Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
da se mene pita(ali se ne pita) ja bih njega ili eventualno manonea za prvog golmana... lakse bi mi bilo gledati jer bi svaki gol primljeni bio ucenje za njih dvojicu dok ova dva tupana druga ne mogu nauciti da prime 10 istih golova... ja ne znam za druge navijace arsenala ali meni je svaki korner strepnja,skoro srcani dobijem kad je almunia/fabianski na golu... kaze wenger da nece on vjerovatno biti prvi golman radi neiskustva, a ja se pitam almunia ima iskustvo ali djabe mu sve to kad je slab...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
ŠtetaBosco je napisao/la:
@OTNYS_YNWA
Ma pusti Wengera, opet prosipa šupljake, momak je već ubilježio nastup za reprezentaciju Poljske.

I meni je. Korner, drhtim da onaj klocos ne izleti i promaši loptu il je ne gurne protivničkom igraču. Stvarno ako Wenger ne gurne ovog Poljaka il ne dovede nekog, bit će mu velika greška...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Vec ga imaju. Igra za City.OTNYS_YNWA je napisao/la:Baš bih volio da Engleska napokon dobije dobrog golmana.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ne može se to još reći, pogotovo nakon jedne dobre partije.Trasimaco je napisao/la:Vec ga imaju. Igra za City.OTNYS_YNWA je napisao/la:Baš bih volio da Engleska napokon dobije dobrog golmana.

ma ja do kraja ove sezone umirem ako ostane almunia ili fabianski, najgore mi bilo prosle,kad su igrali protiv birminghama (nisam gledao ali pratio na livescore) vodili 1:0 reko ja evo pobjede i prvo mjesto i onda javljaju greska almunie primili gol,ili protiv wigana tu sam skoro prozor razbioGunnerS je napisao/la:I meni je. Korner, drhtim da onaj klocos ne izleti i promaši loptu il je ne gurne protivničkom igraču. Stvarno ako Wenger ne gurne ovog Poljaka il ne dovede nekog, bit će mu velika greška...

Ma ništa, ako ostanu njih dvojica kao prve violine treba se naviknut da i ove godine strepimo i da **** sve po spisku njima...
Branio je i proslu sezonu veoma dobro samo ne za CityBosco je napisao/la:Ne može se to još reći, pogotovo nakon jedne dobre partije.Trasimaco je napisao/la:Vec ga imaju. Igra za City.OTNYS_YNWA je napisao/la:Baš bih volio da Engleska napokon dobije dobrog golmana.
Da, za Birmingham. Ali ima razlike kad braniš za manji tim i skineš milion zicera i napraviš greškicu i primiš gol. U malom timu će te i dalje smatrat božanstvom, ali u velikom kad tak nešto zajeebeš najeebo si. Pogotovo na visokoj razini kao što je reprezentacija Engleske.
ma kada ti skontas nisu oni losi golman,naprotiv znaju braniti, ali im je mozak u totalnom kaosu to je nevjerovatno... ja molim Boga da ako nikoga ne dovedu, da se njih dva povrijede na duze vrijeme pa lakse bi mi bilo vec ako cemo zijaniti sezonu da manone ili ovaj poljak (drugi) brani, a ko zna mozda nam oni i osvoje nikad se ne zna.. trenutno se mora dovesti jos jedan stoper jer smo na velikom gubitku...
To i jeste fazon. Uz prosječnu odbranu imati onoliko odbrana je za svaku pohvaluBosco je napisao/la:Da, za Birmingham. Ali ima razlike kad braniš za manji tim i skineš milion zicera i napraviš greškicu i primiš gol. U malom timu će te i dalje smatrat božanstvom, ali u velikom kad tak nešto zajeebeš najeebo si. Pogotovo na visokoj razini kao što je reprezentacija Engleske.

LUHG!
Pa da, ali u Birminghamu će mu se neke greškice i praštat ali u Cityu i repci sigurno ne.Ali gotivim ga, mali je zmajček, nadam se da će bit bolji od Seamena barem. 

Ne znam, vidjet ćemo. Samo se nadam da ko god da stane, da neće greške pravit 

ma i seamen je bio takav golman, samo ne toliko koliko ovi sadasnji... ne znam zato englezi ne uce na greskama pa puste golmane na miru a ne da im nabijaju komplexe, jer u sustini svi ovi golmani su dobri, ali njih novinari totalano razvale...
E jbg.novinari zarađuju na tome

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Hvala kuurcu na udarcu. I vakat je bio.Faraon iz Visokog je napisao/la:Bht prenosi Arsenal u subotu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
S kim igrate? Hoće li konačno Cesc zaigrati?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
BlackpoolMonolog je napisao/la:S kim igrate? Hoće li konačno Cesc zaigrati?

Trebao bi igrati
Rođen s tobom da budem
Igramo s Blackpoolom ja mislim, mamina maza bi po svemu sudeći trebala zaigrat.Monolog je napisao/la:S kim igrate? Hoće li konačno Cesc zaigrati?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.