KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Royal
Yebem mater onome ko je ovog qrca Babica posadio na drzavnu televiziju. Nek se i ugase, yebem ih. Na televiziji koja nosi naziv drzave koju Dodik ne priznaje, komentator je neko ko se otvoreno raduje svakom kosu Dodikovog kluba. Kakav cirkus u pm... Nije da im i sudije ne naginju.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Koliko glupih gresaka yebemu kralja pa iskoristite ovakvu priliku.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Joooj puno grešaka. Hajde možete dobiti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ovaj Robinson igrac koji zabija kad niko drugi ne moze, Bosna to nema.
Bravo majstori, covjek sam stoji na trici niko da ga pogleda iduci napad gubis 10 razlike sutas u petoj sekundi napada sa 9 metara pa nisi Teletovic majstore
Sta se ovo desilo u 4/4??????
Kakav raspad sistema, drugi put u seriji i ne mozes ocekivati nesto vise.
-
- Kontakt:
Utorak, Skenderija, valjda će doći više ljudi-pa finale je, nije ga bilo toliko godina.
Zar nije u srijedu?
Utorak zbog finala kupa, da je srijeda dvorana bi opet bili skoro prazna.VGS je napisao/la:Zar nije u srijedu?
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Re: RE: Re: KK Bosna Royal
Pametno.UltraSA je napisao/la:Utorak zbog finala kupa, da je srijeda dvorana bi opet bili skoro prazna.VGS je napisao/la:Zar nije u srijedu?
Imal sta novo za onu pozivnicu, hoce li biti sredstava da se plati?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: KK Bosna Royal
Mozda ja nisam shvatio ali kako je to pametno ako se revans kupa igra u Širokom Brijegu taj dan? Trebalo se pomjeriti prosle sedmice kada se igralo na Koševu, sada je nebitno na koji ce dan biti.VGS je napisao/la:Pametno.UltraSA je napisao/la:Utorak zbog finala kupa, da je srijeda dvorana bi opet bili skoro prazna.VGS je napisao/la:Zar nije u srijedu?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Svi ti navijaci sa stadiona ce gledati uzvrat na tvu u srijedu isto ti ga dodje iako ja mislim da to nece znacajnije utjecati na posjetu. Ko je htio mogao je svratit sa Koseva vec na drugu cetvrtinu.
Šteta što sinoć nisu uzeli al' dobro yebaji ga, treba se boriti do kraja.
Idemo po pobjedu u Skenderiji!
Idemo po pobjedu u Skenderiji!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.