PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Odrzat ce se sastanak sa nasim igracima. Ako budu htjeli da dodje 1750 ljudi a da ih ostatak doceka na Grbavici, uzet cemo 1750 ulaznica. Ako budu htjeli 10 000 ljudi vec na Kosevu, uzet cemo toliko.
Sve od nas zavisi.
Sve od nas zavisi.
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 15 maj 2017, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Životni saputnik! 1921
Sta ovo jos pitari sanjaju kako ce nam dati 5% samo
Reko sam vam davno nema nista od toga
fk sarajevo je tanova prcija i necete mu vi izbijati pare iz dzepa 

Reko sam vam davno nema nista od toga

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Mislio sam na najnovije vijestiBeSha1992 je napisao/la:paa je li mozda FKS krivo tome ???let3 je napisao/la:eeee na šta je spao sarajevski derbiPantelija je napisao/la:u orku od 15 minuta jug moze postati neuslovan :...
ili da gga pustimo u prodaju kao tribinu za nase navijace (besppatno za djecu)
ili 10000 nacina ima.... a istina je jedna, KAVEZ, 1700 SA LICNNOM KARTOM!![]()
a ko fol neka ložiona na derbi
fol neke posjete
![]()
Al ne dajte se omesti. Nastavite vi sa tom pricom, sjajno vam ide
Ako je to "njegovanje tradicije sarajevskog derbija", onda aferimčelnici Sarajeva ograničit će prostor za Željine navijače na južnoj tribini. Zakonski su obavezni da obezbjede pet posto kapaciteta stadiona za gostujuće navijače, što će i uraditi, te će za južnu tribinu, na kojoj će se moći nalaziti gostujući navijači, štampati 1725 karata (ukupni kapacitet stadiona 34.500 mjesta).
Također, dio zapada na kojem budu smješteni Željini navijači kada se igra derbi na Koševu, bit će zatvoren (ulaz A1, A2 i A3), dok će preostali dio zapada biti u funkciji kao i za ostale domaće mečeve Bordo tima.
Da li će Željo imati podršku na Koševu ili će i Manijaci, u slučaju da im Sarajevo omogući samo pet posto kapaciteta stadiona, bojkotovati derbi ostaje da se vidi.

Slijedeci derbi na Grbavici ce biti isti odgovor, 5% i deri tako dok se boje ne rastope

I onda neka ložiona na sarajevski derbi ovdje po forumima

-
- Kontakt:
Hahaha znaci ne vjerujem sta pricas majkemi moje , ali necu da se raspravljam sa tobom dobit ce to onoliko koliko smo vam dali i to je to !Eisenbahner1921 je napisao/la:Nismo.scudetto89 je napisao/la:A vi niste krivi za nase ulaznice( mali broj karti) na grbavici ??
Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 15 maj 2017, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
Kako imate snage da se raspravljate sa lobotomcima,svaka vam cast,.
@ Eisenbahner

@ Eisenbahner

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kome to vi jos nosite pare. Te mjesecna sergija za rezije, te tribina. Probaj opet, dat cemo ti jos jednu sansu.irfo je napisao/la:Sta ovo jos pitari sanjaju kako ce nam dati 5% samo![]()
Reko sam vam davno nema nista od togafk sarajevo je tanova prcija i necete mu vi izbijati pare iz dzepa

-
- Kontakt:
@ mma_hz ma drug ne raspravljam, ali sam mu morao odgovoriti vjerovatno neki klinac voli da spama,ima pravo ravno mu do mora 

Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 15 maj 2017, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
Ako je to "njegovanje tradicije sarajevskog derbija", onda aferimčelnici Sarajeva ograničit će prostor za Željine navijače na južnoj tribini. Zakonski su obavezni da obezbjede pet posto kapaciteta stadiona za gostujuće navijače, što će i uraditi, te će za južnu tribinu, na kojoj će se moći nalaziti gostujući navijači, štampati 1725 karata (ukupni kapacitet stadiona 34.500 mjesta).
Također, dio zapada na kojem budu smješteni Željini navijači kada se igra derbi na Koševu, bit će zatvoren (ulaz A1, A2 i A3), dok će preostali dio zapada biti u funkciji kao i za ostale domaće mečeve Bordo tima.
Da li će Željo imati podršku na Koševu ili će i Manijaci, u slučaju da im Sarajevo omogući samo pet posto kapaciteta stadiona, bojkotovati derbi ostaje da se vidi.

Slijedeci derbi na Grbavici ce biti isti odgovor, 5% i deri tako dok se boje ne rastope

I onda neka ložiona na sarajevski derbi ovdje po forumima

ama bolan sagledaj pozadinu cijele price, nije ovdje palo iz vedra neba nakon 20 sezona da se da 5%...
Problem je u tome sto se na sadaka areni ostavi prostor za 1000 ljudi u koji oni natrpaju 3000, u tom prostoru postoji samo jedan wc... Sad su ovaj derbi pokusali opet s kartama budalastinu da naprave al' ih je policija sjebala kad su objavili ko odlucuje o broju karti a to je domacin utakmice... Moguce da ne pratis BiH fudbal pa ti se cini ovako na prvu loptu da je budalastina, al' sve ima smisla i sve je povezano
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Za par godina ce biti kako smo mi ovo sve poceli 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Zasto se mi s vama raspravljamo uopce? Pa ko vas sta pita?
Vasa rijec u tudjem klubu ima jednaku tezinu kao kada navijac Slobode prica o tituli.
Vasa rijec u tudjem klubu ima jednaku tezinu kao kada navijac Slobode prica o tituli.
Zasto se ljutis? Dobit cemo koliko vam budemo trazili. Nema potrebe da tako burno reagujes. Ja vodim argumentovanu raspravu.scudetto89 je napisao/la:Hahaha znaci ne vjerujem sta pricas majkemi moje , ali necu da se raspravljam sa tobom dobit ce to onoliko koliko smo vam dali i to je to !Eisenbahner1921 je napisao/la:Nismo.scudetto89 je napisao/la:A vi niste krivi za nase ulaznice( mali broj karti) na grbavici ??
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 15 maj 2017, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
Životni saputnik! 1921
Seru nama sto bojkotujemo,a oni uveli bojkot za derbi i gledanje na platnu...
NASA LJUBAV IMA CIJENU...
TIMI 87.
TIMI 87.

FK SARAJEVO.
Lomit stolice vise necete, dat cemo vam citav sjever al uslov da ulaznice kupujete uz licnu kartu, stisni pa polomiMortemHz je napisao/la:Za par godina ce biti kako smo mi ovo sve poceli

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Bezz se svadate ko je upravu a ko nije.
Čitam lobotomiju niko nema ništa protiv 5% za navijace na Koševu, mnogi prizivaju to.
Čitam lobotomiju niko nema ništa protiv 5% za navijace na Koševu, mnogi prizivaju to.
LIJEPO JE SABRINA REKLA VASEM RASKOPČANOM:
"NISAM VAM JA DINO SELIMOVIC PA DA MOZETE DA ME ZAJJE.BA.VATE"
KHAJ PHICE
"NISAM VAM JA DINO SELIMOVIC PA DA MOZETE DA ME ZAJJE.BA.VATE"
KHAJ PHICE
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Zasto su vam pojedini navijaci na platnom spisku kluba? Jeste li zbog toga prestali prozivati Upravu? Kako se odjednom sve stisalo?mma_hz je napisao/la:Seru nama sto bojkotujemo,a oni uveli bojkot za derbi i gledanje na platnu...
TIMI 87.
Sjecas li se kako ste se smijali kada sam vam davnih dana rekao da vam plate kasne dva-tri mjeseca.

Životni saputnik! 1921
- escobarpablo
- Kontakt:
Dobićete 5% i kur.ac u usta. Jel dovoljno?
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Isto vazi i za navijace Željezničara, niko nije zaboravio kad su stolice i cesme letileZeljo92 je napisao/la:Lomit stolice vise necete, dat cemo vam citav sjever al uslov da ulaznice kupujete uz licnu kartu, stisni pa polomiMortemHz je napisao/la:Za par godina ce biti kako smo mi ovo sve poceli

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Svaku se tekmu redovno spominje Kantardzic i Sabrina lezbaca..Eisenbahner1921 je napisao/la:Zasto su vam pojedini navijaci na platnom spisku kluba? Jeste li zbog toga prestali prozivati Upravu? Kako se odjednom sve stisalo?mma_hz je napisao/la:Seru nama sto bojkotujemo,a oni uveli bojkot za derbi i gledanje na platnu...
TIMI 87.
Sjecas li se kako ste se smijali kada sam vam davnih dana rekao da vam plate kasne dva-tri mjeseca.
Kako tako slaga u sekundi??Od koga si to naucio?Dal od Ivice ili Amara?Zasto nas pomnije ne pratis,vec samo povrsno?
FK SARAJEVO.
escobarpablo je napisao/la:Dobićete 5% i titulu. Jel dovoljno?
Jeste.
Uredno platili iduci dan dok ste vi nakon godinu dana. Zna se ko je gospoda u Sarajevu a ne vi azijati jedni.MortemHz je napisao/la:Isto vazi i za navijace Željezničara, niko nije zaboravio kad su stolice i cesme letileZeljo92 je napisao/la:Lomit stolice vise necete, dat cemo vam citav sjever al uslov da ulaznice kupujete uz licnu kartu, stisni pa polomiMortemHz je napisao/la:Za par godina ce biti kako smo mi ovo sve poceli
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.