FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Lazio je u 18h, sredit cu nesto :kafa:
tuzlaku pickici necu odgovorit, jer ne zasluzuje!
tuzlaku pickici necu odgovorit, jer ne zasluzuje!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Posjeta sramota, sjever jedno 400, zapad 500. Ako i toliko..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 13 maj 2017, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
J e b o ga dan i tandir vise,boljr mu je da dadne 3 gola danas !!
Ukopa nas carsija !
Sramota fukare, sramota. Čuju se njihovi u pola Tuzle, šaka jada, a kod nas ni toga nema.
Bravo Miloše!!!
Bravo Miloše!!!
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
ljepoto, zasto nisi na Tusnju :eh:Aerials je napisao/la:Sramota fukare, sramota. Čuju se njihovi u pola Tuzle, šaka jada, a kod nas ni toga nema.
Bravo Miloše!!!
-
- Kontakt:
Nece niko da mu kaze gdje je Tusanj
pa rekao sam da necu ici dok ovaj UO ne pokaze da radi za dobrobit klubaAerials je napisao/la:Što ti nisi?
na dobrom su putu, ali sacekat cu narednu sezonu, mnogo toga se moze desit preko ljeta
tebi je besplatan ulaz, kada bi ti htjela sa mnom, isao bih :cool:
Spriječena sam danas, a trebala sam biti tamo
zar nemaš sezonsku

zar nemaš sezonsku

Utakmica za uspavat,bolja od lexija
Jel se meni samo ucinilo da cujem navijace Radnika?

Jel se meni samo ucinilo da cujem navijace Radnika?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma nije ti se učinilo, nažalost..
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Fukare nek' smotaju udarni trans i odnesu ih ovim momcima iz bijeljine
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa skontala raja da je utakmica revijalnog karaktera...STA si ocekivaotuzlak1987 je napisao/la:Posjeta sramota, sjever jedno 400, zapad 500. Ako i toliko..
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Da i nekog ovdje vidim ko se razumije malo svaka tebi castultrasstyle_tz je napisao/la:jel ti STVARNO mislis da je za dan moguce pregledati sve Slobodine knjige od rata pa na ovamo pa vidjeti SVAKU marku koja nije uplacena ili jos gore koja nije obracunata. Jer mnoge uprave Slobode ukljucujuci i proslu hajd sto nisu placali obaveze drzavi vec ih nisu ni obracunavali. Zadnji put su obaveze obracunate za vrijeme Saliha i one licence sto su nam uzeli (zato je bii minus od par miliona te godine u knjigama). Od tad do danas je valjalo sve obracunati, pronaci kome se duzno.tuzlak1987 je napisao/la:Znaci spavalo se od 27.1 do 13.3, tacno 1,5 mjeseci. Cekalo se da odobri vrhovni vodja pa da se krene u realizaciju, a on se prepao da se nece slucajno igrati u Zenici pa "malo zakasnio".
jesil se kad susretao sa knjigama i knjigovodstvom u zivotu, sa porezima. Nije to samo otic u poresku rec ja hocu reprogram. Cega reprogram, tacno svakog iznosa, svake marke.
Sta ti predas reprogram pa se pojavi neka obaveza iz 2011. , 2013., nema to retroaktivno ugradjivati u reprogram. Sta nadjes nekog Zebu iz 2011. ili 2016. kojem si isplatio 80.000 maraka godisnje, to je jos 40.000 poreza koje nadjes naknadno, i moras platiti ODMAH ili pade reprogram.
moras 100 puta provjeriti jer kad nadjes 100.000 koje si profulao prije neg predas reprogram to je 1000 mjesecno, prakticno i ne osjetis. A ako inspekcija nadje 100.000 nakon sto si predao reprogram, mroas platiti odmah il ode sve u ...
najlakse je vidjeti zavjere o nekim stvarima o kojim se ocigledno nista ne zna. Pa porezna je to, ko se jednom u zivotu suocio sa porezima zna kako to hoda. Jos pogotov u slucaju Slobode kad nemas uvida u knjige, nemas uvida u ugovore, isplate- jer ono sto sam pricao svaka uprava koja ode narednoj ostavi kurcinu, svi dodju na klinicki mrtav klub
Sale je uvijek bio opasan na prekidima
Igrači su svoje uradili. Čekamo pitare i našu upravu, znači nećemo mi nigdje... 

Da su makar otisli da akcijaju,mogli bi valjda izaci na kraj sa incidentomstaragarda je napisao/la:Fukare nek' smotaju udarni trans i odnesu ih ovim momcima iz bijeljine

Ukopa nas carsija !
Koliko nama samo znači ovaj Subić
šteta pa momku ističe posudba

Ništa ni od ovog Zilkića. Činilo se predobro da bi bilo istinito, pogotovo kad smo mi u pitanju.

A Canada?NKMramor je napisao/la:Igrači su svoje uradili. Čekamo pitare i našu upravu, znači nećemo mi nigdje...

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.