NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Znaci ne mozemo ispasti.... ajde lijepo je znati
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
Mozemo ispast samo u nekom SF scenariju, ali tuzno je da smo se doveli u tu situaciju da uopce pricamo o tome
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Osvojit kup u srijedu i idemo slavit. Neka nas Jajce dobije ali se onda pobjedom oprostit od ove sezone u zadnjem kolu
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Meni su toliko odvratni ti Jajcani da im zelim sa ispadnu prije nego Celik. Jos se sjecam sta su seljacine pricale ispod kamere u Banja Luci kad su nasi stream radiliKingJamesMVP je napisao/la:Osvojit kup u srijedu i idemo slavit. Neka nas Jajce dobije ali se onda pobjedom oprostit od ove sezone u zadnjem kolu
EKONNP
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Šta se pričalo, nisam upratio? Može i pp
LeBron James
Ma nista posebno, samo par seljaka ispod kamere. Dizu se na svaku odluku suca, svako malo mu j**u mater lopovsku, pa je jedan spominjao ustase ovako onako... Uglavnom klasican krkanski folklor na bh stadionima
EKONNP
6 poraza zaredom bi bilo bas previse... Nadam se da ce se konacno uozbiljiti i odigrati normalnu utakmicu
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Slao sam pitanje sluzbenoj stranici na faceu, oni kazu da se gledaju samo medjusobni susreti iz doigravanja...
HRHB
HRHB
To bi znacilo da se gleda ukupni omjer, a u slucaju da je sve jednako onda se gleda omjer iz prvog dijela sezone.Nakon odigrana 22 (dvadesetdva) prvenstvena kola takmičenja, te postignutih ukupnih
rezultata, u skladu sa članom 46. Pravilnika o nogometnim / fudbalskim takmičenjima NS/FS BiH,
formira se konačna tabela prvog dijela takmičenja kao osnova za nastavak drugog dijela prvenstvenog
takmičenja.
U drugom dijelu nastavka takmičenja, na osnovu utvrĎenih rezultata iz konačne tabele prvog
dijela vrši se formiranje dvije lige od po šest klubova zavisno od plasmana na konačnoj tabeli prvog
dijela, i to Liga za prvaka i Liga za opstanak.
Ligu za prvaka formiraju klubovi kao grupna faza koji su ostvarili takmičarski rezultat (redosljed)
od 1. do 6. mjesta na konačnoj tabeli nakon završetka prvog dijela takmičenja.
Ligu za opstanak formiraju klubovi koji su ostvarili takmičarski rezultat (redosljed) od 7. do 12.
mjesta na konačnoj tabeli nakon završetka prvog dijela takmičenja.
Klubovi koji su nastavili takmičenje u grupnoj fazi kroz Ligu za prvaka i Ligu za opstanak,
prenose sve svoje takmičarske rezultate iz konačne tabele prvog dijela prvenstva kao polaznu osnovu
za nastavak takmičenja u grupnoj fazi takmičenja.
Ukoliko dva ili više klubova (ekipa) imaju isti broj bodova na mjestima konačne tabele koja
obezbjeĎuje takmičenje u ligi za prvaka ili ligi za opstanak, plasman se odreĎuje na osnovu dodatne
pomoćne tabele, na osnovu rezultata koje su u meĎusobnim susretima ostvarili klubovi sa jednakim
brojem bodova.Plasman na dodatnoj pomoćnoj tabeli utvrĎuje se zbirom osvojenih bodova.
Ako je zbir osvojenih bodova jednak, odlučuje razlika izmeĎu datih i primljenih
pogodaka/golova, s tim što pogodak/gol u gostima vrijedi dvostruko. Ako je razlika i tu jednaka
odlučuje veći broj postignutih pogodaka/golova, a ako je i to jednako odlučuje ukupna gol razlika u
prvom dijelu takmičenja svih klubova (ekipa), ako je i to isto odlučuje se ţrijebom.
Hvala na objasnjenju, da razrjesimo i to napokon. Znaci sanse da ispadnemo su na razini teorijeSignore je napisao/la:To bi znacilo da se gleda ukupni omjer, a u slucaju da je sve jednako onda se gleda omjer iz prvog dijela sezone.Nakon odigrana 22 (dvadesetdva) prvenstvena kola takmičenja, te postignutih ukupnih
rezultata, u skladu sa članom 46. Pravilnika o nogometnim / fudbalskim takmičenjima NS/FS BiH,
formira se konačna tabela prvog dijela takmičenja kao osnova za nastavak drugog dijela prvenstvenog
takmičenja.
U drugom dijelu nastavka takmičenja, na osnovu utvrĎenih rezultata iz konačne tabele prvog
dijela vrši se formiranje dvije lige od po šest klubova zavisno od plasmana na konačnoj tabeli prvog
dijela, i to Liga za prvaka i Liga za opstanak.
Ligu za prvaka formiraju klubovi kao grupna faza koji su ostvarili takmičarski rezultat (redosljed)
od 1. do 6. mjesta na konačnoj tabeli nakon završetka prvog dijela takmičenja.
Ligu za opstanak formiraju klubovi koji su ostvarili takmičarski rezultat (redosljed) od 7. do 12.
mjesta na konačnoj tabeli nakon završetka prvog dijela takmičenja.
Klubovi koji su nastavili takmičenje u grupnoj fazi kroz Ligu za prvaka i Ligu za opstanak,
prenose sve svoje takmičarske rezultate iz konačne tabele prvog dijela prvenstva kao polaznu osnovu
za nastavak takmičenja u grupnoj fazi takmičenja.
Ukoliko dva ili više klubova (ekipa) imaju isti broj bodova na mjestima konačne tabele koja
obezbjeĎuje takmičenje u ligi za prvaka ili ligi za opstanak, plasman se odreĎuje na osnovu dodatne
pomoćne tabele, na osnovu rezultata koje su u meĎusobnim susretima ostvarili klubovi sa jednakim
brojem bodova.Plasman na dodatnoj pomoćnoj tabeli utvrĎuje se zbirom osvojenih bodova.
Ako je zbir osvojenih bodova jednak, odlučuje razlika izmeĎu datih i primljenih
pogodaka/golova, s tim što pogodak/gol u gostima vrijedi dvostruko. Ako je razlika i tu jednaka
odlučuje veći broj postignutih pogodaka/golova, a ako je i to jednako odlučuje ukupna gol razlika u
prvom dijelu takmičenja svih klubova (ekipa), ako je i to isto odlučuje se ţrijebom.
EKONNP
To je gore ustvari clan koji odredjuje plasman nakon 22 kola, ali u Propozicijama Nogometnog Saveza nigdje nema clan koji odredjuje plasman nakon 32 kola tako da za taj plasman vrijedi isto pravilo.skripar96 je napisao/la:[
Hvala na objasnjenju, da razrjesimo i to napokon. Znaci sanse da ispadnemo su na razini teorije
- UstanikSBII
- Kontakt:
E kad si tako ljepo objasnio imas moju podrsku da se i vama naguzimo zadnje koloKenoRob je napisao/la:Teoretski Siroki moze ispasti samo ako zavrsi ispod Celika i Metallegea, izjednaci se sa Vitezom i prokocka 13 golova (gol razlika).
A samo jedan bod brise sve teorije...

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- UstanikSBII
- Kontakt:
Znaci mi ne mozemo ispast? Ili postoji teorija hahahah svi imaju svoje videnje a ipak vjerujem najvise ovom gospodinuSignore je napisao/la:To je gore ustvari clan koji odredjuje plasman nakon 22 kola, ali u Propozicijama Nogometnog Saveza nigdje nema clan koji odredjuje plasman nakon 32 kola tako da za taj plasman vrijedi isto pravilo.skripar96 je napisao/la:[
Hvala na objasnjenju, da razrjesimo i to napokon. Znaci sanse da ispadnemo su na razini teorije

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Kojoj stranici?Android je napisao/la:Slao sam pitanje sluzbenoj stranici na faceu, oni kazu da se gledaju samo medjusobni susreti iz doigravanja...
I ja sam ubjedjen da se gleda samo doigravanje.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Nasoj sluzbenoj, NK Sirokiavenija je napisao/la:Kojoj stranici?Android je napisao/la:Slao sam pitanje sluzbenoj stranici na faceu, oni kazu da se gledaju samo medjusobni susreti iz doigravanja...
HRHB
HRHB
- UstanikSBII
- Kontakt:
Jesu vratili neki odgovor ili … da se mi obični smrtnici ne sekiramo više.Android je napisao/la:Nasoj sluzbenoj, NK Sirokiavenija je napisao/la:Kojoj stranici?Android je napisao/la:Slao sam pitanje sluzbenoj stranici na faceu, oni kazu da se gledaju samo medjusobni susreti iz doigravanja...

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Napisao je vec da su mu odgovorili i da se gleda samo doigravanje sto znaci da Vitez ima prednost nad Sirokim
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Ma uzet sad Metalce i no sikiriki. Ne znam zasto bi mi trebali strahovat uopce. Pa imamo ekipu za top 4,samo su se odredjene okolnosti poklopile i evo nas sad gdje jesmo
EKONNP
I ja sam nesto uvjeren da necemo izgubiti u Banja Luci. Ako bude igrala prva postava, a mora, stvarno ne vidim na koju nas foru mogu dobiti. S kvalitetom druge postave smo se dobro upoznali, ne do Bog da ih moramo jos jednom gledati
Ima li netko slucajno informaciju kada ce u prodaju karte za Sarajevo?

Ima li netko slucajno informaciju kada ce u prodaju karte za Sarajevo?
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Hrasno15 i 17 gostiju.