Jug će biti neuslovanEisenbahner1921 je napisao/la:
Yebe vas ovaj jedan clan.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jug će biti neuslovanEisenbahner1921 je napisao/la:
Vec je prijavljena kao tribina za gostujuce navijace.escobarpablo je napisao/la:Jug će biti neuslovanEisenbahner1921 je napisao/la:
Vidjet ćeš ti ko je Izlija, samo nastavi da se ****!Virtu4l je napisao/la:nemate vi šta bacati, vi ste jedna velika laž još od 1946
Evo jedinog lika za kojeg mozes reci da zaista navija za komsije. Bjezi sa teme dok te bagra nije zakamenjala.zlo87 je napisao/la:Ja ne znam kako vama moze biti manje bitan kup od utakmice u subotu. Da dignemo pehar gdje je ubijen nas momak vam je manje bitnije od pobjede na derbiju?
Ma ovaj lik je davno pokazao da je pravi navijač. I na ovoj i na svojoj temi.Eisenbahner1921 je napisao/la:Evo jedinog lika za kojeg mozes reci da zaista navija za komsije. Bjezi sa teme dok te bagra nije zakamenjala.zlo87 je napisao/la:Ja ne znam kako vama moze biti manje bitan kup od utakmice u subotu. Da dignemo pehar gdje je ubijen nas momak vam je manje bitnije od pobjede na derbiju?
Izvinjavam se, neće se ponoviti.joker90 je napisao/la:Vidjet ćeš ti ko je Izlija, samo nastavi da se ****!Virtu4l je napisao/la:nemate vi šta bacati, vi ste jedna velika laž još od 1946
Samo se ti zajebavaj pa ćeš vidjeti koji mu je nick.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jel mu fakat nick Izlija.
Meni su, obzirom da se radi o komsijama, drazi ovi drugi kojih izgleda ima dosta vise. Sada je jasno da mi volimo svoj klub vise nego sto mrzimo njihov, nemjerljivo vise... Kod njih je to obratno.arelinho je napisao/la:Ma ovaj lik je davno pokazao da je pravi navijač. I na ovoj i na svojoj temi.Eisenbahner1921 je napisao/la:Evo jedinog lika za kojeg mozes reci da zaista navija za komsije. Bjezi sa teme dok te bagra nije zakamenjala.zlo87 je napisao/la:Ja ne znam kako vama moze biti manje bitan kup od utakmice u subotu. Da dignemo pehar gdje je ubijen nas momak vam je manje bitnije od pobjede na derbiju?
eeee na šta je spao sarajevski derbiPantelija je napisao/la:u orku od 15 minuta jug moze postati neuslovan :...
ili da gga pustimo u prodaju kao tribinu za nase navijace (besppatno za djecu)
ili 10000 nacina ima.... a istina je jedna, KAVEZ, 1700 SA LICNNOM KARTOM!
paa je li mozda FKS krivo tome ???let3 je napisao/la:eeee na šta je spao sarajevski derbiPantelija je napisao/la:u orku od 15 minuta jug moze postati neuslovan :...
ili 10000 nacina ima.... a istina je jedna, KAVEZ, 1700 SA LICNNOM KARTOM!![]()
a ko fol neka ložiona na derbi
fol neke posjete
![]()
Al ne dajte se omesti. Nastavite vi sa tom pricom, sjajno vam ide
Jeste. Vi ste jedini krivac.BeSha1992 je napisao/la:paa je li mozda FKS krivo tome ???let3 je napisao/la:eeee na šta je spao sarajevski derbiPantelija je napisao/la:u orku od 15 minuta jug moze postati neuslovan :...
ili 10000 nacina ima.... a istina je jedna, KAVEZ, 1700 SA LICNNOM KARTOM!![]()
a ko fol neka ložiona na derbi
fol neke posjete
![]()
Al ne dajte se omesti. Nastavite vi sa tom pricom, sjajno vam ide
Nismo.scudetto89 je napisao/la:A vi niste krivi za nase ulaznice( mali broj karti) na grbavici ??
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 0 gostiju.