FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma vala moze i bez pristustva gamadi po cijenu neke kazne, a ona sigurnije nije vise od 2-3 milje.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
hapuc je napisao/la:2.04% jug, 2.96% zapad![]()

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jesi ih satjerao svaka cast.skoroalen je napisao/la:hapuc je napisao/la:2.04% jug, 2.96% zapad![]()
![]()

Kad smo pokrenuli ovu pricu ovdje na forumu par nas, smijali su se. Evo, dosli smo do toga da se ispostavilo sve tacno ono sto smo najavili i prizeljkivali tad.
Trebalo bi citirati par postova meljovaca, lazova i mitomana, kako nema sanse da se to desi, kako pricamo gluposti, kako to kinez nece dozvoliti, kako nasi nece to uraditi radi para...
5% i ovaj i svaki naredni derbi, dok oni ne ponude neko rijesenje i ne ucine ustupke za nase navijace.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Trebalo bi citirati par postova meljovaca, lazova i mitomana, kako nema sanse da se to desi, kako pricamo gluposti, kako to kinez nece dozvoliti, kako nasi nece to uraditi radi para...
5% i ovaj i svaki naredni derbi, dok oni ne ponude neko rijesenje i ne ucine ustupke za nase navijace.
Stavit ih na jug dio do zapada
da su daleko i od istoka i od zapada ne bi bio prvi put da bacaju baklje medju ljude
da su daleko i od istoka i od zapada ne bi bio prvi put da bacaju baklje medju ljude
Zadnja izmjena: Bordomen, dana/u 15 maj 2017, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Pa u pravu si da dole ima manje nasih. Al pritisak im je mozda cak i veci s obzirom da se radi o listici i nasem negativnom skoru dole, finale kupa, zaostatak, a oni i da nisu mentalni patuljci fudbalsko umijece im je malo je reci ograniceno, tako da ja tu tekmu ne bih ni gledao da ikako mogu sebe natjerati.fico je napisao/la:Izvinjavam se, jer sam mislio da spadaš u grupu koja smatra da se kup šteli širokom, da se mora zadovoljiti nacionalni ključ i ostala sranja.pasica je napisao/la:O kakvim ti teorijama pises? Sta te prenosi?fico je napisao/la: Kad već vjeruješ u teorije namještanja, zašto nismo pobjedili u Mostaru kad su cijeli forum i FB pričali da je 2 u Mostaru? Zašto željezničar nije uzeo 6 bodova protiv Krupe i Slobode, a mjesecima se pričalo da je Megamix sredio??
Kup si zijanio jer si izgubio na Kosevu, a imas ekipu koja nije u stanju drugoligasa uzeti na Kosevu i smeta joj pritisak od 3 milje ljudi. I sad ta ekipa treba da iznese pritisak finala kupa u listici sa zaostatkom iz prve tekme?
Eto zasto smo kup vec zijanili, ako te opet napadnu teorije zavjere javi se probati cu nacrtati.
A kad već pričamo o našim mentalnim patuljcima, pa upravo se nadamo da će bolje odigrati dole, jer će biti 200 naših i neće biti famoznog pritiskaNe bi bio prvi put da se izvlačimo u gostima.
I normalno diskutuj, ljudi smo, nismo štrumfovi
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
I to ja bi trazio cijeli Sjever za naredni derbi kod njih..Evander je napisao/la:Kad smo pokrenuli ovu pricu ovdje na forumu par nas, smijali su se. Evo, dosli smo do toga da se ispostavilo sve tacno ono sto smo najavili i prizeljkivali tad.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ostali smo bez titule, ne daj Bože i bez kupa, upravi još samo fali da dopuste više od 5%, bilo bi mrtvih glava...a ko me to treba? nikome
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Cijelu bilo koju tribinu. Neka sami odluce koju, nemam nista protiv. Imaju 4 fizicki odvojene tribine, ne vidim problem da nama daju jednu, ako isto zele i na Kosevu.Zagor je napisao/la:I to ja bi trazio cijeli Sjever za naredni derbi kod njih..Evander je napisao/la:Kad smo pokrenuli ovu pricu ovdje na forumu par nas, smijali su se. Evo, dosli smo do toga da se ispostavilo sve tacno ono sto smo najavili i prizeljkivali tad.
- PitarBordo
- Kontakt:
Već mogu da vidim sutra nakon tog famoznog sastanka sa MUPom dajemo cijeli Jug. 

Samo Saraj'vo.
Pomakni se s mjesta.PitarBordo je napisao/la:Već mogu da vidim sutra nakon tog famoznog sastanka sa MUPom dajemo cijeli Jug.
Ma ovo je novoj upravi glavni ispit. Nek' se na sve načine potrude da bude 5%. Kao što momci rekoše, i u Mostaru i Lištici je sektor za goste odvojen i siguran pa dobijemo kavez i minimalan broj ulaznica.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
OtprilikePitarBordo je napisao/la:Već mogu da vidim sutra nakon tog famoznog sastanka sa MUPom dajemo cijeli Jug.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I ja imam nešto takav osjećaj, ali ako im je draže njihovih 4000, a ne naših 10000, neka izvole.. ja prvi neću otići na derbi, a i ako bude 5% a njih bude više u tom sektoru, ili ako i mdozvole ulazak i grupaciju na našim tribinama, ja odmah izlazim sa stadiona.PitarBordo je napisao/la:Već mogu da vidim sutra nakon tog famoznog sastanka sa MUPom dajemo cijeli Jug.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- PitarBordo
- Kontakt:
Pusti se tog "odvojeno fizički," tom logikom bi onda mi mogli tražiti cijelu zapadnu tribinu na Tušnju. Jednostavno nije dobro definisano to u pravilniku - što znači da je pravilo gotovo pa nebitno.skoroalen je napisao/la:Pomakni se s mjesta.PitarBordo je napisao/la:Već mogu da vidim sutra nakon tog famoznog sastanka sa MUPom dajemo cijeli Jug.
Ma ovo je novoj upravi glavni ispit. Nek' se na sve načine potrude da bude 5%. Kao što momci rekoše, i u Mostaru i Lištici je sektor za goste odvojen i siguran pa dobijemo kavez i minimalan broj ulaznica.
Samo Saraj'vo.
To bi im samo takav samosamar bio. Onda bi bruku nase raje bojkotovalo derbi, ja prvi.PitarBordo je napisao/la:Već mogu da vidim sutra nakon tog famoznog sastanka sa MUPom dajemo cijeli Jug. [emoji38]
+1Evander je napisao/la:To bi im samo takav samosamar bio. Onda bi bruku nase raje bojkotovalo derbi, ja prvi.PitarBordo je napisao/la:Već mogu da vidim sutra nakon tog famoznog sastanka sa MUPom dajemo cijeli Jug. [emoji38]
- Capodecina
Dobiće oni svakako cijeli jug (član 11.) na raspolaganje, ali ne i toliko ulaznica već 5%...
Mada mi je i ovo glupo sa procentom, mislim da bi se to trebalo odnositi na broj ulaznica puštenih u prodaju.
Recimo, štampali smo 20.000 ulaznica, gostima ide 1.000...
Mada mi je i ovo glupo sa procentom, mislim da bi se to trebalo odnositi na broj ulaznica puštenih u prodaju.
Recimo, štampali smo 20.000 ulaznica, gostima ide 1.000...
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
- PitarBordo
- Kontakt:
Ni ja ne bih išao, ali mislim da mi koji ne bi išli smo manjina, mnogo više je onih "samo nek se ne puca" i "bitniji mi je klub i derbi od bojkota" itd.. Iskreno se nadam da će ostati iza svoje izjave od prije mjesec+ dana.Evander je napisao/la:To bi im samo takav samosamar bio. Onda bi bruku nase raje bojkotovalo derbi, ja prvi.PitarBordo je napisao/la:Već mogu da vidim sutra nakon tog famoznog sastanka sa MUPom dajemo cijeli Jug. [emoji38]
Samo Saraj'vo.
Mogu HZ zaprijetiti bojkotom ako im se dozvoli vise od 5 posto. Da vidimo da li bi onda uprava imala damu da ide protiv toga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.