OD 17. 02. 2017.DAKLA DAN KADA SU IZAŠLE SLUŽBENE NOVINE U KOJIMA JE OBJAVLJEN ZAKON.tuzlak1987 je napisao/la:Znaci spavalo se od 27.1 do 13.3, tacno 1,5 mjeseci. Cekalo se da odobri vrhovni vodja pa da se krene u realizaciju, a on se prepao da se nece slucajno igrati u Zenici pa "malo zakasnio".
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja volim FK Tuzla City
Kad je rekao Asmiru da nije planirao da tako brzo uđu u PL, kad mu je opet rekao "ti si nas sve preduhitrio" glede ulaska u Evropu, šta mislite šta li je tek ovome naredio (da, naredio, jer je Semčo njegov pijun kojeg je on instalirao da može vediti i oblačiti kako hoće!)?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
znas sta je najsmjesnije. Ako ova uprava, ili ko god bude na celu Slobode na kraju 2017.godine, objavi finansijski izvjestaj, bice najmanje pola miliona maraka u plusu po knjigama. Kako jbt 
ovo me podsjeca na ono kad je "druga strana" od Azmira trazila finansijski izvjestaj hahaha, a izvjestaji dosli sa materijalima za skupstinu.

ovo me podsjeca na ono kad je "druga strana" od Azmira trazila finansijski izvjestaj hahaha, a izvjestaji dosli sa materijalima za skupstinu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
jeste tesko biti u plusu kada ti Asmir ostavi pare od evrope, zatim pare od prodaje Krpica koga je doveo Asmir, jos ako prodaju Ordagica koga je doveo Asmir, ih.. a oni s druge strane nista nisu trosili i ulagali
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
evropa je usla u 2016.godinu. A tu bi veci minus bio nego u vrijeme Saliha Sabovica. Kako jbt. a legle pare od evrope, a Azmir dao bruku para svojih, sto je cinjenica da je dao. Kako onda minus ko kad bi kvadrirao salihov hahaChinaglia je napisao/la:jeste tesko biti u plusu kada ti Asmir ostavi pare od evrope, zatim pare od prodaje Krpica koga je doveo Asmir, jos ako prodaju Ordagica koga je doveo Asmir, ih.. a oni s druge strane nista nisu trosili i ulagali
knjigovodstvo je nesto sasvim drugo, od stvarnog stanja. Ti hipoteticki platio sve igrace, sve dobavljace, a u minusu na kraju godine. Kako? a jesi u minusu
samo kada bude skupstina, dati novinarima da slikaju izvjestaj, cisto kao dokaz
a ne bi bilo zgoreg napravit odredjeni broj kopija, pa podjeliti
mislim da ce biti pucanja cireva kod Asmirovaca tog dana :rol:
mislim da ce biti pucanja cireva kod Asmirovaca tog dana :rol:
Pa kako onda prosla uprava potpisa reprogram? Sta su to oni prilozili pa poreska uprava prihvatila kao relevantno.....ili je mozda Vugdalic imao stelu u http://www.uino.gov.ba/?ultrasstyle_tz je napisao/la: jel ti STVARNO mislis da je za dan moguce pregledati sve Slobodine knjige od rata pa na ovamo pa vidjeti SVAKU marku koja nije uplacena ili jos gore koja nije obracunata. Jer mnoge uprave Slobode ukljucujuci i proslu hajd sto nisu placali obaveze drzavi vec ih nisu ni obracunavali. Zadnji put su obaveze obracunate za vrijeme Saliha i one licence sto su nam uzeli (zato je bii minus od par miliona te godine u knjigama). Od tad do danas je valjalo sve obracunati, pronaci kome se duzno.
jesil se kad susretao sa knjigama i knjigovodstvom u zivotu, sa porezima. Nije to samo otic u poresku rec ja hocu reprogram. Cega reprogram, tacno svakog iznosa, svake marke.
Sta ti predas reprogram pa se pojavi neka obaveza iz 2011. , 2013., nema to retroaktivno ugradjivati u reprogram. Sta nadjes nekog Zebu iz 2011. ili 2016. kojem si isplatio 80.000 maraka godisnje, to je jos 40.000 poreza koje nadjes naknadno, i moras platiti ODMAH ili pade reprogram.
moras 100 puta provjeriti jer kad nadjes 100.000 koje si profulao prije neg predas reprogram to je 1000 mjesecno, prakticno i ne osjetis. A ako inspekcija nadje 100.000 nakon sto si predao reprogram, mroas platiti odmah il ode sve u ...
najlakse je vidjeti zavjere o nekim stvarima o kojim se ocigledno nista ne zna. Pa porezna je to, ko se jednom u zivotu suocio sa porezima zna kako to hoda. Jos pogotov u slucaju Slobode kad nemas uvida u knjige, nemas uvida u ugovore, isplate- jer ono sto sam pricao svaka uprava koja ode narednoj ostavi kurcinu, svi dodju na klinicki mrtav klub
🔴⚫️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakva ce to skupstina biti kada u klubu ne postoji nikakva opozicija, mogu hladno citavu skupstinu usminkati i lazirati kao lobotomci sto rade.Chinaglia je napisao/la:samo kada bude skupstina, dati novinarima da slikaju izvjestaj, cisto kao dokaz
mislim da ce biti pucanja cireva kod Asmirovaca tog dana
Zar skupštini kluba nije istekao mandat?tuzlak1987 je napisao/la:Kakva ce to skupstina biti kada u klubu ne postoji nikakva opozicija, mogu hladno citavu skupstinu usminkati i lazirati kao lobotomci sto rade.Chinaglia je napisao/la:samo kada bude skupstina, dati novinarima da slikaju izvjestaj, cisto kao dokaz
mislim da ce biti pucanja cireva kod Asmirovaca tog dana

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
tako sto su svi znali da ga se nece placati. Mozes obracunati sta hoces, fulati sta hoces- svakako ga nemas namjeru placati. Samo pro forme da imas reprogram.Skver je napisao/la:Pa kako onda prosla uprava potpisa reprogram? Sta su to oni prilozili pa poreska uprava prihvatila kao relevantno.....ili je mozda Vugdalic imao stelu u http://www.uino.gov.ba/?ultrasstyle_tz je napisao/la: jel ti STVARNO mislis da je za dan moguce pregledati sve Slobodine knjige od rata pa na ovamo pa vidjeti SVAKU marku koja nije uplacena ili jos gore koja nije obracunata. Jer mnoge uprave Slobode ukljucujuci i proslu hajd sto nisu placali obaveze drzavi vec ih nisu ni obracunavali. Zadnji put su obaveze obracunate za vrijeme Saliha i one licence sto su nam uzeli (zato je bii minus od par miliona te godine u knjigama). Od tad do danas je valjalo sve obracunati, pronaci kome se duzno.
jesil se kad susretao sa knjigama i knjigovodstvom u zivotu, sa porezima. Nije to samo otic u poresku rec ja hocu reprogram. Cega reprogram, tacno svakog iznosa, svake marke.
Sta ti predas reprogram pa se pojavi neka obaveza iz 2011. , 2013., nema to retroaktivno ugradjivati u reprogram. Sta nadjes nekog Zebu iz 2011. ili 2016. kojem si isplatio 80.000 maraka godisnje, to je jos 40.000 poreza koje nadjes naknadno, i moras platiti ODMAH ili pade reprogram.
moras 100 puta provjeriti jer kad nadjes 100.000 koje si profulao prije neg predas reprogram to je 1000 mjesecno, prakticno i ne osjetis. A ako inspekcija nadje 100.000 nakon sto si predao reprogram, mroas platiti odmah il ode sve u ...
najlakse je vidjeti zavjere o nekim stvarima o kojim se ocigledno nista ne zna. Pa porezna je to, ko se jednom u zivotu suocio sa porezima zna kako to hoda. Jos pogotov u slucaju Slobode kad nemas uvida u knjige, nemas uvida u ugovore, isplate- jer ono sto sam pricao svaka uprava koja ode narednoj ostavi kurcinu, svi dodju na klinicki mrtav klub
Mislim prva rata 100 i nesto hiljada, ostale rate po 100.000. Zato sto je to bilo potpisi da imamo reprogram, da idemo u evropu, pa cemo onda vidjeti sta i kako dalje. Uostalom zato se i platila samo jedna rata. Pa onda novi reprogram samo da legnu pare od evrope, milion i nesto godisnje. Isto potpisi samo da legnu pare. A tu je placeno pola il ni jedna rata. Eh sad ovaj je zadnji, finalni, ponovo si dobio sansu da uradimo ono sto faraon nije htio 2012. kad je morao i kad je i rata bila 18.000 mjesecno. Eh ovo je reprogram koji moras postovat il te nema. Zato moras obracunati sve.
Ovaj nije samo radi evrope ili radi para od evrope i svima je to jasno
kako nema opozicije, sta su Probisvjet i sloboda72 :mrgreen:
Nisam znao da se moze odokativno potpisati reprogram sa tako ozbiljnom vladinom oraganizacijom....
🔴⚫️
sloboda72 je napisao/la:OD 17. 02. 2017.DAKLA DAN KADA SU IZAŠLE SLUŽBENE NOVINE U KOJIMA JE OBJAVLJEN ZAKON.tuzlak1987 je napisao/la:Znaci spavalo se od 27.1 do 13.3, tacno 1,5 mjeseci. Cekalo se da odobri vrhovni vodja pa da se krene u realizaciju, a on se prepao da se nece slucajno igrati u Zenici pa "malo zakasnio".
OBRATI PAŽNJU NA VIDEO, 4 minta 10 sekundi,gdje Mujkanović govori o pravosnažnosti Zakona.
http://radiokameleon.ba/2017/05/fk-slob ... bih-video/
PROPUŠTENO JE 10 DANA FEBRUARA I 14 DANA MARTA , DAKLE 25 DANA. ZAŠTO ?
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 13 maj 2017, 15:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ti predas sta ti smatras ili tvrdis da je konacna verzija. Eh sad imas dva pravca: prvi ako si svjestan da je reprogram proforma, ako inspekcija nekad naknadno nadje jos nesto (kao sto je nasla btw), boli te q-jer i onako si platio sam prvu ratu. Mislim ne krivim ja tu nikog, u tom momentu bolje nije moglo. Ko bi vratio milion godisnje, realno.Skver je napisao/la:Nisam znao da se moze odokativno potpisati reprogram sa tako ozbiljnom vladinom oraganizacijom....
i drugi pravac: da molis boga da si obuhvatio bas sve, jer ako ti nekad nadju neku obavezu, moras je odmah platiti. Zato ja i trubim cijelo vrijeme, ovaj sporazum moze pasti u 3. ili 9.oj godini ako neko bude neodgovoran i automatski ti se natovara preko pola miliona kamata ponovo. dokle god se pridrzavas reprograma kamate su ti otpisane, ako prekrsis reprogram ok, ono sto si platio kao glavnicu ostaje, ali eto nazad svih kamata.
ps kako 40 dana, ako je predato 14.marta. Znaci za 22 dana je uradjen citav reprogram. a to smo ti mi, umjesto drvlje i kamenje na to kako procedura nije mogla biti zavrsena za 16 dana u poreskoj, mi se izmedju sebe koljemo.
A i to je kontra arugment. Ako je poreskoj trebalo 22 dana da samo pregledaju sporazum i potpisu, onda su ovi odlicni ako su gfa za 22 dana napravili.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Liga:
Jagodic 19 utakmica, 25 bodova 1,31 bod po utakmici
Musemic 53 utakmice ,104 boda, 1,96 bodova po utakmici
Kup:
Musemic 6 pobjeda, 2 remija, 1 poraz, finale kupa
Jagodic 1 pobjeda, 1 poraz, osmina finala
Plasmani:
Musemic 2014/15, dosao u januaru 2015, 14 mjesto, zavrsio 8. mjesto
2015/16, 2. mjesto
Jagodic 2016/17, 4-6 mjesto
*Napomena: Jagodic zadovoljan igrackim kadrom.
*Napomena 2: Musemic prvih pola godine imao losiju ekipu od Jagodica.
Ciljevi:
Sezona 2014/15 opstanak- ispunjeno
Sezona 2015/16 Evropa- ispunjeno
Sezona 2016/17 Liga za prvaka- ispunjeno, Evropa- ?? (Musemic uzeo 14 bodova u 7 kola, prelazni treneri 1 bod u 2 kola, Jagodic 25 bodova u 19 kola).
Neka malo na skupstini popricaju o rezultatima ako ko smije pitati
Kup:
Plasmani:
2015/16, 2. mjesto
Ciljevi:
Sezona 2016/17 Liga za prvaka- ispunjeno, Evropa- ?? (Musemic uzeo 14 bodova u 7 kola, prelazni treneri 1 bod u 2 kola, Jagodic 25 bodova u 19 kola).

Ćutimo, ćutimo...
Nemoj ih više tuzlak!
Nemoj ih više tuzlak!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
4. mjesto je odlično s obzirom kroz kakve stvari smo prošli ove sezone
nego dobijamo li danas, iako igramo za prestiž jer su na pitari izdali
nego dobijamo li danas, iako igramo za prestiž jer su na pitari izdali

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Vjerovatno ce ti chino odgovorit nesto sarkasticno to mu je vrhunac inteligencijetuzlak1987 je napisao/la:Liga:
Kup:
Plasmani:
2015/16, 2. mjesto
Ciljevi:

Ukopa nas carsija !
Javiće se dok skonta šta napisati. Tu je on, gleda na TV-u utakmicu.
Lazio, da ne bude zabune.wobly92 je napisao/la:Javiće se dok skonta šta napisati. Tu je on, gleda na TV-u utakmicu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.