Abdić, Semir Đip, Amer Bekić.
- Pozvao sam dosta nogometaša kako bi se uvjerio u njihovu formu, i vidio ko su najozbiljniji kandidati pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u oktobru mjesecu ove godine. Utakmice sa Hrvatskom sigurno su dobra provjera za sve momke koji su kandidati za reprezentativni dres - kazao je Zoran Bubalo.
Bh. selekcija borit će se sa reprezentacijama Češke, Bjelorusije i Makedonije za odlazak na Evropsko prvenstvo.
D.K.
Seferovic.
Fikret Abdić -sin Tigra (kriminalac iz saveza)
Faruk Brkovic -(otac mu radi u upravi zelje)
itd. za ostale momke prvi put cujem osim nekih pojedinaca kao npr.taj momak iz HSV ,Djip Semir i to je to
za ostale zaista nezz valjda nisu svi na stelu upalimirzza je napisao/la:Faruk Brkovic zeljin kadet prosao probu u Sturmu, otac mu ne radi u upravi Zelje nego je clan neke komisije u NS.fast033 je napisao/la:emiros je napisao/la:Zoran Bubalo, selektor nogometne U 19 (juniorske) reprezentacije BiH objavio je spisak igrača na koje računa u prijateljskim utakmicama sa vršnjacima iz Hrvatske 24. i 26. avgusta u Velikoj Kladuši.
D.K.
Seferovic.
Fikret Abdić -sin Tigra (kriminalac iz saveza)
Faruk Brkovic -(otac mu radi u upravi zelje)
itd. za ostale momke prvi put cujem osim nekih pojedinaca kao npr.taj momak iz HSV ,Djip Semir i to je to
Faruk Hodzic, golman koji je presao u Zelju iz Krajine ili Krajisnika
Goran Zakaric - decko koji je sam podero Borca u BL, trenutno igra za Siroki
Amer Bekic - mladji brat Almira Bekica koji je iz Slobode presao u Dinamo
pa procitaj malo kume,napisao sam da je radio i da nezz gdje je sad i sta radimirzza je napisao/la:jarane jesil cuo za Nijaza Brkovica?nije vise u Zelji