FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

RollingPaper
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la RollingPaper » 14 maj 2017, 14:22

Znate li vi koliko su psihički igraci pali posle odlaska Azmira i opet je to Vlado nekako sve sabrao i izborili smo lzp i 4 mjesto. Čovjek je preuzeo ekipu u najnezgodnijem trenutku. Pravu ocjenu za Vladu dajte na kraju sljedeće sezone.

Složio bih se sa ultrom, od igračkog kadra se vidilo ko je ostao Čovjek odlaskom Azmira.

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 14 maj 2017, 14:43

RollingPaper je napisao/la:Složio bih se sa ultrom, od igračkog kadra se vidilo ko je ostao Čovjek odlaskom Azmira.
Ništa se nije vidjelo. Misliš da su Lazevski u Subić tu jer eto vole Slobodu.
Ko god ima šansu za nešto što misli da mu je bolje (tipa Sarić), sretan im put. Šta da je Ordagić otišao jer mu eto neko ponudio duplo veća primanja, jel bi on bio levat?

Meni samo smeta Pirićeva priča da iz Slobode može u inostranstvo, pa se popiša i na sebe i na Slobodu.
Ahmetova rečenica: "U Sarajevo samo u šoping". I slični.

Ja Peri nema šanse da zamjerim, davao je 110% uvijek sebe, pa bilo to radi para ili publike.
Eto čini mi se da postaje miljenik navijača i u Sarajevu, jer se njegov trud cijeni.

Znači to kakav je ko čovjek pada u vodu, Govedarica je možda ljudina, ali nema para i neće da igra, kraj priče.
I Zeba je postupio korektno što se mene tiče, dok je Bobić ispao šu*ak, i Zeba za one riječi protiv Azmira.
Za kostića neću da kažem ništa, ako ima na papiru onda je i on čist, ako nema onda je i on levat..

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 14 maj 2017, 14:47

Šta vam je ljudi danas postovi kilometarski, ima li ko šta konkretno
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 maj 2017, 15:09

to sto su igraci ostali u Slobodi, ne mora znacit da im ona nesto znaci, ali su pokazali da su pravi profesionalci, za razliku od tih klosara koji su dali petama vjetra, neosnovano, bezrazlozno, neprofesionalno itd

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 14 maj 2017, 15:13

zlatnakoka je napisao/la:
RollingPaper je napisao/la:Složio bih se sa ultrom, od igračkog kadra se vidilo ko je ostao Čovjek odlaskom Azmira.
Ništa se nije vidjelo. Misliš da su Lazevski u Subić tu jer eto vole Slobodu.
Ko god ima šansu za nešto što misli da mu je bolje (tipa Sarić), sretan im put. Šta da je Ordagić otišao jer mu eto neko ponudio duplo veća primanja, jel bi on bio levat?

Meni samo smeta Pirićeva priča da iz Slobode može u inostranstvo, pa se popiša i na sebe i na Slobodu.
Ahmetova rečenica: "U Sarajevo samo u šoping". I slični.

Ja Peri nema šanse da zamjerim, davao je 110% uvijek sebe, pa bilo to radi para ili publike.
Eto čini mi se da postaje miljenik navijača i u Sarajevu, jer se njegov trud cijeni.

Znači to kakav je ko čovjek pada u vodu, Govedarica je možda ljudina, ali nema para i neće da igra, kraj priče.
I Zeba je postupio korektno što se mene tiče, dok je Bobić ispao šu*ak, i Zeba za one riječi protiv Azmira.
Za kostića neću da kažem ništa, ako ima na papiru onda je i on čist, ako nema onda je i on levat..
Mehidic, Karic, Bobic i Dzidic su ispale pi*ke a za te tvoje navedene dijelim isto mišljenje i nisam na njih mislio uopšte.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 14 maj 2017, 15:25

Eto taj isti Veselinović, koji je bio ponajbolji igrač prošle sezone, i najbolji sigurno na početku ove, je totalno grohnuo psihički, i jednostavno neće da se trudi, opravdano. Momku su skresali platu, a niti je toliko dugo tu da bi bio vezan za Slobodu, kao ni svi ovi što su napustili klub (sem Mehidića).

Hoćeš kvalitetnog igrača koji ti može donijeti prevagu, nemoj ga ograničavati toliko, a dovoditi polovnjake koje ti ne trebaju, bolje usmjeri te pare u njega.
Ne mora dobiti 50k godišnje ali mogao se naći neki kompromis, kao sa Ordagom eto. Što njemu nisu smjeli skinuti platu? Sa ovim je isto tako trebalo postupiti. A Jaha, Hadžić pa i Sale u neku ruku uopšte nisu bili potrebni ovoj ekipi.
Tandir, Hairlahović, Zilkić, niko dosad nije opravdao neka očekivanja...ne kažem da neće u sljedećoj sezoni ako ostanu, al tako ti je kad polovnjake dovodiš, rijetko ćeš ubost kad.

A stoji da ono ide na čast onima što su ciganski onako postupili, prije svega Zeba.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 14 maj 2017, 16:23

Samo treba ukljuciti logiku u ovu priču oko igrača.Logično je da igrač ako je dobar ima dobru platu,zar ne?U našim uslovima to znači najmanje 5000 jer ako mu to ne da Sloboda dat će Sarajevo,Zeljo ili Zrinjski.Svi oni koji su dobri a da im je skinuta plata su otišli.Zebi nisu mogli plačati pustili ga.Al nisu mogli sve tako pustiti pa su ih ucjenjivali i smanjivali plate.Međutim prvi ja ne bih dao da mi se smanji plata ako mi u ugovoru stoji da treba da bude veća.Odmah bih tuzio svog poslodavca.tako su uradili svi igrači koji su mislili da su u pravu.I gle čuda svi su dobili na raznoraznim komisijama presude u svoju korist,pa čak i oni koji nisu ispunjavali svoje obaveze iz ugovora jer klub prije njihovog neizvršavanja obaveza nije izvršavao svoje obaveze.Nema tu ljubavi kad su pare u pitanju!Dok ima para sve je ok čim nestane para svi gledamo gdje nam je bolje.Ne krivim nijednog igrača sto trazi svoj novac pogotovo ove igrače sto vrijede.Koliko para toliko muzike,Naša realnost je da sada klub nema para sto znači da ce sad na kraju sezone svi oni koji nešto vrijede a nemaju ugovor otiči iz kluba(Subić,Mehmedagić,Veseli,Lazevski kao i Ordagić,vjerovatno i jos neki).Ostat ce oni koji imaju ugovor i oni sto ih neće niko od konkurenata.I naravno dovest ce se nekoliko jeftinih igrača iz kantona,Srbije ili Hrvatske i ide nova sezona jako teska i neizvjesna ma sta Vlado pričao i obečavao jer bez igračkog kadra u kontinuitetu nema nista tj. nema borbe za vrh tabele tj ligu 6.U svemu ostaje nada da se potrefi sa tim prinovama da sto manje bude Tandira(prevara)a sto više solidnih igrača.Treba biti realan da slijedi heben period jer ovaj UO radi tako da koliko ima toliko se prostre,i to je za pohvalu.Vjerujem da bi i oni sami voljeli da imaju više novca da uloze ali nisu toliko moćni kao proslai UO.Elem broj ljudi na tribinama je najbolji pokazatelj sta ljudi misle o ovoj Slobodi,Uo,ambicijama ali i samoj igri na terenu koja je po meni kao damu bez obzira sto Vlado kaze drugačije(a ja ga smatram u top 3 trenera u BiH)
Kako god meni nema boljeg kluba od tuzlanske Slobode.
DRŽAVA TUZLA!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 maj 2017, 16:49

NjonjoVam je napisao/la:Samo treba ukljuciti logiku u ovu priču oko igrača.Logično je da igrač ako je dobar ima dobru platu,zar ne?U našim uslovima to znači najmanje 5000 jer ako mu to ne da Sloboda dat će Sarajevo,Zeljo ili Zrinjski.Svi oni koji su dobri a da im je skinuta plata su otišli.Zebi nisu mogli plačati pustili ga.Al nisu mogli sve tako pustiti pa su ih ucjenjivali i smanjivali plate.Međutim prvi ja ne bih dao da mi se smanji plata ako mi u ugovoru stoji da treba da bude veća.Odmah bih tuzio svog poslodavca.tako su uradili svi igrači koji su mislili da su u pravu.I gle čuda svi su dobili na raznoraznim komisijama presude u svoju korist,pa čak i oni koji nisu ispunjavali svoje obaveze iz ugovora jer klub prije njihovog neizvršavanja obaveza nije izvršavao svoje obaveze.Nema tu ljubavi kad su pare u pitanju!Dok ima para sve je ok čim nestane para svi gledamo gdje nam je bolje.Ne krivim nijednog igrača sto trazi svoj novac pogotovo ove igrače sto vrijede.Koliko para toliko muzike,Naša realnost je da sada klub nema para sto znači da ce sad na kraju sezone svi oni koji nešto vrijede a nemaju ugovor otiči iz kluba(Subić,Mehmedagić,Veseli,Lazevski kao i Ordagić,vjerovatno i jos neki).Ostat ce oni koji imaju ugovor i oni sto ih neće niko od konkurenata.I naravno dovest ce se nekoliko jeftinih igrača iz kantona,Srbije ili Hrvatske i ide nova sezona jako teska i neizvjesna ma sta Vlado pričao i obečavao jer bez igračkog kadra u kontinuitetu nema nista tj. nema borbe za vrh tabele tj ligu 6.U svemu ostaje nada da se potrefi sa tim prinovama da sto manje bude Tandira(prevara)a sto više solidnih igrača.Treba biti realan da slijedi heben period jer ovaj UO radi tako da koliko ima toliko se prostre,i to je za pohvalu.Vjerujem da bi i oni sami voljeli da imaju više novca da uloze ali nisu toliko moćni kao proslai UO.Elem broj ljudi na tribinama je najbolji pokazatelj sta ljudi misle o ovoj Slobodi,Uo,ambicijama ali i samoj igri na terenu koja je po meni kao damu bez obzira sto Vlado kaze drugačije(a ja ga smatram u top 3 trenera u BiH)
Ma ne....carsijska logika je da nam ne trebaju skupi i dobri igrači...eto nek' trebaju ovima iz vrha...nama je najbitnije da Jaha iz Poljica ima trogodišnji ugovor i da njega sacuvamo na kraju sezone....da nam ga ko ne preotme... carsijska logika je da nam ne treba seoska varalice a faraon ti kroz mjesec instalira kikackog gospodina koji je mislio na galamu valjda isprepadat igrace...konta, isto je to ko u firmi ba......o njegovim izjavama Ce se nekad roman napisati....carsijska logika je da nam ne trebaju titule....nema veze sto je nekoliko vec ugasenih klubova trofejnije od nas.... carsijska logika je da pijanice sjede na klupi lafo ozbiljnog kluba....Mikica se juce u pola utakmice zeza sa jaranima na tribini.... carsijska logika je da cickovo ulje mrtav hladan tuzi klub kao i jos par njegovih jarana,uzme pare u dalje radi u klubu....vracanje Zdene Jurica u klub je takodje antologijsko.... covjek u vladavini Sabovica namakao 1,4 miliona duga....5. mjesto se izborilo zahvaljujući Ordagicu, Subicu, Stjepanovicu, Mehmedagicu, Zecu, Krpicu i ostalima koje je doveo Husic.... Vidjet cemo sljedeće sezone gdje smo sa ovim nizeligaskim pojacanjima i igracima Hajduka B
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 maj 2017, 16:53

fazon je sto taj isti Zdeno Juric sad ako bude u klubu napravit ce prihod od najmanje pola miliona do milion maraka :D
samo jedan lik se javio i skontao kako
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 14 maj 2017, 17:25

Nevres Fejzić, Besim Šerbečić, Marin Galić, Luka Lučić, Stjepan Lončar, Goran Brkić, Anel Dedić, Mićo Kuzmanović su samo neka imena iz naše lige kojim ističu ugovori a sigruno da ne bi zahtjevali neke velike plate...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 maj 2017, 17:44

Marin Galic bi trebao u Serie B preci. Jesi siguran da istice Serbecicu ugovor, ja sam siguran nesto da je potpisao sa Radnikom na 2-3-4 godine na pocetku sezone?

Kuzmanovica treba ganjati, dosta zahvalan igrac.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 14 maj 2017, 18:07

tuzlak1987 je napisao/la:Marin Galic bi trebao u Serie B preci. Jesi siguran da istice Serbecicu ugovor, ja sam siguran nesto da je potpisao sa Radnikom na 2-3-4 godine na pocetku sezone?

Kuzmanovica treba ganjati, dosta zahvalan igrac.
na transfermarket-u piše da mu na kraju sezone ističe ugovor... i meni je bilo čudno ali eto, u koliko mu stvarno ističe treba ga zaganjati :thumbup:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

katarakta

Post Postao/la katarakta » 14 maj 2017, 22:04

Serbecica kad nismo ranije doveli, necemo ni sad. Brkic ako ne ode vani, on ce u Sarajevo ili Zrinjski. I Kuzmanovic nam je nemoguca misija
Niko, niko, samo Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 maj 2017, 22:14

Ne mogu da vjerujem da ovdje neko razmislja o OZBILJNIM pojacanjima...nas vrh Ce biti Pojacanja kao sto su sad dosla..al eto....pred nama je....da vidimo

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 14 maj 2017, 22:35

katarakta je napisao/la:Serbecica kad nismo ranije doveli, necemo ni sad. Brkic ako ne ode vani, on ce u Sarajevo ili Zrinjski. I Kuzmanovic nam je nemoguca misija
Takvi igraci iskacu svake sezone, treba samo biti sposoban dovesti. Nebitna su ta trojica jer ce biti druga trojica dostupna ovo ljeto. Nema ni Krupa milione na pojacanja pa nas 2x oducili od fudbala, dosao im Zrinjski kojem gori po nogama i nisu izgubili, isli na Kosevo kad Sarajevu gori pod nogama i tu remi, i danas im dosao Zeljeznicar kojem treba pobjeda i opet remi. A imaju mladju ekipu od nas. Al trebaju milioni za Europu i titulu :)
Nad tobom sunce najljepše sja

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 maj 2017, 22:49

pinoglavi je napisao/la:
katarakta je napisao/la:Serbecica kad nismo ranije doveli, necemo ni sad. Brkic ako ne ode vani, on ce u Sarajevo ili Zrinjski. I Kuzmanovic nam je nemoguca misija
Takvi igraci iskacu svake sezone, treba samo biti sposoban dovesti. Nebitna su ta trojica jer ce biti druga trojica dostupna ovo ljeto. Nema ni Krupa milione na pojacanja pa nas 2x oducili od fudbala, dosao im Zrinjski kojem gori po nogama i nisu izgubili, isli na Kosevo kad Sarajevu gori pod nogama i tu remi, i danas im dosao Zeljeznicar kojem treba pobjeda i opet remi. A imaju mladju ekipu od nas. Al trebaju milioni za Europu i titulu :)
Za Evropu bez nekih strasnih para ti se mogu zvijezde poklopit i da je klepis neke godine al za titulu ....DA, trebaju ti milioni....STA nije jasno

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 14 maj 2017, 23:28

staragarda je napisao/la:
NjonjoVam je napisao/la:Samo treba ukljuciti logiku u ovu priču oko igrača.Logično je da igrač ako je dobar ima dobru platu,zar ne?U našim uslovima to znači najmanje 5000 jer ako mu to ne da Sloboda dat će Sarajevo,Zeljo ili Zrinjski.Svi oni koji su dobri a da im je skinuta plata su otišli.Zebi nisu mogli plačati pustili ga.Al nisu mogli sve tako pustiti pa su ih ucjenjivali i smanjivali plate.Međutim prvi ja ne bih dao da mi se smanji plata ako mi u ugovoru stoji da treba da bude veća.Odmah bih tuzio svog poslodavca.tako su uradili svi igrači koji su mislili da su u pravu.I gle čuda svi su dobili na raznoraznim komisijama presude u svoju korist,pa čak i oni koji nisu ispunjavali svoje obaveze iz ugovora jer klub prije njihovog neizvršavanja obaveza nije izvršavao svoje obaveze.Nema tu ljubavi kad su pare u pitanju!Dok ima para sve je ok čim nestane para svi gledamo gdje nam je bolje.Ne krivim nijednog igrača sto trazi svoj novac pogotovo ove igrače sto vrijede.Koliko para toliko muzike,Naša realnost je da sada klub nema para sto znači da ce sad na kraju sezone svi oni koji nešto vrijede a nemaju ugovor otiči iz kluba(Subić,Mehmedagić,Veseli,Lazevski kao i Ordagić,vjerovatno i jos neki).Ostat ce oni koji imaju ugovor i oni sto ih neće niko od konkurenata.I naravno dovest ce se nekoliko jeftinih igrača iz kantona,Srbije ili Hrvatske i ide nova sezona jako teska i neizvjesna ma sta Vlado pričao i obečavao jer bez igračkog kadra u kontinuitetu nema nista tj. nema borbe za vrh tabele tj ligu 6.U svemu ostaje nada da se potrefi sa tim prinovama da sto manje bude Tandira(prevara)a sto više solidnih igrača.Treba biti realan da slijedi heben period jer ovaj UO radi tako da koliko ima toliko se prostre,i to je za pohvalu.Vjerujem da bi i oni sami voljeli da imaju više novca da uloze ali nisu toliko moćni kao proslai UO.Elem broj ljudi na tribinama je najbolji pokazatelj sta ljudi misle o ovoj Slobodi,Uo,ambicijama ali i samoj igri na terenu koja je po meni kao damu bez obzira sto Vlado kaze drugačije(a ja ga smatram u top 3 trenera u BiH)
Ma ne....carsijska logika je da nam ne trebaju skupi i dobri igrači...eto nek' trebaju ovima iz vrha...nama je najbitnije da Jaha iz Poljica ima trogodišnji ugovor i da njega sacuvamo na kraju sezone....da nam ga ko ne preotme... carsijska logika je da nam ne treba seoska varalice a faraon ti kroz mjesec instalira kikackog gospodina koji je mislio na galamu valjda isprepadat igrace...konta, isto je to ko u firmi ba......o njegovim izjavama Ce se nekad roman napisati....carsijska logika je da nam ne trebaju titule....nema veze sto je nekoliko vec ugasenih klubova trofejnije od nas.... carsijska logika je da pijanice sjede na klupi lafo ozbiljnog kluba....Mikica se juce u pola utakmice zeza sa jaranima na tribini.... carsijska logika je da cickovo ulje mrtav hladan tuzi klub kao i jos par njegovih jarana,uzme pare u dalje radi u klubu....vracanje Zdene Jurica u klub je takodje antologijsko.... covjek u vladavini Sabovica namakao 1,4 miliona duga....5. mjesto se izborilo zahvaljujući Ordagicu, Subicu, Stjepanovicu, Mehmedagicu, Zecu, Krpicu i ostalima koje je doveo Husic.... Vidjet cemo sljedeće sezone gdje smo sa ovim nizeligaskim pojacanjima i igracima Hajduka B
Ja se nadam da ce ispostovati obecanje davanja ostavke da dosadne busace zadovolji sto prije .
Cilj tesko da ce biti ispostovan tako da nema druge. A i dosta je vala bilo guranja nazor nekih mladih jeftinih.....Daj nam ohrdine od po 35 godina za 100.000 po sezoni
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 maj 2017, 23:47

Hitman22 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Ja se nadam da ce ispostovati obecanje davanja ostavke da dosadne busace zadovolji sto prije .
Cilj tesko da ce biti ispostovan tako da nema druge. A i dosta je vala bilo guranja nazor nekih mladih jeftinih.....Daj nam ohrdine od po 35 godina za 100.000 po sezoni
Koje ohrdine od 35 godina su dovedene....jesi to na Jahu mislio..i dobro si napisao...guraju se mladi i jeftini...Eo mozemo uzet za primjer amiđino zlato Smajica...tu je on u godistu Muminovica a ovaj je igracina za njega...STA je on to do sad pokazao osim sto se obrukao par puta...a gura se do besvjesti....STA cemo sa kvalitetom....samo nek je mlad i jeftin....j e b o rezultat,sta....top logika....to nek' provodi u nizeligasima a Sloboda treba da je u vrhu ove smijesne lige

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 maj 2017, 00:58

pinoglavi je napisao/la:U ovoj ligi mozes izboriti Europu i bez miliona i astronomskih plata jer takvim platam mozes privuci igracine (bez sarkazma) poput Djidica i Fatica ali ne mozes nikad znati hocel se njima dignuti qurac pa da igraju. U zadnjih par sezona mi i sarajevski klubovi smo doveli dosta takvih igraca i dosta je veci postotak totalnih promasaja nego igraca s kojima se ubolo, kao sto je npr. Sarajevo pogodilo sa Benkom.

Te igrace koje si naveo, Zec, Eric i slicni, njih mozes dovesti i sa skromnijim budzetom (tj. koji sad imamo), ako imas nekog ko zna dovesti te igrace. Kobiljar i Lelic su poceli sezonu u Olimpicu kojem je bilo upitno da li ce uopste igrati PL zbog finansija a sad su u Zrinjskom i Sarajevu i imaju potencijal da budu u prvoj postavi i da se prodaju za nekoliko sezona, druga stvar sto kod njih sjede na klupi.
Serbecic i Peco su presli u Radnik na pocetku sezone, a sigurno smo pozeljnija destinacija od Radnika i ako nista mozemo izjednaciti ono sto im Radnik nudi. A njih dvojica su odlicni igraci koji mogu biti u timu koji ce izboriti Europu i jos kasnije zaradis. Ima i Krupa takvih primjera i to je sve zbog nesposobnosti klubova iz vrha jer se ganjaju Fatic, Said, Crnov i slicni od kojih svaki klub ima vise stete nego koristi.

I ovim ne zelim predstaviti da je nama i bolje sto nemamo puno novca, nego da se Europa moze izboriti i bez plata od 100k godisnje jednom igracu, i nije potrebno neko izvanredno znanje, nego trebas biti manje retardiran od ostalih klubova. A iz vrha su trenutno svi retardirani, jedino Radnik radi kako treba sto se tice igraca i to sa dosta skromnijim budzetom od klubova ispred njih.

Hoce li Jagodic uspjeti naci takve igrace, hoce li ih uprava moci dovesti, i sve da bude tako hoce li Jagodic uspjeti to posloziti i izboriti Europu naredne sezone, nemam pojma i nisam ni pesimista ni optimista, ali je cinjenica da se moze i da cilj za narednu sezonu mora biti Europa.

Izbacite vise sebi iz glave da samo igrac od 100k godisnje osvaja titulu, osvaja ali u qurcu, Radnik nam to pokaza prosle sezone kad su nas unistili u finalu. Vecini vam znanje o fudbalu i ligi pocinje i zavrsava sa platama igraca. Daj odma trofej na pocetku sezone onom ko najvise daje na plate da se ne igra dzaba.
Ma sta kazes.. :roll:
Gdje su ti madzionicari kod nas 100 godina...doduse sam si sebi odgovorio u tekstu.....odmori malo buraz,godice ti.. :)
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 maj 2017, 01:03

Tanka je linija izmedju vrha gore i dna u ovakvim ligama, Celik je imao solidnu ekipu i bio u gornjem dijelu tabele i onda kada se desio egzodus nisu nasli prave zamjene i onda su pali na samo dno. Tako da me bas zanima na sta bi u kontinuitetu licila nasa igra bez Ordagica i Subica na terenu. 2-3 utakmice se to ne primjeti ali ipak kada tako odigras pola godine to bude dobar udarac na bodovni saldo.

Imamo ovaj prelazni rok koji je bas bitan, ako se pogodi moze se vrlo lako u borbu za Evropu, ako se profula i ako se odlazak kljucnih igraca kakvi su Zec, Ordagic i Subic ispostavi kao veliki udarac to moze biti i borba za opstanak. Dovoljno je samo da udjes slabo u sezonu i da se 3-4 igraca na koja racunas ispostave kao promasaji i eto te u dnu.

Mislim da bi najpametnije bilo napraviti neku ekipu koja ce znati igrati na rezultat, betonska odbrana to nam treba jer ne vidim kako mi nekim igracem mozemo nadoknaditi Ordagica. Pravim od njega Boga znam ali nekako bi mozda najbolje bilo graditi kucu iz temelja ako ova 3 odu. Na fazon ekipe Radnika iz 2015/16.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.