FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 15 maj 2017, 16:11

pinoglavi je napisao/la:
costacurta08 je napisao/la:
Sve se svede na Azmir vs Senad a stvarno ne ulazim u to svojim postovima nego o fudbalu pisem.

Jednostavna je poenta i bgm nije tesko shvatiti, ko ima kesa da dovodi igrace i daje im 100k godisnje onda odlicno, ko nema moze malo poboljsati OP i izvuci par igraca iz OP i dovoditi neke mladje kvalitetne igrace koji nas mogu nositi do Europe i na kraju ih mozemo i prodati. Ko nema ni jedno ni drugo noga iz Slobode. I ja ovim postom nit napadam koga nit branim koga nit pisem o politici, eto imaju ljetni prelazni rok, nek dovedu igraca, cilj mora biti Europa i to je to. I samo nemojte pisati da nije moguce sklopiti ekipu i zasluzeno izboriti Europu bez miliona, ko da smo u HNL-u jbt
De sta zezas raju, reci slobodno da pises za cvaju [emoji14]

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Probisvjet
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 15 maj 2017, 17:39

Rimes87 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
costacurta08 je napisao/la:
Sve se svede na Azmir vs Senad a stvarno ne ulazim u to svojim postovima nego o fudbalu pisem.

Jednostavna je poenta i bgm nije tesko shvatiti, ko ima kesa da dovodi igrace i daje im 100k godisnje onda odlicno, ko nema moze malo poboljsati OP i izvuci par igraca iz OP i dovoditi neke mladje kvalitetne igrace koji nas mogu nositi do Europe i na kraju ih mozemo i prodati. Ko nema ni jedno ni drugo noga iz Slobode. I ja ovim postom nit napadam koga nit branim koga nit pisem o politici, eto imaju ljetni prelazni rok, nek dovedu igraca, cilj mora biti Europa i to je to. I samo nemojte pisati da nije moguce sklopiti ekipu i zasluzeno izboriti Europu bez miliona, ko da smo u HNL-u jbt
De sta zezas raju, reci slobodno da pises za cvaju [emoji14]

Sent from my D6603 using Tapatalk
Nema cvaju sigurno! Mozda cenera jel su smanjili duplo primanja. :urnebes: :urnebes: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 maj 2017, 18:04

sloboda72 je napisao/la:..
de ba sto neces da kazes ljudima kako ste Enku Bijedica smijenili nekad davno :mrgreen:

a sto se tice igraca, po meni je jedino ovo mjerodavno :
Dino Kikanović, pravni predstavnik FK Sloboda Tuzla i dodao da je Klub spreman isplatiti potraživanja ako Savez donese takvu odluku.

-Ukoliko Nogometni savez BiH donese odluku da mi moramo isplatiti tražena sredstava, mi ćemo to uraditi. Samim tim činom, sve bi se prejudiciralo i Savez bi nam bez pravosnažne odluke naložio da mi isplatimo sredstva i mi smo spremni isplatiti ta sredstva
odlicno pitanje. Ako su dugovanja opravdana kao sto tvrdi Dzidic zasto savez ne donese odluku kao u slucaju Denis Mujkic i gotovo je. Ne mozes igrat utakmicu dok ne izmiris.
Ovako klub nema sta platiti. Spor traje, na osnovu cega dragi Dzidicu da im plate?. Odlicno je ovo receno, nek savez donese odluku, donio je toliko puta.
Ali savez ne smije donijeti odluku ovaj put jer medjusobni sporazum nije izvrsna isprava. Taj isti savez ne priznaje i ne interesuju ga medjusobni sporazumi. Ovo ima istu vaznost kao recimo premija. Nikad niko nije mogao tuziti saveztu klub koji je obecao pa nije isplatio premijer. Interni akt, kao i ovaj sporazum. Savez u ovom slucaju ne smije naloziti da se to isplati jer bi oni morali nadoknadjivati stetu ukoliko civilni sud presudi drugacije.
A u najmanje 2 od 4 slucaja hoce. Po meni je cist jedino Ivan Fatic i njemu ce se morati isplatiti. On moze sve svoje dokazati. Samo sto sam dobio info da je stvarni iznos koji mu se duguje malo manji.. Moguce i da Govedarica nesto dobije na civilnom sudu. Kostic je otisao sa drugim timom na pripreme, ucjenjivao svlacionicu za sta imaju svjedoci, sabotirao utakmice, Mehidi samo otisao. To na civilnom sudu im se nece progledati tek tako. A to su najveca potrazivanja.
Zna to i savez i ne smije tek tako da se igra.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 15 maj 2017, 18:19

Pa nisu ni za Mujkića tek sad donijeli presudu, to se vuče godinama. Ovo je još svježe. Dok dođe na red.
I čini mi se da ćemo opet nayebat.
Kako nije izvršna isprava, imaš ugovor pečatiran i potpisan s obje strane. Barem što smo vidjeli kod Kostića.
nije ovo bezazleno uopše.

Eto koliko te dug jezik može koštati, a sigurno nismo ni kod saveza omiljeni, nismo nikad ni bili doduše, ali od skoro pogotovo.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 maj 2017, 18:21

ultrasstyle_tz je napisao/la:
de ba sto neces da kazes ljudima kako ste Enku Bijedica smijenili nekad davno :mrgreen:

Dino Kikanović, pravni predstavnik FK Sloboda Tuzla i dodao da je Klub spreman isplatiti potraživanja ako Savez donese takvu odluku.

-Ukoliko Nogometni savez BiH donese odluku da mi moramo isplatiti tražena sredstava, mi ćemo to uraditi. Samim tim činom, sve bi se prejudiciralo i Savez bi nam bez pravosnažne odluke naložio da mi isplatimo sredstva i mi smo spremni isplatiti ta sredstva
odlicno pitanje. Ako su dugovanja opravdana kao sto tvrdi Dzidic zasto savez ne donese odluku kao u slucaju Denis Mujkic i gotovo je. Ne mozes igrat utakmicu dok ne izmiris.
Ovako klub nema sta platiti. Spor traje, na osnovu cega dragi Dzidicu da im plate?. Odlicno je ovo receno, nek savez donese odluku, donio je toliko puta.
Ali savez ne smije donijeti odluku ovaj put jer medjusobni sporazum nije izvrsna isprava. Taj isti savez ne priznaje i ne interesuju ga medjusobni sporazumi. Ovo ima istu vaznost kao recimo premija. Nikad niko nije mogao tuziti saveztu klub koji je obecao pa nije isplatio premijer. Interni akt, kao i ovaj sporazum. Savez u ovom slucaju ne smije naloziti da se to isplati jer bi oni morali nadoknadjivati stetu ukoliko civilni sud presudi drugacije.
A u najmanje 2 od 4 slucaja hoce. Po meni je cist jedino Ivan Fatic i njemu ce se morati isplatiti. On moze sve svoje dokazati. Samo sto sam dobio info da je stvarni iznos koji mu se duguje malo manji.. Moguce i da Govedarica nesto dobije na civilnom sudu. Kostic je otisao sa drugim timom na pripreme, ucjenjivao svlacionicu za sta imaju svjedoci, sabotirao utakmice, Mehidi samo otisao. To na civilnom sudu im se nece progledati tek tako. A to su najveca potrazivanja.
Ipak mislim da ce Dino sa Mackom yebat majcinu majku savezu! Gasi ih Macak! :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 maj 2017, 18:31

wobly92 je napisao/la:Pa nisu ni za Mujkića tek sad donijeli presudu, to se vuče godinama. Ovo je još svježe. Dok dođe na red.
I čini mi se da ćemo opet nayebat.
Kako nije izvršna isprava, imaš ugovor pečatiran i potpisan s obje strane. Barem što smo vidjeli kod Kostića.
nije ovo bezazleno uopše.

Eto koliko te dug jezik može koštati, a sigurno nismo ni kod saveza omiljeni, nismo nikad ni bili doduše, ali od skoro pogotovo.
Uglavnom ide ovako : civilni sud donosi presudu i na osnovu te presude ako klub ne postuje neku dinamiku (a radi se o "sticeniku" saveza tj igracu, bivsem uposleniku ili treneru) savez donosi ODLUKU da si suspendovan do izmirenja tih dugovanja. Denis Mujkic je vec imao presudu civilnog suda kao i Bahro Bajramovic, Slomic itd itd ko nas je vec sve zajebavao, na osnovu te presude se islo u dogovor, koji kasnije ako nije ispostovan aktivira se izvrsenje i salje na savez. Savez opet ponavljam donosi ODLUKU da si suspendovan.

Imas drugi slucaj kao Govedarica. Igrac predaje na savez za raskid ugovora, dobija raskid ugovora i dolazi ODLUKA da si suspendovan ako mu ne isplatis zaostale plate ili doprinose (a medjusobni sporazum kao interni akt proglasavaju nevazecim), isti slucaj i Karic (samo je njemu Azmir isplatio medjusobni sporazum), kao i Piric (dobivas papire i eventualne zaostale plate, te raskid ugovora ako ti se nesto duzno). Mehidic nije ni trazio sporazum nego samo papire na savezu.
Ali nakon svega toga ide odluka saveza.
Zasto Kostic nije dobio papire? zato sto mu se duguje samo taj sporazum koji savez ne priznaje. Na osnovu internog akta ne moze raskinuti ugovor. Po starom ugovoru u radu, da se ti interni akti priznaju tek tako, doneses na upravnom odboru da si bubam kaznio Kostica sa 60.000 maraka sto je nanio stetu klubu i otisao sa Zeljom na pripreme i ti miran. Ali ni to nebi proslo nigdje na sudu. Cuj ti udario pecat i uzeo cojku 60.000.

Da ovdje postoji promil osnova za odluku Saveza, bez odluke civilnog suda, vjeruj mi oni bi nas do sad suspendovali. Ali i njima je jasno da to ne pije vode. Koliko god neki nasi "navijaci" prizeljkivali suprotno i gasenje vlasitog kluba :crazy:

Dobro tamo pise, savez bi se onda igrao malo sudije i predvidjao ishod evenutalnog civilnog spora, ukoliko nas proglase da smo "krivi" za ovo. Opet se vracamo, sto ne naloze isplatu. ne smiju jer ne znaju ni oni koliko ce civilni sud odvaditi ono Kosticevo izdrkavanje na pripremama sa durgim klubom, koliko ce vjestak procijeniti da je to nanesena steta klubu- a hoce sigurno.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 15 maj 2017, 19:14

Probisvjet je napisao/la:Ima vec pomalo, malo vise od pomalo, bojkota na tribinama. Ova brojka od 500 ljudi nije bila ni kada smo bili u cvajtari. Ko konta sve ce mu se samo kazati.
Tribine do sada na najnizim granama. Vjerovatno jer se nema sta pogledati. Macak ili kupuj igrace ili daj ostavku.
prva sezona u cvajtari 500 i manje ljudi je bilo na sljedecim domacim utakmicama: Bosna Visoko, Branitelj, Iskra, Krajisnik (prva polusezona nakon ispadanja tad jos Azmir nije dosao), zatim sa babukom na celu: Podgrmec, Troglav, Krajina, Buducnost (prodali utakmicu s babukom na celu) :kafa: druga sezona u cvajti manje od 500 ljudi na sljedecim domacim utakmicana (sa babukom na celu): Troglav, Capljina, Buducnost, Branitelj, Gradina..... bilo je jos mnogo utakmica u cvajti gdje je bilo ispod 1000 ljudi zapravo vecina utakmica nam je takva :zviz: na svim utakmicama sam bio i ponekad se cinilo da ima vise ptica na skoli Tusanj nego gledalaca na tribinama :!: a sto se premijer lige tice mogu ti odmah nabrojati par utakmicama gdje je bila posjeta slabija nego u subotu: Sloboda-Slavija 4-0, Sloboda-Radnik 1-1, Sloboda-Vitez 1-0, Sloboda-Drina 2-0. bio sam na svim navedenim utakmicama protiv Drine i Viteza je vrijeme bilo idealno ali publike nije bilo :!: znaci budite objektivni i ne s.erite mnogo, mi smi kao navijaci qarina i to je jedina istina :wave:
Zadnja izmjena: fukaratz, dana/u 15 maj 2017, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda Tuzla

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 15 maj 2017, 19:18

Mortus je napisao/la:ukopa nas Dzidić sa sindikatom.
da vidimo sad Kruškine poteze i njgovu spremnost da se za dobrobit kluba koji vodi i voli prošeta do bankomata i plati dugove koje je svojom bahatošću napravi, te Slobodi obezbijedi licencu.
Azmirova izjava je bila sljedeca: kada bude napustao klub tri mjeseca ranije ce najaviti i klub napustiti bez ikakvih repova :kafa: nas sada tuze ljudi kojima je Azmir obecavao 50-60-70 hiljada maraka na ruke i nije isplatio :salut: ko ga je tjerao da potpisuje takve ugovore sa igracima :?: sreca nasa da ti igraci vole grad Tuzlu i FK Slobodu jer sta bi tek bilo da nas ne vole :njanjanja:
Sloboda Tuzla

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 15 maj 2017, 19:34

Tuže nas ljudi jer se predsjednik smatrao centrom univerzuma pa mislio da može prema igračima kao svojim bauštelcima koje nit osigurava nit plaća.
Da se ponjeo prema njima kao prema Zebi npr., (mada mislim da se i sa Bobićem znalo sve dobro, mnogo bolje nego što nam je predstavljeno), do ovoga sad ne bi došlo.

P.S. te utakmice protiv Slavije i Viteza npr. što si naveo su definitivno imale više posjete nego ova zadnja, mada ne vidim šta je to relevantno i sa čim.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 maj 2017, 19:38

fukaratz je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Ima vec pomalo, malo vise od pomalo, bojkota na tribinama. Ova brojka od 500 ljudi nije bila ni kada smo bili u cvajtari. Ko konta sve ce mu se samo kazati.
Tribine do sada na najnizim granama. Vjerovatno jer se nema sta pogledati. Macak ili kupuj igrace ili daj ostavku.
prva sezona u cvajtari 500 i manje ljudi je bilo na sljedecim domacim utakmicama: Bosna Visoko, Branitelj, Iskra, Krajisnik (prva polusezona nakon ispadanja tad jos Azmir nije dosao), zatim sa babukom na celu: Podgrmec, Troglav, Krajina, Buducnost (prodali utakmicu s babukom na celu) :kafa: druga sezona u cvajti manje od 500 ljudi na sljedecim domacim utakmicana (sa babukom na celu): Troglav, Capljina, Buducnost, Branitelj, Gradina..... bilo je jos mnogo utakmica u cvajti gdje je bilo ispod 1000 ljudi zapravo vecina utakmica nam je takva :zviz: na svim utakmicama sam bio i ponekad se cinilo da ima vise ptica na skoli Tusanj nego gledalaca na tribinama :!: a sto se premijer lige tice mogu ti odmah nabrojati par utakmicama gdje je bila posjeta slabija nego u subotu: Sloboda-Slavija 4-0, Sloboda-Radnik 1-1, Sloboda-Vitez 1-0, Sloboda-Drina 2-0. bio sam na svim navedenim utakmicama protiv Drine i Viteza je vrijeme bilo idealno ali publike nije bilo :!: znaci budite objektivni i ne s.erite mnogo, mi smi kao navijaci qarina i to je jedina istina :wave:
Dobri smo mi navijaci, ali ovi sto vode Slobodu ne znaju da prodaju mjesta na tribini. Bio sam ja na utakmicama kada je Slobodu gledalo na Tusnju preko 15000. Cak smo proslo prvenstvio nekada imali manjka mjesta. Ovu sezonu Fukare potpuno bojkotuju, ako nije tacno zasto ih je 50 na tribini?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 maj 2017, 19:44

znaci, procitao sam da wobly tvrdi da jedan pravnik ne zna nista o svom poslu, a da on zna, tj on tvrdi suprotno od jednog pravnika, a to je da medjusobni sporazum jeste izvrsni akt

ili imamo jako retardiranog pravnika, ili znate vec sta :mrgreen:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 maj 2017, 19:46

ma nismo imali nesto previse navijaca prosle sezone, kad smo tek izbijali na prvo mjesto. Bilo je vise nego sad al sve je to tanko bilo. Zrinjski kuci recimo kad je zeba golcinu zabio nije 3500 ljudi bilo, a idealan dan.
Onda je to malo bolje krenulo protiv Zelje na par utakmica, i opet cucnulo na Drini i Sirokom Brijegu. Cucnulo je nakon ocajne organizacije utakmice protiv Zelje. Tad se vec dao naslutiti raspad.
Finale kupa nismo imali pun stadion, protiv Sarajeva liga odlucujuca utakmica nije bilo ni priblizno dovoljno svijeta, Zeljo revans kupa- onako. vec tad se posebno na brojnosti Fukara primjetilo da nesto nestima.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 15 maj 2017, 19:56

Čingla normalno da će reći da ovdje nema osnove nikakve za tužbu, pa to mu je posao, zato su ga i doveli, i ti kad bi ubio čovjeka (hipotetički, slab si, nema kuveta u tebi) i uzeo advokata normalno da bi te čovjek branio i služio se svim i svačim, kako tako ograničeno razmišljaš, pomutio te Lombardi izgleda.

Daj Bože da je on u pravu i da nas izvuče iz ovog.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 15 maj 2017, 20:00

wobly92 je napisao/la:Tuže nas ljudi jer se predsjednik smatrao centrom univerzuma pa mislio da može prema igračima kao svojim bauštelcima koje nit osigurava nit plaća.
Da se ponjeo prema njima kao prema Zebi npr., (mada mislim da se i sa Bobićem znalo sve dobro, mnogo bolje nego što nam je predstavljeno), do ovoga sad ne bi došlo.

P.S. te utakmice protiv Slavije i Viteza npr. što si naveo su definitivno imale više posjete nego ova zadnja, mada ne vidim šta je to relevantno i sa čim.
ne bih se slozio bio sam na tim utakmicama, npr protiv Slavije je bilo stvarno lose vrijeme, temperatura oko 0, ali protiv Viteza je dan bio idealan a navijace si mogao brojati na tribinama. relevantno je kad se vuce paralela izmedju sadasnjeg stanja i prijasnjeg jer se proslost predstavlja kao bajna a sadasnjost kao tmurna :!: sto se fukara tice njih vodi celovina od momka i naravno da ce stanje biti lose, sto se prije makne taj "vodja" to ce prije grupa prodisati :!:
Sloboda Tuzla

katarakta

Post Postao/la katarakta » 15 maj 2017, 20:30

Ivan Kostić je kao fudbaler Slobode otišao na pripreme Željezničara. Da se znaju ikakva pravila već bi tada bio suspendovan od strane NFSBiH. I tada od Sindikata ublehaškog nismo čuli ni riječi.

slikaimg
Niko, niko, samo Sloboda

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 maj 2017, 21:14

katarakta je napisao/la:Ivan Kostić je kao fudbaler Slobode otišao na pripreme Željezničara. Da se znaju ikakva pravila već bi tada bio suspendovan od strane NFSBiH. I tada od Sindikata ublehaškog nismo čuli ni riječi.

slikaimg
Vjerovatno je Kostic prekrsio neka pravila sa tim. Problem nije u Kosticu nego u baustelcu Macku koji misli da zna i pravo i propise, pa nije trazio pravnu pomoc. On je tada meni se cini raspisao potjernicu za Kosticem, umjesto da je sa nekim ko se bolje razumije u ugovore posavjetuje.
Ne ide sve na silu i na nacin seosko kabadahijski djilkoski.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 maj 2017, 22:17

volio bih da svi procitate ovaj post od momka koji je, moguce, upuceniji od vecine nas u situaciju u klubu, ko malo pomnije prati forum, zna i zbog cega, no dobro.. izuzetan post, pa ga stoga i dijelim ovdje!
YNWA je napisao/la:Inace ko drustvo smo otisli u pm, bitno je samo pljuvati, a svi su pametni i sve znaju, i sanjaju neke milijardere, kako ce neko doci ovdje, uloziti svake sezone po nekoliko miliona u igracki kadar, napraviti stadion, ono mi nismo zadovoljni Tanom, kao da neko jedva ceka da kupi klub ovdje, jedva i njega sjebali :mrgreen:

Vi ste imali Husica, ali on tu ne bi ostao dugo, i nije njega niko otjerao, on je pobjegao jer je skontao da nece ici onako kako je zamislio, da to nije bas onako kako je pricao, a to je vidio kad je doveo malo skuplje igrace. A pogotovo se ne moze kriviti TC za odlazak Husica i ispade on neki neprijatelj Slobode, a covjek radi sasvim dobar posao i bori se za Slobodu, a navijaci su mu dosta odmogli, jer napravljena je takva atmosfera da se klub gasi, a zamislite kako je bilo tada njima da pregovaraju sa igracima, posto sam dosta upucen u to, znam kakva je atmosfera bila među igracima, na ugovorima se gledala svaka tacka, niko im nije nista vjerovao, ali sad nakon nekoliko mjeseci se moze reci da su bili korekti i da su ispunili sve sto su obecali, vjerovatno najredovnije plate u ligi igraci Slobode imaju, redovnije nego kad je Husic bio tu, i jos su osigurani, a kod Husica nisu bili.
A nece jos dugo ni ova uprava biti tu, jer niko nema snage ni volje da bude na celu nekog kluba duze vrijeme, trosi svoje vrijeme, pare, a od toga nema neke koristi i jos ga pljuju i jebu mu sve po spisku. uskoro ce skontati i TC da je bolje biti predsjednik Kikaca, i svake sedmice lagano uz meze i pice gledati tekmu, bez nerviranja. :mrgreen:

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 15 maj 2017, 22:38

Chinaglia je napisao/la:volio bih da svi procitate ovaj post od momka koji je, moguce, upuceniji od vecine nas u situaciju u klubu, ko malo pomnije prati forum, zna i zbog cega, no dobro.. izuzetan post, pa ga stoga i dijelim ovdje!
YNWA je napisao/la:Inace ko drustvo smo otisli u pm, bitno je samo pljuvati, a svi su pametni i sve znaju, i sanjaju neke milijardere, kako ce neko doci ovdje, uloziti svake sezone po nekoliko miliona u igracki kadar, napraviti stadion, ono mi nismo zadovoljni Tanom, kao da neko jedva ceka da kupi klub ovdje, jedva i njega sjebali :mrgreen:

Vi ste imali Husica, ali on tu ne bi ostao dugo, i nije njega niko otjerao, on je pobjegao jer je skontao da nece ici onako kako je zamislio, da to nije bas onako kako je pricao, a to je vidio kad je doveo malo skuplje igrace. A pogotovo se ne moze kriviti TC za odlazak Husica i ispade on neki neprijatelj Slobode, a covjek radi sasvim dobar posao i bori se za Slobodu, a navijaci su mu dosta odmogli, jer napravljena je takva atmosfera da se klub gasi, a zamislite kako je bilo tada njima da pregovaraju sa igracima, posto sam dosta upucen u to, znam kakva je atmosfera bila među igracima, na ugovorima se gledala svaka tacka, niko im nije nista vjerovao, ali sad nakon nekoliko mjeseci se moze reci da su bili korekti i da su ispunili sve sto su obecali, vjerovatno najredovnije plate u ligi igraci Slobode imaju, redovnije nego kad je Husic bio tu, i jos su osigurani, a kod Husica nisu bili.
A nece jos dugo ni ova uprava biti tu, jer niko nema snage ni volje da bude na celu nekog kluba duze vrijeme, trosi svoje vrijeme, pare, a od toga nema neke koristi i jos ga pljuju i jebu mu sve po spisku. uskoro ce skontati i TC da je bolje biti predsjednik Kikaca, i svake sedmice lagano uz meze i pice gledati tekmu, bez nerviranja. :mrgreen:
ma sta on zna, to je jos jedan faraonov igrac koji pise za cvaju, uskoro ocekujem takve komentare

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 maj 2017, 22:59

Chinaglia je napisao/la:volio bih da svi procitate ovaj post od momka koji je, moguce, upuceniji od vecine nas u situaciju u klubu, ko malo pomnije prati forum, zna i zbog cega, no dobro.. izuzetan post, pa ga stoga i dijelim ovdje!

Pa dobro je napisao, bolje je Macku u Kikacima uz glavusicu i rakijicu. Tamo je svoj na svome.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 15 maj 2017, 23:06

ultrasstyle_tz je napisao/la:

Enver Bijedić nije smijenjen, to si ti pobrko.On je podnio Ostavku.

TUZLARIJE - VIJESTI
25.09.2006.
Skupština FK Sloboda
Prihvaćena ostavka Envera Bijedića, predsjednika Upravnog odbora
Enver Bijedić, predsjednik Upravnog odbora Fudbalskog kluba Sloboda, juče je podnio neopozivu ostavku na sjednici Skupštine tuzlanskog premijerligaša, a koju su članovi rukovodstva tima s "Tušnja" jednoglasno prihvatili.
"Ostavku podnosim jer sam izabrao pogrešne ljude za saradnike u Upravi kluba. Međutim, to je moja greška, prihvatam odgovornost i podnosim ostavku", istakao je Bijedić.
................................................................................................................................
Nislim,ako misliš na sport a ne politiku i fudbal a ne tenis.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 15 maj 2017, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.