GNK Dinamo Zagreb
- majestic24
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
Ma joj,samo se Boga bojim . Ja odem u Hrvatsku na more i namjerno stavim oko vrata mjesec i zvijedzu. Mjesec je velicine onog sta stoji na vrh munare.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Los*Blancos
- Kontakt:
HALO NACI..PSSSSST RIJEC JE O DIN.ZAGREB
Zar je moguce
zasto nebi posle preuzo rep..BIH??
hoce ali u kurrrcuuu, samo kes

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:nisam nacionalista..nisam provokator..ali moram da odgovorim provokatoru @Kongo..kad uspijes ziv i zdrav da se prosetas u dresu BiH kroz Neum..javi mi seBrnjoo je napisao/la:Daj Kongo suti matere ti. Ti bi za 50% od onoga sto ce Vaha dobiti za godinu dana otrcao tamo i prekrstio se. Neces 100.000 bosanaca poslati u Neum kad nemaju ni mjesta za 10.000

Daj majke ti, setao sam se kroz Mostar ! Igra BiH u Sarajevu, idemo ja i jaran u Mostar da rentamo auto. Na ''nasoj'' strani nema nista, nasli nekog starca ima tri auta za rentanje, ali posto (pazi ovo) ne zivimo u Mostaru ne mozemo rentat. Kaze nam stari, E VALA NECETE GA DOBIT.
Koji kreten, gdje je tu ljubaznost ? Ja i jaran sa BH dresovima i salovima krenemo na Zapadnu stranu, kafici puni, raje na svakom cosku....ima likova u dresu Hajduka, nisam primjeto da nas neko LOSE gleda a ne nesto da kaze. Rentamo auto bez ikakve frke, ljudi ljubazni i krenemo prema Sarajevu.
To je bilo 2006, a ako se ko sjeca tad je neki Hrvat iz Australije se nasao na lijevoj strani Mostara u dresu Hrvatske i neki ga nasi levate prebili. Dvije tri sedmice kasnije mi tako idemo tamo i nista, bez ikakvih problema.
U Neumu nisam imao potrebe nosit BH dres,al' mislim da nebi bilo problema jer to je i turisticki ''grad'' tako da se tu vidjaju ljudi i goli, a ne u necijem dresu

Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Ma idiota ima na svim stranama. Komentari na portalima nisu valjan reprezent, zato što na istim uglavnom visi jedan te isti tip ljudi. Gomila iskomplesksiranih, nedojebanih idiota čija majka proklinje dan kad ih je donijela na ovaj svijet. To pogotovo vrijedi za index, koji bi bio idealan za proučavanje sociopatskih fenomena na ex Yu prostorima.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Najlakše je se **** preko interneta. Ovakvi kao ti što se dokazuju preko interneta nesmiju izać ispred kuće sa mirom.majestic24 je napisao/la:Ma joj,samo se Boga bojim . Ja odem u Hrvatsku na more i namjerno stavim oko vrata mjesec i zvijedzu. Mjesec je velicine onog sta stoji na vrh munare.

Budala ima svugdje, ali budale su i ljudi koji provociraju. Šta imaš uopće nositi polumjesec u Makarskoj ili kockice u Zenici.. ako ne tražiš batine, nećeš ih ni dobiti.

...što je više lome to je volim jače...
Slažem se u potpunosti.VanBasten je napisao/la:Ma idiota ima na svim stranama. Komentari na portalima nisu valjan reprezent, zato što na istim uglavnom visi jedan te isti tip ljudi. Gomila iskomplesksiranih, nedojebanih idiota čija majka proklinje dan kad ih je donijela na ovaj svijet. To pogotovo vrijedi za index, koji bi bio idealan za proučavanje sociopatskih fenomena na ex Yu prostorima.
Index je pun iskompleksiranih budala. Čovječe na svakom članku sa nekom ženom izljevi iskompleksiranih idiota.. Ili one fore dobit ćete batine dođite u Split, Zagreb, Beograd... a obično takvi ni ne izlaze iz kuće kamoli da idu na stadion, i neda Bože imaju muda nekog udariti.

Kako mozete gledati sta kaze grupa navijaca kao s to je BBB koji su stvoreni samo da prkose i da razbijaju po ulicama kafane,automobile,prozore i ostalo,koji su stvoreni samo da se udaraju sa policijom (zao mi je,ali ko voli Dinamo to ne radi).Kako mozete,vi HRVATI,da govorite o ratu,kad ste jednim djelom,ko srbi,krivi za rat u BiH,vi ,tako zvani "hrvati " u hercegovini koji ste krali u ratu od muslimana,koji ste humanitarne donacije krali preko kranice,ehhh tolko o vama,ima tu joooooos puno toga,jel vas sramota,imate li obraz uopce?!??!.Kao prvo ovo nije tema za nacionaliste i ostala đubrad balkana,nego za ljude koji vole sport i koji oce da pricaju samo o sportu.Pitam se,zasto admini/gmasteri ne "srezu"ove ljude.
OVO JE MJESTO ZA RAZGOVORE O SPORTU,KONTATE!!!?!?!?!?
Forum je o sportu, onda ne piši budalaštine.kaYZer je napisao/la:Kako mozete gledati sta kaze grupa navijaca kao s to je BBB koji su stvoreni samo da prkose i da razbijaju po ulicama kafane,automobile,prozore i ostalo,koji su stvoreni samo da se udaraju sa policijom (zao mi je,ali ko voli Dinamo to ne radi).Kako mozete,vi HRVATI,da govorite o ratu,kad ste jednim djelom,ko srbi,krivi za rat u BiH,vi ,tako zvani "hrvati " u hercegovini koji ste krali u ratu od muslimana,koji ste humanitarne donacije krali preko kranice,ehhh tolko o vama,ima tu joooooos puno toga,jel vas sramota,imate li obraz uopce?!??!.Kao prvo ovo nije tema za nacionaliste i ostala đubrad balkana,nego za ljude koji vole sport i koji oce da pricaju samo o sportu.Pitam se,zasto admini/gmasteri ne "srezu"ove ljude.
Ko uopće spominje rat nego ti.. daj ukljuci mozak malo.
joj koliko bolesnih i glupih komentara...
@majestic sumnjam da nekog interesuje sta ti nosis na moru oko vrata... ako ti nosis samo to da nekoga provociras onda se stidi... zbog takvih sam vjernika jos davno okrenuo leđa religiji...
sto se vahe tice mislim da je definitivno napravio veliku gresku preuzimanjem dinama... jer zna se koliko kod mamica traje trener... a plus sto je atmosfera totalno nezdrava od sukoba mamica i BBB-a pa do istrage koja se vodi zbog namjestanja u koja je izgleda i mamic bio ukljucen.... sve su to razlozi zbog kojih bi trener koji drzi do sebe i svoga renomea trebao zaobici takav klub.
@majestic sumnjam da nekog interesuje sta ti nosis na moru oko vrata... ako ti nosis samo to da nekoga provociras onda se stidi... zbog takvih sam vjernika jos davno okrenuo leđa religiji...
sto se vahe tice mislim da je definitivno napravio veliku gresku preuzimanjem dinama... jer zna se koliko kod mamica traje trener... a plus sto je atmosfera totalno nezdrava od sukoba mamica i BBB-a pa do istrage koja se vodi zbog namjestanja u koja je izgleda i mamic bio ukljucen.... sve su to razlozi zbog kojih bi trener koji drzi do sebe i svoga renomea trebao zaobici takav klub.
You are someone else I am still right here
VAHID HALILHODŽIĆ odradio je jutros prvi trening s dinamovcima, a iza 12 sati i službeno je predstavljen kao najnovije Mamićevo pojačanje. Bit će najskuplji trener u povijesti maksimirskog kluba s godišnjim primanjima od 800 tisuća eura.
Novi trener Dinama Vahid Halilhodžić odmah je najavio kako će mu biti potrebna barem dva-tri mjeseca da pohvata konce. Bosanac francuskih manira, ali i hercegovačke tvrdoglavosti s Dinamom je potpisao ugovor na dvije i pol godine.
"Bogat sam čovjek, nisam ovdje radi novca"
"Došao sam u klub koji mi je dao zadatak, ulazak u Ligu prvaka i naslov prvaka Hrvatske. Zahvaljujem na povjerenju koje mi je pružilo vodstvo kluba. Iznenadilo me koliko su povjerenja imali, čak su mi nudili ugovor na pet godina, ali jedva sam prihvatio i na 2,5 godina. Hvala im na izdašnom ugovoru, ali ovamo nisam došao radi novca", u startu je kazao legendarni igrač Veleža, jugoslavenske reprezentacije i Nantesa.
"Kad sam došao u Zagreb, nisam mislio potpisati. Čuo sam mnoge negativne priče o Dinamu i njegovoj upravi, ali ovdje sam upoznao neke druge ljude, promijenio sam mišljenje i odlučio doći", dodao je.
"Došao sam ovdje radi spota, radi fudbala, znam da ćete me već sutra kritizirati, ali pružam vama novinarima ruku suradnje", rekao je Halilhodžić želeći što prije riješiti sve nenogometne teme s novinarima.
"Dolazim iz drugog svijeta i ne poznajem Dinamovo tržište igrača"
Kad je riječ o pojačanjima i stručnom stožeru, Vaha je priznao kako još ne zna ništa jer nije upoznat s igračima i stanjem u momčadi te da će o svemu odlučiti u sljedećih mjesec-dva.
"Ne poznajem dovoljno momčad da bih mogao govoriti o pojačanjima, imamo još desetak dana da vidimo što ćemo. Ne poznajem tržište igrača koje bi Dinamo mogao dovesti jer dolazim iz drugog svijeta, pratio sam neke druge igrače, veće klubove. Stožer se neće puno mijenjati. Svi imaju šansu da se dokažu do prosinca. Uprava mi je dala odriješene ruke i rekli su mi da sam ja gazda na terenu i u svlačionici. Obično me na svakom poslu prati moj stožer iz Francuske, ali ovdje bi bila velika jezična barijera. Još je rano za razgovor o tome", dodao je novi trener Modrih.
"Nisam očekivao da ću voditi momčad već protiv Mađara, igračima sam rekao jutros da idemo po pobjedu jer moramo osigurati Europa ligu. Ne smijemo podcjenjivati nikoga, a pogotovo ne momčad koja je izbacila francuski Montpellier. Klub koji izbaci francuskog predstavnika uvijek je opasan", rekao je bivši trener Lillea, Rennesa i PSG-a o utakmicama s Gyorom.
"Mamić jako voli Dinamo"
Halilhodžić je poznat po tome što ne dopušta da mu se netko miješa u trenerski posao ili da mu kroji momčad. Zato će biti zanimljivo vidjeti kako će se odvijati suradnja sa Zdravkom Mamićem, koji pak voli svratiti do svlačionice kako bi se obračunao s igračima i trenerima.
"Vaha je malo tvrd što se toga tiče. Pet sati sam pričao s tim čovjekom (Zdravkom Mamićem), rekao sam mu što želim. Vidi se da Mamić jako voli ovaj klub, a u mene ima povjerenja", rekao je Vaha.
Na to se nadovezao i Zoran Mamić rekavši kako je laž da je njegov brat ikada ijednom Dinamovom treneru slagao momčad. Novi trener najavio je i kako neće biti rasprodaje igrača te je od Mamića zatražio da na okupu ostane jedna grupa igrača koja će nekoliko sljedećih sezona igrati zajedno. "Mamić mi je rekao da uzmem koga god hoću, ali jasno mi je da ovaj klub živi od prodaje igrača i to jako dobro radi", kaže BiH stručnjak.
Mlađi Mamić poručio je kako će novi trener imati dovoljno vremena da upozna momčad, igrače i protivnike, što znači da je Dinamo napokon spreman podnijeti i nekoliko mjeseci ili čak sezonu neuspjeha kako bi izgradio momčad za budućnost.
"Sugerirao sam Drogbi, moći ću i Badelju"
"Za oko tri mjeseca vidjet ćete moj potpis na igri Dinama. Želim prvo radom i pobjedama vratiti samopouzdanje momčadi. LIga prvaka moj je glavni cilj. No, momčad za Ligu prvaka slaže se dvije godine, a ne znam hoću li ostati toliko, vidim da je ovdje trenerska stolica vrlo klimava", pokušao se našaliti.
"Taktičke treninge radim s posebnom pozornošću. Sugeriram svima individualno, tako sam i najvećima, Dideru Drogbi, pa ću moći i Badelju i ostalima."
Halilhodžić, koji je vodio velike europske klubove u najjačim nogometnim natjecanjima, Zdravku Mamiću otkrio je i bolnu istinu: "Zdravko se naljutio kad sam mu rekao da Dinamo u Europi ne predstavlja ništa, ali to je istina. Međutim, Dinamo predstavlja puno na ovim prostorima".
Zakleti profesionalac bogatog iskustva odredio je i model odnosa s medijima: "Sve će ići preko klupskog glasnogovornika. Obišao sam najbolje svjetske klubove i vidio kako oni to rade. Treninzi će biti otvoreni i zatvoreni."
"Moj je glavni cilj da Dinamo odvedem u Ligu prvaka. Momčad za Ligu prvaka slaže se nekoliko godina, ali ne znam hoću li toliko ostati... Vidim da je ovdje stolica vrlo klimava...", našalio se Vaha, iako se radi o neupitnoj istini.
"Želim najprije radom i pobjedama vratiti samopouzdanje momčadi", nastavio je Vaha, dodajući da stručni stožer neće mijenjati do prosinca te će mu prvi pomoćnik biti Mario Tot.
Novi trener Dinama Vahid Halilhodžić odmah je najavio kako će mu biti potrebna barem dva-tri mjeseca da pohvata konce. Bosanac francuskih manira, ali i hercegovačke tvrdoglavosti s Dinamom je potpisao ugovor na dvije i pol godine.
"Bogat sam čovjek, nisam ovdje radi novca"
"Došao sam u klub koji mi je dao zadatak, ulazak u Ligu prvaka i naslov prvaka Hrvatske. Zahvaljujem na povjerenju koje mi je pružilo vodstvo kluba. Iznenadilo me koliko su povjerenja imali, čak su mi nudili ugovor na pet godina, ali jedva sam prihvatio i na 2,5 godina. Hvala im na izdašnom ugovoru, ali ovamo nisam došao radi novca", u startu je kazao legendarni igrač Veleža, jugoslavenske reprezentacije i Nantesa.
"Kad sam došao u Zagreb, nisam mislio potpisati. Čuo sam mnoge negativne priče o Dinamu i njegovoj upravi, ali ovdje sam upoznao neke druge ljude, promijenio sam mišljenje i odlučio doći", dodao je.
"Došao sam ovdje radi spota, radi fudbala, znam da ćete me već sutra kritizirati, ali pružam vama novinarima ruku suradnje", rekao je Halilhodžić želeći što prije riješiti sve nenogometne teme s novinarima.
"Dolazim iz drugog svijeta i ne poznajem Dinamovo tržište igrača"
Kad je riječ o pojačanjima i stručnom stožeru, Vaha je priznao kako još ne zna ništa jer nije upoznat s igračima i stanjem u momčadi te da će o svemu odlučiti u sljedećih mjesec-dva.
"Ne poznajem dovoljno momčad da bih mogao govoriti o pojačanjima, imamo još desetak dana da vidimo što ćemo. Ne poznajem tržište igrača koje bi Dinamo mogao dovesti jer dolazim iz drugog svijeta, pratio sam neke druge igrače, veće klubove. Stožer se neće puno mijenjati. Svi imaju šansu da se dokažu do prosinca. Uprava mi je dala odriješene ruke i rekli su mi da sam ja gazda na terenu i u svlačionici. Obično me na svakom poslu prati moj stožer iz Francuske, ali ovdje bi bila velika jezična barijera. Još je rano za razgovor o tome", dodao je novi trener Modrih.
"Nisam očekivao da ću voditi momčad već protiv Mađara, igračima sam rekao jutros da idemo po pobjedu jer moramo osigurati Europa ligu. Ne smijemo podcjenjivati nikoga, a pogotovo ne momčad koja je izbacila francuski Montpellier. Klub koji izbaci francuskog predstavnika uvijek je opasan", rekao je bivši trener Lillea, Rennesa i PSG-a o utakmicama s Gyorom.
"Mamić jako voli Dinamo"
Halilhodžić je poznat po tome što ne dopušta da mu se netko miješa u trenerski posao ili da mu kroji momčad. Zato će biti zanimljivo vidjeti kako će se odvijati suradnja sa Zdravkom Mamićem, koji pak voli svratiti do svlačionice kako bi se obračunao s igračima i trenerima.
"Vaha je malo tvrd što se toga tiče. Pet sati sam pričao s tim čovjekom (Zdravkom Mamićem), rekao sam mu što želim. Vidi se da Mamić jako voli ovaj klub, a u mene ima povjerenja", rekao je Vaha.
Na to se nadovezao i Zoran Mamić rekavši kako je laž da je njegov brat ikada ijednom Dinamovom treneru slagao momčad. Novi trener najavio je i kako neće biti rasprodaje igrača te je od Mamića zatražio da na okupu ostane jedna grupa igrača koja će nekoliko sljedećih sezona igrati zajedno. "Mamić mi je rekao da uzmem koga god hoću, ali jasno mi je da ovaj klub živi od prodaje igrača i to jako dobro radi", kaže BiH stručnjak.
Mlađi Mamić poručio je kako će novi trener imati dovoljno vremena da upozna momčad, igrače i protivnike, što znači da je Dinamo napokon spreman podnijeti i nekoliko mjeseci ili čak sezonu neuspjeha kako bi izgradio momčad za budućnost.
"Sugerirao sam Drogbi, moći ću i Badelju"
"Za oko tri mjeseca vidjet ćete moj potpis na igri Dinama. Želim prvo radom i pobjedama vratiti samopouzdanje momčadi. LIga prvaka moj je glavni cilj. No, momčad za Ligu prvaka slaže se dvije godine, a ne znam hoću li ostati toliko, vidim da je ovdje trenerska stolica vrlo klimava", pokušao se našaliti.
"Taktičke treninge radim s posebnom pozornošću. Sugeriram svima individualno, tako sam i najvećima, Dideru Drogbi, pa ću moći i Badelju i ostalima."
Halilhodžić, koji je vodio velike europske klubove u najjačim nogometnim natjecanjima, Zdravku Mamiću otkrio je i bolnu istinu: "Zdravko se naljutio kad sam mu rekao da Dinamo u Europi ne predstavlja ništa, ali to je istina. Međutim, Dinamo predstavlja puno na ovim prostorima".
Zakleti profesionalac bogatog iskustva odredio je i model odnosa s medijima: "Sve će ići preko klupskog glasnogovornika. Obišao sam najbolje svjetske klubove i vidio kako oni to rade. Treninzi će biti otvoreni i zatvoreni."
"Moj je glavni cilj da Dinamo odvedem u Ligu prvaka. Momčad za Ligu prvaka slaže se nekoliko godina, ali ne znam hoću li toliko ostati... Vidim da je ovdje stolica vrlo klimava...", našalio se Vaha, iako se radi o neupitnoj istini.
"Želim najprije radom i pobjedama vratiti samopouzdanje momčadi", nastavio je Vaha, dodajući da stručni stožer neće mijenjati do prosinca te će mu prvi pomoćnik biti Mario Tot.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bez dlake na jeziku.
Covjek je iskren do maximuma, jasno je rekao da ne poznaje igrace i da ce trebati nekoliko mjeseci da vidi ko kakve kvalitete posjeduje i ko ce biti udarna snaga tima.

Covjek je iskren do maximuma, jasno je rekao da ne poznaje igrace i da ce trebati nekoliko mjeseci da vidi ko kakve kvalitete posjeduje i ko ce biti udarna snaga tima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
kralj bratam'

Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
- Los*Blancos
- Kontakt:
Ja sam dosao u ovaj klub da se igra druga razina, Chempions liga

El mejor club del siglo XX
Šime Vrsaljko igra prvu 'poštenu' sezonu za Dinamo, a već dvije godine igra HNL iako ima tek 17 godina. Iznimni je talent, a prepoznali su to i u Marseilleu, osim u Maksimiru. Prvak Francuske ponudio je četiri milijuna eura za Vrsaljka, no Zdravko Mamić nije htio ni čut'. Vrsaljko se izborio i za početni sastav prije Etta, a prodaja nije imperativ jer je blagajna puna nakon prodaje Mandžukića. Zeleno svjetlo za odlazak najvećeg talenta dodatno bi podignula tenzije oko 'modrog' kluba. Uostalom Mamić sigurno zna kako će za par godina, ako se Šime bude razvijao po planu, dobiti još i više novca. Rođeni Zadranin bio je član U-19 reprezentacije koja je nedavno došla do polufinala na Europskom prvenstvu. Pred njim je nesumnjivo velika budućnost.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
A što je tema Dinama odjednom postala popularna i prestigla po stranicama Hajduka
grrr
Drago mi je da je jedno takvo iskusno trenersko ime došlo u Dinamo. Samo šteta po Dinamo što nije došao na početku sezone. Ovako će mu malo teže ići sa uhodavanjem jer nije s ekipom odradio pripreme, a to je najbitnije za bilo koju ekipu.
Ali, vjerujem da će se uhodat on već za mjesec dana, ako ne dobije otkaz u međuvremenu
Sretno Vahi u Dinamu, Dinamu u Europi, a u prvenstvu da budu taman ispod Hajduka, tj. drugi

Drago mi je da je jedno takvo iskusno trenersko ime došlo u Dinamo. Samo šteta po Dinamo što nije došao na početku sezone. Ovako će mu malo teže ići sa uhodavanjem jer nije s ekipom odradio pripreme, a to je najbitnije za bilo koju ekipu.
Ali, vjerujem da će se uhodat on već za mjesec dana, ako ne dobije otkaz u međuvremenu

Sretno Vahi u Dinamu, Dinamu u Europi, a u prvenstvu da budu taman ispod Hajduka, tj. drugi

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:kralj bratam'(Y)

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
i ja mislim da je ovo priglupo uradjeno sa grbom Dinama.
mozda neme neke prevelike veze sa Dinamom, ali vrijedi pogledat NAJBOLJI hrvatski film koji sam ikad vidio
[youtube][/youtube]
mozda neme neke prevelike veze sa Dinamom, ali vrijedi pogledat NAJBOLJI hrvatski film koji sam ikad vidio
[youtube][/youtube]
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ovo što je netko napravio sa grbom - nije normalan. Samo to imam reći. I pitati koji kur** ovdje označava dio saudijske zastave? Možda je al Qahtani došao u Dinamo, pa će se ovakav grb, poput Barceloninog, korigirati za arapsko tržište? Možda Dinamo seli u Riyad ili Jeddah igrati svoje utakmice? Zaista nisam shvatio.
Hayley <3
Tomislav Butina i Ante Tomić raskinuli ugovore.
Volio bih vidjeti ovu postavu za Gyor:
--------------------------------Lončarić----------------------------------
-----Vrsaljko-----------Bišćan----------Cufre--------------Ibanez----
---------------------------Chago--------Badelj------------------------
--------Tomečak----------------Sammir------------------Morales----
---------------------------Rukavina/Kramarić------------------------------
Mislim da je ovo trenutno najjača postava Dinama u bilo kojoj formaciji, a ne sjećam se kad smo igrali ovako.
Volio bih vidjeti ovu postavu za Gyor:
--------------------------------Lončarić----------------------------------
-----Vrsaljko-----------Bišćan----------Cufre--------------Ibanez----
---------------------------Chago--------Badelj------------------------
--------Tomečak----------------Sammir------------------Morales----
---------------------------Rukavina/Kramarić------------------------------
Mislim da je ovo trenutno najjača postava Dinama u bilo kojoj formaciji, a ne sjećam se kad smo igrali ovako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.