Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
bhsport je napisao/la:Tino Sven majstor fudbala 7 dan - nista nije jeo.![]()
Pivopija je napisao/la:bhsport je napisao/la:Tino Sven majstor fudbala 7 dan - nista nije jeo.![]()
Haha svaka cast TinoSheyi je napisao/la:Dobro se popišao po portalima i ovim domaćim navijačima.
Ovo je bilo namjenjeno hrvatskim medijima sigurno ne forumasima, ko da boli tinceka sta ko pise po forumu , bere paru, uziva u zivotu, i puno vece zvijezde od njega odgovaraju medijima na svakojake natpise nije to nista novo...dubrovnik je napisao/la:Bilo bi mu pametnije da trazi klub ako mjesta u Genku za njega nema. Osim toga trbuscic mu je snimljen na nekakvoj Balkanskoj terevenci koja prilici Milicevicu koji igra redovno a njemu bi bilo pametnije da trenira i gleda kako ce se izboriti za poziciju u klubu koji ga je masno platio.
Ova slika je dokaz da je pao vrlo nisko i da mu je izgleda prepucavanje sa dokonim forumasima jedina ozbiljna preokupacija trenutno.
Podrzavam ga i dalje ali su mi argumenti totalno propali a cini mi se da ih ovim glupostima on i dalje rusi.
"Prihvati se treninga jer je pokazivanje trbusnjaka posao za Mirtu Surjak, budaletino".
Nevazno kome je namjenjeno, on je nogometas a ovo je potez karakteristican za starlete. Njegov posao je da igra nogomet a u zadnje vrijeme ga i ne ide bas najbolje.DevilsAdvocate je napisao/la:Ovo je bilo namjenjeno hrvatskim medijima sigurno ne forumasima, ko da boli tinceka sta ko pise po forumu , bere paru, uziva u zivotu, i puno vece zvijezde od njega odgovaraju medijima na svakojake natpise nije to nista novo...dubrovnik je napisao/la:Bilo bi mu pametnije da trazi klub ako mjesta u Genku za njega nema. Osim toga trbuscic mu je snimljen na nekakvoj Balkanskoj terevenci koja prilici Milicevicu koji igra redovno a njemu bi bilo pametnije da trenira i gleda kako ce se izboriti za poziciju u klubu koji ga je masno platio.
Ova slika je dokaz da je pao vrlo nisko i da mu je izgleda prepucavanje sa dokonim forumasima jedina ozbiljna preokupacija trenutno.
Podrzavam ga i dalje ali su mi argumenti totalno propali a cini mi se da ih ovim glupostima on i dalje rusi.
"Prihvati se treninga jer je pokazivanje trbusnjaka posao za Mirtu Surjak, budaletino".
Avatar i usernamePivopija je napisao/la:Kod Susica je izgleda sve lazno, lazni def. vezni, lazno krilo, evo izgleda i lazni trbuscic.
Moraju biti u skladu.COYS je napisao/la:Avatar i usernamePivopija je napisao/la:Kod Susica je izgleda sve lazno, lazni def. vezni, lazno krilo, evo izgleda i lazni trbuscic.
decko prolupo si kakav maestrogaston je napisao/la:Ajmo maestro u Galatu. Aparati na hejterima.
Da ga aBd i u repki ponovo vidimo u što kraćem vremenu. Kakvi Vrančići kakve pi materine.QUARTERBACK je napisao/la:decko prolupo si kakav maestrogaston je napisao/la:Ajmo maestro u Galatu. Aparati na hejterima.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Bing [Bot], BlackRiver1987, Dinhooo, fukara87, Goalgetter, Google Adsense [Bot], iluzija, Proximic, s4mke i 76 gostiju.