1. HNL

SiamoNoi
Kontakt:

Re: 1. HNL

Post Postao/la SiamoNoi » 07 maj 2017, 22:10

gerdmuller je napisao/la:...
http://www.nogo*etplus.net/index.php/naslovna/povijest-cibalije/
[SRETAN 98. ROĐENDAN] HNK Cibalia Vinkovci osnovan je 7. svibnja 1919. godine, a glavni utemeljitelji osnivačke skupštine bili su Slavko Janković i Mišo Zambeli. Prvi predsjednik kluba bio je vinkovački odvjetnik dr. Đuro Topalović, a prvi kapetan momčadi Slavko Janković. Od samoga početka klub je utemeljen kao Građanski športski klub unutar kojeg su uz tenis djelovale i sekcije drugih sportova. Ljubičasti dresovi i bijele gaćice bili su prva klupska boja. Prvo igralište Cibalije bilo na Vašarištu, a prvu utakmicu odigrala je protiv ŽŠK iz Vinkovaca i upisala poraz 3:2.
:salut:

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 08 maj 2017, 21:14

SiamoNoi je napisao/la: Rijeka ocekivano.Ne vidim kako mogu osvojit.
Dijelim misljenje.Ovo protiv Lokomotive zesca namjestaljka.

Cibalia ostaje u ligi.Valjda je to sad jasno pojedincima koji su u vise navrata ponavljali kako je najlosija ekipa u ligi.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 maj 2017, 21:35

gerdmuller je napisao/la: Cibalia ostaje u ligi.Valjda je to sad jasno pojedincima koji su u vise navrata ponavljali kako je najlosija ekipa u ligi.
Cibalia jeste najlosija ekipa u ligi, samo sto je Split u vecim gov*ima od njih pa tako imaju sanse da se izvuku.

Da je u 2.HNL malo normalnija situacija i da su klubovi ambiciozniji, i Split i Cibalia bi bili putnici u nizi rang, bilo da zavrse deseti ili odu u doigravanje. Ovako je upitno da li ce se doigravanje uopce igrati, a mene brine hoce li itko od prva tri dobiti licencu. Ne bih bio iznenadjen da naredne sezone gledamo HNL s devet klubova, jer deseti u svakom slucaju mora ispasti, cak i da nitko ne udje u visi rang.

I kad smo kod Splita i Cibalije, ja se nadam da ce Cibalia ostati u ligi i da ce se naredne sezone nesto promijeniti u tom klubu, jer je to jedan od klubova koje bih rado gledao u Prvoj ligi i zao mi je sto su pored njih klubovi poput Sibenika, Varteksa, Marsonije, Medjimurja itd. u jos goroj situaciji.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 08 maj 2017, 22:27

Vjerujem da neće biti problema s tim, natjerat će nekoga da uđe. :mrgreen: Ali ovo s drugom ligom je strava, ovo je dno dna, HNS je smeće nad smećima koje brine o apsolutno svemu osim nogometu. Godinama nitko iz druge ne želi u prvu, valjda samo u Hrvatskoj. Čudi me da izlaze toliki talenti, ali čini mi se da i to počinje kopniti, mlade selekcije sve gore i gore. Bez stabilne druge i donekle treće lige, nema normalne prve, nema normalne reprezentacije.
Hayley <3

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 maj 2017, 23:34

Ma ja samo ne znam kako su oni uspjevali skupiti 16 klubova koji zele igrati najvisi rang. U ovom trenutku mi je to nesto nezamislivo, rekao bih cak smijesno. Da mi netko kaze da HNL treba 16 klubova ja bih se nasmijao naglas.

U prvoj ligi imas Hajduk, Dinamo, Rijeku i Osijek koji vaze za ozbiljnije i ambicioznije klubove. Pored ta cetiri, samo Inter i Slaven su stabilni klubovi. Istra je rezultatski mozda stabilnija od Intera, ali je meni Inter od njih trenutno daleko ozbiljniji klub. Istru muce financije i moje misljenje je da su u prvoj ligi najvise zbog cinjenice da su svi ostali losi. Lokomotiva ima dobru ekipu, mladu i zao mi je tih momaka sto ne nose neke druge dresove, jer Lokomotiva koliko god u ovom trenutku bila financijski i rezultatski stabilna, oni ovise od jednog covjeka i meni je to sve samo ne stabilan klub ako gledamo dugorocno, jer kratkorocno i Belisce moze biti vrhunski klub.

Cibalia i Split najvise muku muce ove sezone, a njihovi problemi se vuku vec duze vrijeme, pogotovo kod Cibalije. Splita bi realno mnogi rado vidjeli u nizem rangu, mada moram priznati da su znali odigrati dobrih utakmica i da su u Europi bili jedan klub primjer i pravi pokazatelj mnogima kako se igra. Izbacili su jace protivnike, a ispadali od klubova iz liga petice i to bez poraza na domacem terenu.

U drugoj ligi bas svakakve buranije i tocno bih volio da ova cetiri najjaca kluba tu dodju sa svojim drugim ekipama i da se razvijaju mladi igraci nego da tu ligu igra bilo tko. Zagreb, Dragovoljac i Sibenik su tu nekako najprofesionalniji klubovi, a bore se za opstanak. Zagreb je gotovo sigurno putnik u trecu ligu. Kluba mi je zao, ali se nadam da ce Medic i bagra konacno odstupiti, jer mislim da Zagreb kao grad pored Dinama zasluzuje jos jedan dobar klub, a NK Zagreb kao nekadasnji prvak drzave bi to mogao biti. Sibenika steta sto nije usao pored Istre u visi rang, ali ce sad barem ostati u drugoj ligi. Dragovoljac mi i nije prvoligaski klub i neka ih tocno tu gdje jesu. Od ovih ostalih ne bih nikog posebno izdvajao, ali niti jedan klub mi nije za prve lige. Svi su mi vise klubovi koji bi mogli igrati na nekoj relaciji druga - treca liga.

U trecoj ligi ima vise klubova koji mirisu na prvoligasa nego u drugoj. Medjimurje, Varazdin, Marsonia, Zadar, Segesta, sve bi ih rado vidio u visem rangu. Ovaj Varazdin je neka posebna prica i prilicno duga. I ja bih radije gledao Varteksa, ali mislim da grad Varazdin zasluzuje bolje u svakom slucaju i ako varazdinci podrze taj klub onda neka igraju drugu ligu, mada je Medjimurje sad u fantasticnoj poziciji s cetiri boda prednosti cetiri kola prije kraja. Nadao sam se da ce u tu njihovu ligu uci i Varteks, ali su oni na proljece potpuno podbacili i mozemo se nadati da ce naredne sezone biti bolji i ostvariti promociju.

Kad se sve sabere i oduzme, u Hrvatskoj nema 20 kvalitetnih klubova za prva dva ranga. A i ovo sto ima, svatko svoju muku muci, netko s financijama, netko s upravom, netko s losim odazivom publike itd.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 09 maj 2017, 19:45

Hajduk II osvojio je 3.HNL - Jug. Jucer su s 5-1 pred 200 gledatelja svladali GOSK iz Dubrovnika i tako cetiri kola prije kraja pobjegli prvom pratitelju NK Hrvace na nedostiznih 13 bodova. To znaci da cemo za samo par mjeseci okrsaj Dinama i Hajduka gledati i u 2.HNL.

Na zapadu vodi Vinogradar sa sedam bodova ispred Trnja. Do kraja je preostalo pet kola. Na istoku je najgusce. Cetiri kola prije kraja Medjimurje bjezi Varazdinu za cetiri boda.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 maj 2017, 17:45

badblueboylivno je napisao/la:Vjerujem da neće biti problema s tim, natjerat će nekoga da uđe. :mrgreen: Ali ovo s drugom ligom je strava, ovo je dno dna, HNS je smeće nad smećima koje brine o apsolutno svemu osim nogometu. Godinama nitko iz druge ne želi u prvu, valjda samo u Hrvatskoj. Čudi me da izlaze toliki talenti, ali čini mi se da i to počinje kopniti, mlade selekcije sve gore i gore. Bez stabilne druge i donekle treće lige, nema normalne prve, nema normalne reprezentacije.
Vec citam u šalici kakaa kako izjavljuju hehe kad smo mi vodili savez stalno smo na velikim natjecanjima bili,a bez nas ste spali na najgore generacije od Barićevih.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 maj 2017, 12:03

Kriminalac divlja na suđenju,nije lako...bojim se da će potpuno očelavit uskoro ako nastavi ovako :urnebes:
Zbog toga su se jednom prigodom ona i Pernar sastali s Mamićem i njegovim odvjetnikom Krešimirom Ćurkovićem. Tada je vidjela da je Pernar na komadu papira napisao neke brojke, njih 4-5, i dao papir Mamiću, na što mu je ovaj odgovorio: "Može". Zaključila je da "Pernar od Mamića traži novac za pozitivan ishod poreznog nadzora, što mu je ovaj pristao dati", a Pernar joj je rekao da je napisao broj dresa koji će mu Mamić pokloniti za kumče.
Kako loše i bezobrazno lažu ovog nema nigdje,pa to ne bi prošlo u Tunguziji :lol:
10.000 Sammir
:rol: :rol: :rol:
Mamić je rekao kako ne razumije optužnicu te da se ne osjeća krivim.

- Shvaćam što mi stavljaju na teret, ali ne razumijem optužnicu, nisam ju slušao jer je to jedna najodvratnija i najgnjusnija laž - rekao je Mamić. Zbog njegovog "osebujnog" vokabulara Mamića je sudac prekinuo te mu je rekao da će ga izbaciti iz sudnice.
Kako ćeš razumjet anđele kad nemaš ni školu završenu?! :hmmmm:
No, meni pitanje njegove kazne ili ne, nije uopće interesantno niti s ljudske strane niti one koja se tiče rješavanja blata u nogometu. Jer već dugo je jasno i nitko to od aktera više ni ne negira, ko što prije napisah, da se sav lažni altruizam o kojem se u nogometu laprda i "sve za klub, ništa meni" slio u jasnu činjenicu da se preko klubova i igrača izvlače ogromni novci za osobne interese nogometnih moćnika - i izgleda da to nikome ne smeta, najmanje novinarima. Nitko da pita, čekaj, pa ovi su nas godinama muljali i lagali da je suprotno, godinama nas vuku za nos i očekuju od nas samo da navijamo u toj farsi ko poslušni majmunčići. Kao, to je normalno, i samo je pitanje je li legalno ili nije.

E, zato je za mene mrtav nogomet i ne vidim mu spasa. Ne što gospona iz naslova hoće ili neće osuditi.

Ne ni zato što se to "nikad nije do sad radilo" - nego zato što se sada napokon i apsolutno skoro sve zna i javno je poznato o tom smeću u koje se nogomet pretvorio i nikog za to nije briga. Eventualno, ne bi skroz valjalo ako se to izvlačenje i isisavanje novca dokaže kao nelegalno. Ali whatever, po Deinom poučku, progutat će to isisavanje para i novinari i većina javnosti. Kao, pa kaj ak se lagalo da se to ne radi.

Jer, jedini pravi krivci i sotone ionako io uvijek ostaju oni koji bace baklju na nekoj tekmi.
Štanc :salut:
Onako ljudski se nadam da će ga sveukupno zatvoriti na dugo vremena i to bi se još moglo dogoditi ali puno bitnije je to da on u povijesti kluba i države ostane službeno zapisan kao lažljivi *****, parazit, štetočina i elementarna nepogoda koja je zaslužna za najcrnije razdoblje Dinama u povijesti, a što ne vidim kako će se dogoditi...
:thumbup:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 maj 2017, 18:08

http://www.deportivoalaves.com/noticia/ ... ts-project
Nisam ni znao da ih Biščan vodi.

Legendarni Ante Tomic,Tomislav Havojić i Mladen Pelaić igraju za njih :mrgreen: Iz dana kad sam još gledao HNL...

Orjuna
Kontakt:

Post Postao/la Orjuna » 11 maj 2017, 21:14

Opara show :D
...

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 12 maj 2017, 20:11

Cibalia slavila u Puli i preskočila Spluta na ljestvici. Taman je počeo dvoboj u Splitu gdje domaći Split dočekuje Dinamo. Obojima su važni bodovi
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 12 maj 2017, 20:35

Bravo Cibalia!!!

Ako Bog da, Split ostaje na zadnjem mjestu i mogu komotno staviti kljuc u bravu

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 12 maj 2017, 23:04

Dinamo slavio kod Splita 1:0 i zakucao ih na dno samo 3.kola do kraja. Sutra ključna utakmica za rasplet prvenstva, na Rujevicu dolazi zahuhtali Hajduk. Ako Rijeka to dobije prvaci će biti, riješeno je sve
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 maj 2017, 00:27

slika

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 13 maj 2017, 13:14

SiamoNoi je napisao/la:http://www.deportivoalaves.com/noticia/ ... ts-project

Legendarni Ante Tomic,Tomislav Havojić i Mladen Pelaić igraju za njih :mrgreen: Iz dana kad sam još gledao HNL...
A vidi bogati eto Dinamu jos sigurnih bodova ja lige i qrca :rol:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 13 maj 2017, 17:25

Cijela tribina nije vidjela gol Rijeke :rol:

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 13 maj 2017, 17:28

Stipica je mogao bolje reagirati kod gola, Rijeka puno bolja, trebalo je biti i 2:0
LeBron James

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 maj 2017, 17:28

_forzamilan_ je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:http://www.deportivoalaves.com/noticia/ ... ts-project

A vidi bogati eto Dinamu jos sigurnih bodova ja lige i qrca :rol:
Ono je Radnik,a ne Rudeš.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 13 maj 2017, 18:01

Rijeka zasluženo vodi Hajduka 2:0 na poluvremenu. Ovo je za naslova
LeBron James

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 13 maj 2017, 18:51

Hajduk ocajan. Dosli do daha tek kad je Rijeka stekla prednost. Koliko su ostali zajedno s Dinamom ocajni kad ih ovakva ekipa izdominira.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.