ahahhah sunce ti ljubimSabinho je napisao/la:Procitax na Zeljinoj fb stranici, nabrojao je par likovi iz Zeljine bliske proslosti kao sto su Muratovic, A.Osim itd. i onda: "da nije vas jeda Malaga i sad postiđena spominje velikog Želju!".

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ahahhah sunce ti ljubimSabinho je napisao/la:Procitax na Zeljinoj fb stranici, nabrojao je par likovi iz Zeljine bliske proslosti kao sto su Muratovic, A.Osim itd. i onda: "da nije vas jeda Malaga i sad postiđena spominje velikog Želju!".
kaze ekipa koja daans nije popusila titulu do kraja samo jer su potkupili koljica da promasuje... d je ostao baric do kraja, utrpao bi vam 4ratobornagljiva je napisao/la:Vidim da pitari slave treće mjesto dva kola prije kraja![]()
To vam je i domet, ako ćemo iskreno. Iako ste zamal prekucali sve živo. Tako blizu, a tako daleko.
Malo liga, Malo zijan u kupu, malo zijan u ligi, revanš i tač u kupu, malo umora pa derbi, a nema klupe. Rotacija 0. Da se ne zagrcnete uskoro![]()
Spas sezone visi o tankoj niti
Zar nije logičnije da kupimo tekmu, il opet nemamo za vodePantelija je napisao/la:kaze ekipa koja daans nije popusila titulu do kraja samo jer su potkupili koljica da promasuje... d je ostao baric do kraja, utrpao bi vam 4ratobornagljiva je napisao/la:Vidim da pitari slave treće mjesto dva kola prije kraja![]()
To vam je i domet, ako ćemo iskreno. Iako ste zamal prekucali sve živo. Tako blizu, a tako daleko.
Malo liga, Malo zijan u kupu, malo zijan u ligi, revanš i tač u kupu, malo umora pa derbi, a nema klupe. Rotacija 0. Da se ne zagrcnete uskoro![]()
Spas sezone visi o tankoj niti
Imas li dokaze ako nemas nemoj lagati, nisi valjda balavac.Pantelija je napisao/la:Hahaha pokusali ste kupiti, druze, ali vlasnik krupe nije dopustio .
Samo Punac i Mućo mogu završiti tekmu i raspale Fukare iz Tuzle, ovo ostalo, u našoj ligi je nemogućePantelija je napisao/la:Hahaha pokusali ste kupiti, druze, ali vlasnik krupe nije dopustio .. kurko
pa ste onda isli na to da cete doevesti ga na grbavicu, pa eto da vas pogleda
imas mahanje... i 5% na derbiju (zapadu se ne nadaj, samo prema sjeveru ce biti otovoreno! )
jel ti treba veci dokaz od promasaja kojicaMocMahale444 je napisao/la:Imas li dokaze ako nemas nemoj lagati, nisi valjda balavac.Pantelija je napisao/la:Hahaha pokusali ste kupiti, druze, ali vlasnik krupe nije dopustio .
Mi barem imamo Misketa i Amara, vi imate Džeku Muminovića i Kineze. Kontaj šta je bolje/gorepitic je napisao/la:Lahko primjetno je da se Amarova garda počela dizati iz mrtvih. Stvara se pogodno tlo za ono što slijedi. Već je krenuo verbalni obračun 2 frakcije.
Misketovci brane vlast čak i psovkama prema onome koji im je donio nekoliko titula.
Da li ti je sada jasno koliko ih je Miske oprao na svoj mlin i time ih ubio u mozakPantelija je napisao/la:užas je ono čitati, mi ješića onako nismo castili
Mislio sam da si ozbiljan forumas ali izgleda da sam se zezn'oPantelija je napisao/la:jel ti treba veci dokaz od promasaja kojicaMocMahale444 je napisao/la:Imas li dokaze ako nemas nemoj lagati, nisi valjda balavac.Pantelija je napisao/la:Hahaha pokusali ste kupiti, druze, ali vlasnik krupe nije dopustio .
Kako niste, uzeo vam čovjek pola miliona, jal preko svog ugovora, jal preko one dvojice konobara iz MijanmaraPantelija je napisao/la:užas je ono čitati, mi ješića onako nismo castili
Niko ko Tan, vi ste njegove ovce do kraja vaseg zivota.pitic je napisao/la:Da li ti je sada jasno koliko ih je Miske oprao na svoj mlin time i ubio u mozakPantelija je napisao/la:užas je ono čitati, mi ješića onako nismo castili
kao i osim sa 600 000 koje mu ne dajuratobornagljiva je napisao/la:Kako niste, uzeo vam čovjek pola miliona, jal preko svog ugovora, jal preko one dvojice konobara iz MijanmaraPantelija je napisao/la:užas je ono čitati, mi ješića onako nismo castiliAl vam je očistio ekipu i riješio se frakcija među igračima, svaka čast
Sad imate samo jednu frakciju, nesposobne mungose koji se motaju između trećeg i četvrtog mjesta u ligi
![]()
Poredite neuporedivo, kolega
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.