PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Sabinho
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Sabinho » 15 maj 2017, 09:19

Eisenbahner1921 je napisao/la:Osvajamo titulu, a onda cemo se koaliciji krvi napiti. Nece vas ovo lizanje do sudnjeg dana saprati.
E sve sam vidio na ovoj temi ali ovakvo lizanje, nikad. Jadno ali nama sa strane simpaticno. Nastavite !
Sta je lose u tome sto podrzavamo nase športske prijatelje? Vi nasli nesto srati a za tri stolice obraz usrali :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 15 maj 2017, 09:42

25 godina u Tuzli od kako su svoji pucali na svoje, brat na brata, strašno šta su radili...
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 15 maj 2017, 09:45

Sabinho je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la:Osvajamo titulu, a onda cemo se koaliciji krvi napiti. Nece vas ovo lizanje do sudnjeg dana saprati.
E sve sam vidio na ovoj temi ali ovakvo lizanje, nikad. Jadno ali nama sa strane simpaticno. Nastavite !
Sta je lose u tome sto podrzavamo nase športske prijatelje? Vi nasli nesto srati a za tri stolice obraz usrali :lol:
pa normalno, vi podrzavate zrinjski, a mi siroki, nista tu lose nema... jel tako? :D nego sta se titati tuzlaci mjesaju ovde? :D
45515

Rigoletto
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Rigoletto » 15 maj 2017, 09:52

grbavicka je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Sta je lose u tome sto podrzavamo nase športske prijatelje? Vi nasli nesto srati a za tri stolice obraz usrali [emoji38]
pa normalno, vi podrzavate zrinjski, a mi siroki, nista tu lose nema... jel tako? :D nego sta se titati tuzlaci mjesaju ovde? :D
Jer se radi o nasim velikim sportskim prijateljima. Brat uz brata, mostarac uz tuzlaka
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 15 maj 2017, 09:58

Pao je i jedan od poslijednjih mohikanaca ove teme pod pseudonimom @Rigoletto. :kafa: :D
Svi se skupite, lakse ce nam biti kada se budemo trebali istresti po vama. :kafa:
Životni saputnik! 1921

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 15 maj 2017, 09:59

Eisenbahner1921 je napisao/la:Pao je i jedan od poslijednjih mohikanaca ove teme pod pseudonimom @Rigoletto. :kafa: :D
Svi se skupite, lakse ce nam biti kada se budemo trebali istresti po vama. :kafa:
Hahah
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 15 maj 2017, 10:17

Rigoletto je napisao/la:
grbavicka je napisao/la:pa normalno, vi podrzavate zrinjski, a mi siroki, nista tu lose nema... jel tako? :D nego sta se titati tuzlaci mjesaju ovde? :D
Jer se radi o nasim velikim sportskim prijateljima. Brat uz brata, mostarac uz tuzlaka
kad nemas trofeja, priklanjas se onima koji imaju... logicno... ali oni lizu druga dupad tako ponosno, nemaju bas karaktera...
45515

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 15 maj 2017, 10:20

Zrinji titula, nama kup, Slobodi Evropa :bow:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 15 maj 2017, 10:23

BordoBolesnik je napisao/la:Zrinji titula, nama kup, Slobodi Evropa :bow:

Burek pita, zelji kita! :urnebes:

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 15 maj 2017, 10:26

BordoBolesnik je napisao/la:Zrinji titula, nama kup, Slobodi Evropa :bow:
zagrijte se svi

slika
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 15 maj 2017, 10:30

hskzmostar je napisao/la:Cijeli svijet je u bordo obojen
Naprijed sarajevo
Nedostajete <3 ...
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 15 maj 2017, 10:32

wobly92 je napisao/la:LN braćo
slika
Horny blonde bitch Željana gets tripple penetrated.
FK Sarajevo 1946

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 15 maj 2017, 10:33

slika
Sad sam sve vidio :rol:

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 15 maj 2017, 10:38

SlevinKelevra je napisao/la:
slika
Sad sam sve vidio :rol:
kad tri curice pokusavaju da se odbrane od navale crnog qrca, i na kraju sve tri budu yebane ko lisa ann... :D
45515

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 15 maj 2017, 10:42

Ubi Hin Ras na temi. Yebe od Amara do Lutve. Samo još štitEve da spomene. :kafa:
FK Sarajevo 1946

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 15 maj 2017, 10:44

ratobornagljiva je napisao/la:
Ras je napisao/la:
Jarane, tebi ko da je osim amidža, shvati lik nije u klubu i veze nema sa ovom ekipom, vodi nas trener po imenu Slavko Petrović i njemu trebamo podršku dati, kao i ovim igračima na terenu!Osim je pobjegao u pustinju da vodi amaterski klub, kojem igrači neće na treninge jer moraju se vozati u Ferarijima i Mercedesima, Amar nije trener, što ga svako malo spominješ?
Ras je napisao/la:Boli me k.urac koliko je Osim zaradio u životu pa je pobjegao u pustinju!Kakve ja veze imam sa njegovom zaradom?NAŠ TRENER JE SLAVKO PETROVIĆ DOK SE TO NE PROMIJENI IMA MOJU PODRŠKU KAO I IGRAČKI KADAR!**** vas Osim sve redom koji ga spominjete nakon što smo prvi na tabeli dva kola prije kraja i skoro pa osigurali titulu šampiona BiH.Osim sa ovim veze nema jer nije dio kluba niti ekipe!
Ras je napisao/la:@plavousrcu

A kakav smo to napredak sa Amarom imali?Trpali nas u Evropi kao nikoga prije toga, niti poslije!**** nas silovali, svaki Amarov evropski izlet minimum pet komada!Amar nije nikakav trenerski mag, da jeste vodio bi neke ekipe iz jačih liga, ako ništa Dinamo ili Hajduk ili nekog sličnog kvaliteta!Imao je najbolju ekipu uvijek kada je osvajao, najbolju posjetu, najbolje navijače!I sada smo bez njega prvi i to treba poštovati i podršku momcima i treneru Petroviću dati!Jel tebi kalendar počinje prije i poslije Osima?Da nas je Osim vodio protiv Ferencvaroša prošli bi kao protiv čifua, znači fudbal bi nam ljudi zgadili, a protiv Standarda bi primili jedno 12 komada! A Amar je u Evropi imao jače ekipe od one koja je igrala protiv Ferenca.Znači oda sa raspalim Kokotom u dvije utakmice izbaci najjaču ekipu Mađarske, sa Amarom bi potonulu u 20 minuti kao u Izraelu!
Ras je napisao/la:
Najbolje smo rezultate postigli sa Milanom Ribarom (četvrtfinale Kupa UEFA, polufinale Srednjeevropskog kupa) i Ivicom Osimom (polufinale Kupa UEFA).Ja ne pljujem po Amaru, poštujem ga kao našeg najtrofejnijeg trenera, ali mu nikad neću halaliti što nas je napustio i preuzeo amaterski pustinjski klub, koji fudbal igraju radi hobija, a ne što su profesionalci!Koliko god jači bili Izraelci, ne možeš za 2o minuta pet komada fasovati, a to smo fasovali pod Amarom, i još petica se naprimali!Odović sa raspalim Kokotom, Beganovićem otrese najjači mađarski klub, pod Amarom bi primili petak u onoj prvoj utakmici, a od Standarda jedno 12 komada!Jebote Amar, on nije trener, poštuj Petrovića i sadašnji trenerski štab i igrače, Amar nije trener i ne treba se spominjati!

Ras je napisao/la:
Pa odigraš protiv tih ekipa kao protiv Ferenca i neće te natrpati, poniziti, silovati!Imao je svaki put jaču ekipu za Evrope od recimo Odovića, koji je sa djecom Amirom i Bajićem i Beganovićem i raspalim Kokotom prošao ekipu koja je 20 puta skljuplja od naše, a protiv Standarda koji je 50 puta skuplji od nas na jedvite jade ispao!Za Amarove titule skidam kapu, kao i za osvojene Kupove.I dan danas smo prvi i blizu smo titule podržati momke i trenera Petrovića!**** i tebe Amar, hajde kmeči još što ga nema, bekeći kao ovce Amareeeeeeeeeeeeee vrati seeeeeeeeeeee!Pokaži malo poštovanja premu treneru koji nas vodi, s kojim smo prvi na tabeli, koji nema upola ekipu kao što je Amar imao u svakom mandatu pa je čovjek PRVI NA TABELI!Nezahvalni jazavcu idi plači što ti Amara nema!
Ras je napisao/la:@plavousrcu

Kakve ti teorije predstavljaš ovdje!Pa jedini ja zamjeram Amaru ovdje što nas je prodao i otišao da vodi amaterski pustinjski klub!Pričaš pa koliko je Amar zaradio!Boli me racku koliko je zaradio u životu prije odlaska, nije moje o tome da brinem, niti da brojim tuđe novčanike, šta me to boli ****!Niko ne kaže da je Petrović trenerski mag, ili čudotvorac, ali je čovjek PRVI NA TABELI DVA KOLA PRIJE KRAJA I NADOMAK JE TITULE ŠAMPIONA, DEVETE ZA NAŠ KLUB!Poštuj malo uspjeh nečiji, a da se ne zove Amar Osim, jebote on!
Ras je napisao/la:
@ratobornagljiva

Jebote Amar idi drkaj na njega, jer on drka na amaterski pustinjski klub koji mu je bio preči od kluba koji ga je napravio kako u igračkom tako i u trenerskom smislu!Amar je sada nebitan jer nije trener tima, nego je to Petrović koji je sa pet puta slabijim igračkim kadrom nego što ga je Amar ikad imao prvi na tabeli, **** te on jazavcu raspali!
Ras je napisao/la:@ratobornagljiva

Jebote Amar jazavcu raspali, izašao si iz pećine žvaljo da pljuješ po ekipi koja je prva na tabeli i treneru koji tu ekipu vodi prema šampionskoj tituli, je li goblinu pećinski, je li te stid?Mešanović je za Lendrića i Nikolića Roberto Bađo!Milan Ćulum je Makelele za Blagojevića, Markovića i Uglješu!O štoperskom tandemu koji je Osim imao, a koji ima Petrović je suvišno i razgovarati, znači invalidi u odnosu na Mešića i Cocalića!A sada nastavi pljuvati po prvoplasiranoj ekipi na tabeli goblinu pećinski raspali, kada titulu osvojimo nećeš se pojavati uopšte, raspali jazavcu!
Imamo tri opcije o tome šta si:

1) mongoloid
2) pitar
3) produkt incesta

Nađi jednu rečenicu gdje pljujem igrače i sadašnjeg trenera Željezničara, debilčino. Jednu rečenicu, malmaze. Jedina osoba koju pljujem jesi ti, zbog gore navedenog, DEBILU NEZAHVALNI.
Braćo Tuzlaci i Mostarci, pridružite se, ne budite sramežljivi, da odgonetnemo koji od ovih postova zaslužuje mjesto u plavoj sehari, odmah pored osuđenog kriminalca i najveće legende našeg željkana Ivice Osima...
FK Sarajevo 1946

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 15 maj 2017, 10:48

Ma nista ne obicno od ostalih...kad se sjetim kako je pola drzave navijalo za Borac :kafa:
=\_1921_/=

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 15 maj 2017, 11:05

cim vidim kako se udruzuju protiv nas, znas da si najbolji i najveci klub u drzavi... njihova mrznja, nas ponos!!!
45515

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 15 maj 2017, 11:10

5%
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 15 maj 2017, 11:17

egocentrik je napisao/la:5%
sta ce reci tan? njegova je zadnja... vas niko nista ne pita
45515

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.