Ovo nikad nisam jos vidio u zivotu...nisu normalni

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
+1Sabinho je napisao/la:hvala morto, nek kaze imena ili nek ne psie nista. Ovo i ja moqu
Ma ja opet vjerujem da se na vrhu zna dosta toga. Da u savezu okvirno znaju ishode pojedinih utakmica, i ne samo savez, nego se dešavaju stvari poput one s Bandovićem. Dejo je odbio i izašao u javnost al' koliko ih ima što nisu. Danas je sport = kladionica, ogromne pare se tu obrću i namještaju se svjetske lige a kamoli ova naša. Al' da neko od nas nešta zna, to su šuplje priče. Kad mi neko kaže "sve se zna 100%, taj i taj uzima ligu, završeno već..." naježim se. Brate, eno ti kladionica, digni kredit i opari se ako znaš.fico je napisao/la:+1Sabinho je napisao/la:hvala morto, nek kaze imena ili nek ne psie nista. Ovo i ja moqu
Pričalo se da smo mi sredili 3 boda u Mostaru, pa ipak tako ne bi. (Nažalost)
Pričalo se da je željezničar sredio 6 bodova protiv Slobode i Krupe, pa tako ipak ne bi.
Ne kažem da nema namještanja kod nas, ali su me vazda takve priče nervirale. Ako se već sve zna, što raja ne uzima milione na kladari. Pajel.
Al' slusaj mu obrazlozenja za ovu situaciju:SiouxLukavac je napisao/la:Evo Boro kaze da je gol Sarica trebao biti pomisten, laktom udario Tomica, a sto se tice one situacije gdje mislite da je penal, Boro kaze da nije
Evolution87 je napisao/la:Pa vjerovatno ce i kovacevic otici, svakako mu ugovor istice na kraju sezone, a nema naznaka da ce potpisati novi.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Samo da se citirammma_hz je napisao/la:Nece oni lahko dobiti Krupu,nema Zebe a tvrda utakmica koje je vecinom Zeba rjesavao(metalhege,radnik);-)
Sad je najbolji trenutak da se im se odužimo za sve prethodne derbije na Sadaka areni. Princip mora biti važniji od profita! Ja prvi, a i mnogi još navijači Sarajeva neće doći na derbi ako im se da više od 5%.amypitar je napisao/la:Mene interesuje sta ce uprava uraditi za derbi.?
Da li ce poslusati glas Hordi, ili ce ici na zaradu.Ako se odluce na 5 %,onda uraditi isto ko gurbeti.Dati im jug 1,500 karti,a zapad prema jugu zatvoriti i reci kao masni( radi bezbjednosti naredio MUP)..![]()
Nama bi taman bilo dosta da popunimo sjever,istok i dio zapada prema sjeveru,i igra moze da pocne.
Ne radi se više o "glasu Hordi," Uprava je sama izašla pred zadni derbi i izjavila ako nam ne dadnu to i to, dobit' će najmanje moguće i to čak brojem se izrazili ne procentom. Tada su dobili ogromnu podršku i kredit kod većine navijača, sada ako to ne urade, nisu se oglušili samo na HZ i Pitare, prekršili su sopstvenu riječ.amypitar je napisao/la:Da li ce poslusati glas Hordi, ili ce ici na zaradu.