Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 avg 2010, 01:05

To sam i ja prvenstveno pomislio. Doveden je samo zbog toga što je Englez, ništa posebno ;)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 17 avg 2010, 01:07

Brad Jones je Aussie ja mislim, odnosno Australijanac.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 avg 2010, 01:09

Bosco je napisao/la:Brad Jones je Aussie ja mislim, odnosno Australijanac.
Jeste, sad sam provjerio. Pa šta će nam on kog' đavola ccc :|

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 17 avg 2010, 01:10

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Pa zbog homegrown pravila.Ja mislim da je on od svoje sedamnaeste ili sl. u Engleskoj,te se zbog toga racuna kao Englez.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 17 avg 2010, 01:15

ma ovo pravilo nece pomoci niti engleskoj ligi niti repki, forsiranjem igraca koji su HG ne mora znaciti da ce to poboljsati njihovu kvalitetu samo moze smanjiti kvalitetu lige...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 avg 2010, 01:15

the scouser je napisao/la:
Pa zbog homegrown pravila.Ja mislim da je on od svoje sedamnaeste ili sl. u Engleskoj,te se zbog toga racuna kao Englez.
Razumio (Y) Hvala. ;)

Rizah Fejzić

Post Postao/la Rizah Fejzić » 17 avg 2010, 01:17

Born in Armadale, Western Australia, Jones was signed for Bayswater City SC in Western Australia. He was then signed by Middlesbrough, playing in their youth system and signed a professional contract in March 1999.[2] He made his first team debut in the FA Cup third round against Notts County in 2004 and later that season won a League Cup winners medal.

He had loan spells at several clubs; in the 2001–02 season he played two games for Irish club side Shelbourne, He made his début against local rivals Bohemian at Dalymount Park and conceded 4 goals in a 6–4 victory one of which was direct from his own goal kick. Later he had loan spells at Stockport County and Blackpool. In the 2005–06 season, playing for Middlesbrough, Jones saved a Ruud van Nistelrooy penalty which left the match against Manchester United level at 0–0.

In August 2006, Jones was loaned out to Sheffield Wednesday for a period of three months. He made a somewhat up-and-down start to his loan spell, making some vital saves as well as conceding penalties in successive games against Plymouth Argyle and Leeds United. On 21 October, his own fans turned on him and attacked him by throwing coins and other missiles during the home game against Queens Park Rangers.[3]

With his mentor in Mark Schwarzer moving to Fulham, Jones became first choice goalkeeper at Middlesbrough. He picked up an injury in the second game of the 2008–09 season, and subsequently missed the next two games. Jones regained his place in the Middlesbrough first team in January 2009 and remained first choice as Middlesbrough were relegated from the Premier League. Another pre-season injury saw him miss the start of the season but he regained his place after new signing Danny Coyne conceded 5 against West Bromwich Albion.

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 17 avg 2010, 01:38

ipak je Homegrown igrac bolje on nego Cavalieri vjerujem da je nas Diego kvalitetniji i da moze branit vise u nekom drugom klubu a mogu se dobit pare za njega neke...a bolje da Jones upotpuni tu potrebu za domacim igracima nego neko drugi :D
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 17 avg 2010, 09:46

Liverpool bez žalbe zbog Coleovog isključenja

Iz engleskog nogometnog velikana Liverpoola odlučili su da neće uložiti žalbu na sudačku odluku o isključenju njihovog igrača Joea Colea u susretu 1. kola Premiershipa...

Isključio je Colea Martin Atkinson u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena dvoboja s Arsenalom (1-1) zbog starta na Martinu Koscielnyju neposredno uz aut-liniju.

Iako je Liverpoolov menadžer Roy Hodgson u prvi mah komentirao da je odluka bila možda "malo prestroga", iz kluba s Anfielda odlučili su da neće službeno uložiti protest, što znači da na Coleove usluge neće moći računati u sljedeće tri prvenstvene utakmice.

Riječ je o dvobojima s Manchester Cityjem, West Bromwichem i Birminghamom
FK Pjetlovi

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 17 avg 2010, 09:51

3 ????
Vidio sam i pogibeljnije startove k'o sto kaze onaj na sportklubu :roll:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 17 avg 2010, 11:31

Crveni je bio opravdan, ali 3 utakmice je fakat previše.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 17 avg 2010, 12:09

FA je ionako nesposoban. Ferdinand i Nani su prosle sezone dobili po 3 utakmice suspenzije, bez da su i imali kontakt s igracem. Nema nekog standarda po kojem se kaznjavaju igraci. Sve ide nekako nasumice.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 avg 2010, 12:09

Ako je ovo novi kriterij sudjenja onda su u kladionicama zicer kvote 3.20 da ce da bude crveni karton.
A kazna je presmesna,pa za lomove noge se dobija 4-5 tekmi a ovaj za obicni malo grublji start 3.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 17 avg 2010, 12:11

Shawcross i Taylor kad su slomili noge Remseyu i Eduardu dobili po 3 utakmice, a Joe Cole dobio 3 utakmice. Po meni trebo je samo jednu pauzirat.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 17 avg 2010, 12:26

Rizah Fejzić je napisao/la:
mighty_reds je napisao/la:eno potvrdjen transfer onoga golmana Jonesa...mislim da nema vise ovih problema sa domacim igracima i to :D
Tako je, sve je riješeno. ;)
Nisam nešto pratio ovog golmana, zna li neko kakav je? :P
Znam da je Midlsbro imao katastrofa sezonu :roll: tako da ... :roll: osim što nam treba zbog pravila, ništa posebno ;)
sta je rijeseno :?: :roll:

Liverpool se nije zalio i zbog toga je Cole dobio tri utakmice, a nije mi jasno zbog cega nije ulozena zalba :?
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

kaYZer
Kontakt:

Post Postao/la kaYZer » 17 avg 2010, 12:43

Tako je, sve je riješeno. ;)
Nisam nešto pratio ovog golmana, zna li neko kakav je? :P[/quote]
Znam da je Midlsbro imao katastrofa sezonu :roll: tako da ... :roll: osim što nam treba zbog pravila, ništa posebno ;)[/quote]

sta je rijeseno :?: :roll:

Liverpool se nije zalio i zbog toga je Cole dobio tri utakmice, a nije mi jasno zbog cega nije ulozena zalba :?[/quote]

Onaj slomi nogu eduardi i dobio,oprilike,tolko utakmice kazne :/

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 17 avg 2010, 13:11

Pa da smo ulozili zalbu i da su odlucili da je bilo za crvenog klub bi bio kaznjen i samo bi se pogorsali odnosi sa sudijama.. Mislim da ce zato J. Cole igrati protiv turaka obje tekme.. A ovaj golman nam je valjda dosao da bude rezervni jer postoji mogucnost da ce ovaj Diego otici..

-PSV willing to sell Ola Toivonen to Liverpool - for right price Ta cjena je 8miliona.. Bilo bi dobro kad bi dosao za 6, da imamo nekog backupa do zimskog prelaznog roka valjda ce se rijesiti ovo sa vlasnicima..

Eo ga u ovoj sezoni [youtube][/youtube]
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 17 avg 2010, 13:30

kazna za direktni crveni karton je u Premiershipu uvijek 3 utakmice bez obzira na tezinu starta...vise od 3 tekme je u slucaju kad se ustanovi da igrac nije isao na loptu nego bas na igraca da ga polomi :D ...znaci nema smisla da se zalis kad manje ne mozes dobit mos ih samo naljutit a kako nam lezi FA bas ne bi trebali :mrgreen:
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 avg 2010, 13:38

mighty_reds je napisao/la:kazna za direktni crveni karton je u Premiershipu uvijek 3 utakmice bez obzira na tezinu starta...vise od 3 tekme je u slucaju kad se ustanovi da igrac nije isao na loptu nego bas na igraca da ga polomi :D ...znaci nema smisla da se zalis kad manje ne mozes dobit mos ih samo naljutit a kako nam lezi FA bas ne bi trebali :mrgreen:
nije bas uvijek zavisi i od izvjestaja delagata i sudaca jer nekad se pokaze da sudija nije bio u pravu. ja se sjecam kada je jenas dobio crveni dok je jos igrao u Newcastle-u za totalno bezvezan start i kasnije je sudija izjavio da je pogrijesio i ponisten je karton...
samo sumnjam da postoje ikakve sanse da se nesto tako desi i u ovom slucaju tako da treba na colea zaboraviti u naredne 3 utakmice Premiershipa. nije neka frka imamo dosta dobru sredinu svakako
You are someone else I am still right here

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 avg 2010, 14:07

Toivonen je odličan igrač za SAMO 6 miliona... Treba nam on, po ovim golovima možemo reći da je više nego dobar.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: IQ200 i 2 gosta.