FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evolution87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 15 maj 2017, 21:04

Ma vala moze i bez pristustva gamadi po cijenu neke kazne, a ona sigurnije nije vise od 2-3 milje.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 15 maj 2017, 21:06

2.04% jug, 2.96% zapad :kafa:

slika
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 maj 2017, 21:11

hapuc je napisao/la:2.04% jug, 2.96% zapad :kafa:

slika
:tokralju: :salut:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 15 maj 2017, 21:12

skoroalen je napisao/la:
hapuc je napisao/la:2.04% jug, 2.96% zapad :kafa:

slika
:tokralju: :salut:
Jesi ih satjerao svaka cast. :opaopa:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 maj 2017, 21:13

Kad smo pokrenuli ovu pricu ovdje na forumu par nas, smijali su se. Evo, dosli smo do toga da se ispostavilo sve tacno ono sto smo najavili i prizeljkivali tad.
Trebalo bi citirati par postova meljovaca, lazova i mitomana, kako nema sanse da se to desi, kako pricamo gluposti, kako to kinez nece dozvoliti, kako nasi nece to uraditi radi para...

5% i ovaj i svaki naredni derbi, dok oni ne ponude neko rijesenje i ne ucine ustupke za nase navijace.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 15 maj 2017, 21:14

Stavit ih na jug dio do zapada
da su daleko i od istoka i od zapada ne bi bio prvi put da bacaju baklje medju ljude
Zadnja izmjena: Bordomen, dana/u 15 maj 2017, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 15 maj 2017, 21:14

fico je napisao/la:
pasica je napisao/la:
fico je napisao/la: Kad već vjeruješ u teorije namještanja, zašto nismo pobjedili u Mostaru kad su cijeli forum i FB pričali da je 2 u Mostaru? Zašto željezničar nije uzeo 6 bodova protiv Krupe i Slobode, a mjesecima se pričalo da je Megamix sredio??
O kakvim ti teorijama pises? Sta te prenosi?
Kup si zijanio jer si izgubio na Kosevu, a imas ekipu koja nije u stanju drugoligasa uzeti na Kosevu i smeta joj pritisak od 3 milje ljudi. I sad ta ekipa treba da iznese pritisak finala kupa u listici sa zaostatkom iz prve tekme?
Eto zasto smo kup vec zijanili, ako te opet napadnu teorije zavjere javi se probati cu nacrtati.
Izvinjavam se, jer sam mislio da spadaš u grupu koja smatra da se kup šteli širokom, da se mora zadovoljiti nacionalni ključ i ostala sranja.

A kad već pričamo o našim mentalnim patuljcima, pa upravo se nadamo da će bolje odigrati dole, jer će biti 200 naših i neće biti famoznog pritiska :D Ne bi bio prvi put da se izvlačimo u gostima.

I normalno diskutuj, ljudi smo, nismo štrumfovi :salut:
Pa u pravu si da dole ima manje nasih. Al pritisak im je mozda cak i veci s obzirom da se radi o listici i nasem negativnom skoru dole, finale kupa, zaostatak, a oni i da nisu mentalni patuljci fudbalsko umijece im je malo je reci ograniceno, tako da ja tu tekmu ne bih ni gledao da ikako mogu sebe natjerati.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 15 maj 2017, 21:15

Evander je napisao/la:Kad smo pokrenuli ovu pricu ovdje na forumu par nas, smijali su se. Evo, dosli smo do toga da se ispostavilo sve tacno ono sto smo najavili i prizeljkivali tad.
Trebalo bi citirati par postova meljovaca, lazova i mitomana, kako nema sanse da se to desi, kako pricamo gluposti, kako to kinez nece dozvoliti, kako nasi nece to uraditi radi para...

5% i ovaj i svaki naredni derbi, dok oni ne ponude neko rijesenje i ne ucine ustupke za nase navijace.

I to ja bi trazio cijeli Sjever za naredni derbi kod njih..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 15 maj 2017, 21:16

Ostali smo bez titule, ne daj Bože i bez kupa, upravi još samo fali da dopuste više od 5%, bilo bi mrtvih glava...a ko me to treba? nikome
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 15 maj 2017, 21:18

Zagor je napisao/la:
Evander je napisao/la:Kad smo pokrenuli ovu pricu ovdje na forumu par nas, smijali su se. Evo, dosli smo do toga da se ispostavilo sve tacno ono sto smo najavili i prizeljkivali tad.

I to ja bi trazio cijeli Sjever za naredni derbi kod njih..
Cijelu bilo koju tribinu. Neka sami odluce koju, nemam nista protiv. Imaju 4 fizicki odvojene tribine, ne vidim problem da nama daju jednu, ako isto zele i na Kosevu.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 maj 2017, 21:19

Već mogu da vidim sutra nakon tog famoznog sastanka sa MUPom dajemo cijeli Jug. :lol:
Samo Saraj'vo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 maj 2017, 21:23

PitarBordo je napisao/la:Već mogu da vidim sutra nakon tog famoznog sastanka sa MUPom dajemo cijeli Jug. :lol:
Pomakni se s mjesta.
Ma ovo je novoj upravi glavni ispit. Nek' se na sve načine potrude da bude 5%. Kao što momci rekoše, i u Mostaru i Lištici je sektor za goste odvojen i siguran pa dobijemo kavez i minimalan broj ulaznica.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 maj 2017, 21:24

PitarBordo je napisao/la:Već mogu da vidim sutra nakon tog famoznog sastanka sa MUPom dajemo cijeli Jug. :lol:
Otprilike :lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 15 maj 2017, 21:24

I ja imam nešto takav osjećaj, ali ako im je draže njihovih 4000, a ne naših 10000, neka izvole.. ja prvi neću otići na derbi, a i ako bude 5% a njih bude više u tom sektoru, ili ako i mdozvole ulazak i grupaciju na našim tribinama, ja odmah izlazim sa stadiona.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 maj 2017, 21:24

skoroalen je napisao/la:
Pomakni se s mjesta.
Ma ovo je novoj upravi glavni ispit. Nek' se na sve načine potrude da bude 5%. Kao što momci rekoše, i u Mostaru i Lištici je sektor za goste odvojen i siguran pa dobijemo kavez i minimalan broj ulaznica.
Pusti se tog "odvojeno fizički," tom logikom bi onda mi mogli tražiti cijelu zapadnu tribinu na Tušnju. Jednostavno nije dobro definisano to u pravilniku - što znači da je pravilo gotovo pa nebitno.
Samo Saraj'vo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 maj 2017, 21:28

PitarBordo je napisao/la:Već mogu da vidim sutra nakon tog famoznog sastanka sa MUPom dajemo cijeli Jug. [emoji38]
To bi im samo takav samosamar bio. Onda bi bruku nase raje bojkotovalo derbi, ja prvi.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 maj 2017, 21:29

Evander je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Već mogu da vidim sutra nakon tog famoznog sastanka sa MUPom dajemo cijeli Jug. [emoji38]
To bi im samo takav samosamar bio. Onda bi bruku nase raje bojkotovalo derbi, ja prvi.
+1

Capodecina

Post Postao/la Capodecina » 15 maj 2017, 21:30

Dobiće oni svakako cijeli jug (član 11.) na raspolaganje, ali ne i toliko ulaznica već 5%...
Mada mi je i ovo glupo sa procentom, mislim da bi se to trebalo odnositi na broj ulaznica puštenih u prodaju.
Recimo, štampali smo 20.000 ulaznica, gostima ide 1.000...
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 maj 2017, 21:30

Evander je napisao/la:
Ni ja ne bih išao, ali mislim da mi koji ne bi išli smo manjina, mnogo više je onih "samo nek se ne puca" i "bitniji mi je klub i derbi od bojkota" itd.. Iskreno se nadam da će ostati iza svoje izjave od prije mjesec+ dana.
Samo Saraj'vo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 maj 2017, 21:32

Mogu HZ zaprijetiti bojkotom ako im se dozvoli vise od 5 posto. Da vidimo da li bi onda uprava imala damu da ide protiv toga.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.