Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Još jedna sezona Rayana Giggsa sa pogodkom u EPL.
SVAKA ČAST MAJSTORE.
SVAKA ČAST MAJSTORE.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Zaslužena pobjeda. Mogla je biti i ubjedljivija, ali Berbatov = Berbatov. Mogu reći da sam zadovoljan samo igrom Carrolla, ali ništa više. Može i mora ovo puno bolje. Naravno, u sljedećem kolu protiv Aston Ville očekujem sigurniju igru u odbrani i veznom redu, a napadačka ne bi trebala izostati.
Moram odati priznanje majstorima poput Scholesa i Giggsa. Onakve osobe se rijetko kad rađaju, a još rjeđe završe karijeru u istom klubu.
Puno sreće u nastavku sezone, ovaj Manchester ima snage da bude prvak u Engleskoj(ne govorim to zbog današnje pobjede).
Moram odati priznanje majstorima poput Scholesa i Giggsa. Onakve osobe se rijetko kad rađaju, a još rjeđe završe karijeru u istom klubu.
Puno sreće u nastavku sezone, ovaj Manchester ima snage da bude prvak u Engleskoj(ne govorim to zbog današnje pobjede).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Rutinski! Samo mi zao Chicharita 2 puita je trebao dati gol ali oba puta mu je Berbatov kriv sto nije. Prvi put sebican, drugi put mu skinuo loptu sa noge. Jbg. Opet sam zadovoljan. Nista drugo se i nije ocekivalo osim ovakog ishoda i igre!
Glory Glory Man United!
Glory Glory Man United!
Newcastle nije imo cist napad kako treba,ono nekakvi polunapadi sto dobiju nabrzinu al nista na kraju.
Trebao je biti penal kada su oborili Scholesa,al bolje ista neg nista.

Trebao je biti penal kada su oborili Scholesa,al bolje ista neg nista.

Don'T mess with the best MUFC
GLORY GLORY MAN UNITED
GLORY GLORY MAN UNITED
Obzirom na to sta je radio veznom redu Chelsea neki dan, protiv ovakvog veznog reda se samo moglo ocekivati isto. Paul Scholes - jedan i jedini. Za vecerasnju predstavu 9/10.
Jako dobra i sigurna predstava Uniteda. Newcastle je imao samo jednu sansu i to u prvom poluvremenu preko onog Carrola. Vise se nisu ni vidjeli. Pored Scholesa, jedan od najboljih igraca veceras je bio Berba. Zabio je gol, imao jos jednu lijepu sansu, nije gubio loptu... ja zadovoljan. Krilima veceras nisam bio zadovoljan, ali znam da je to jedan od najbitnijih dijelova igre Uniteda, tako da sam siguran da ce se ubrzo popraviti. Rooney nije u svom elementu, kao ni Evra i treba jos nekoliko utakmica da bi se vratili na svoj nivo. Giggs je usao u igru kako sam i ocekivao i odmah u prvom kolu nastavio svoj nevjerovatni niz od 19 sezona Premiershipa u kojima je postigao bar jedan gol. Strahota! Hernandez nije puno pokazao, ali onaj jedan sprint je mogao biti gol. Malo je falilo da izbjegne ofsajd. Mislim da ce on imati dosta golova na svom kontu ove sezone.
Sve u svemu, zadovoljan sam otvaranjem, a i dugo se cekalo brate bili.

Jako dobra i sigurna predstava Uniteda. Newcastle je imao samo jednu sansu i to u prvom poluvremenu preko onog Carrola. Vise se nisu ni vidjeli. Pored Scholesa, jedan od najboljih igraca veceras je bio Berba. Zabio je gol, imao jos jednu lijepu sansu, nije gubio loptu... ja zadovoljan. Krilima veceras nisam bio zadovoljan, ali znam da je to jedan od najbitnijih dijelova igre Uniteda, tako da sam siguran da ce se ubrzo popraviti. Rooney nije u svom elementu, kao ni Evra i treba jos nekoliko utakmica da bi se vratili na svoj nivo. Giggs je usao u igru kako sam i ocekivao i odmah u prvom kolu nastavio svoj nevjerovatni niz od 19 sezona Premiershipa u kojima je postigao bar jedan gol. Strahota! Hernandez nije puno pokazao, ali onaj jedan sprint je mogao biti gol. Malo je falilo da izbjegne ofsajd. Mislim da ce on imati dosta golova na svom kontu ove sezone.
Sve u svemu, zadovoljan sam otvaranjem, a i dugo se cekalo brate bili.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Nije ,ali ipak su oni9 imali prvu 100% priliku kada cini mi se Carroll sa 5 metara neometan loptu salje pored gola.M_U_F_C je napisao/la:Newcastle nije imo cist napad kako treba,ono nekakvi polunapadi sto dobiju nabrzinu al nista na kraju.
Trebao je biti penal kada su oborili Scholesa,al bolje ista neg nista.![]()
![]()
BosnaE
Nije los Newcastle sredina table je moja prognoza za njih.
Scholes igrač utakmice sve je vukao kao i Miske u wfl-u odlična igra koja ulijeva samopouzdanje i optimizam da možemo na svim frontovima ići do kraja a još će se i realizacija popraviti to će samo po sebi doći jer imamo širinu u napadu ali je bitnije to da stvaramo dosta šanši. Još jednom da konstatujem odlična igra večeras 

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Ja bih volio kad bi ostao jos jednu sezonu. U medjuvremenu posjetite nas sajt: http://www.manutd-bih.com i forum: http://www.manutd-bih.com/forum
kad je urađen ovaj site nezz bilo bi dobro da dobijemo i mi u BiH zvanično priznati site ili fan club. Ovo dobro izgledamanutdbih je napisao/la:Ja bih volio kad bi ostao jos jednu sezonu. U medjuvremenu posjetite nas sajt: http://www.manutd-bih.com i forum: http://www.manutd-bih.com/forum

It was turned around so that right looked wrong
Ryan Joseph Wilson Giggs
Od osnivanja EPL-a, u svakoj sezoni postigao gol. Odavno je kapa na podu, kada je legenda u pitanju.
Ključ engleskog neuspjeha na predhodnim velikim takmičenjima leži u činjenici da Paul nije igrao za istu. Nevjerovatan je.
I da, već u prvom kolu legende demantovaše sve "ljubitelje" Utd-a:"Mah, stari su Giggs i Scholes!"

Od osnivanja EPL-a, u svakoj sezoni postigao gol. Odavno je kapa na podu, kada je legenda u pitanju.
Ključ engleskog neuspjeha na predhodnim velikim takmičenjima leži u činjenici da Paul nije igrao za istu. Nevjerovatan je.

I da, već u prvom kolu legende demantovaše sve "ljubitelje" Utd-a:"Mah, stari su Giggs i Scholes!"

LUHG!
Super je veceras izgledalo, iako smo previsle gubili loptu u zeznutim pozicijama. Sljedeceg vikenda ce sigurno bit teza tekma protiv Fulhama i moramo bit spremni za pravu borbu 90 minuta. Rooney me malo brine, ali vratit ce se on.
Scholes bez sumnje igrac utakmice. Berbatov, Nani i Evra isto tako vrlo dobri.
Scholes bez sumnje igrac utakmice. Berbatov, Nani i Evra isto tako vrlo dobri.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- red devil88
- Kontakt:
A dosao sad sa posla vidim pogodio sam rezultat imal ko kakav link da vidim golove ?????
Glory Glory Man United !!! 

Rutinska pobjeda. Malo su krila zakazala. Valencia neuobicajno los dok je Nani previse komplikovao s loptom u par situacija. Nakon dugo vremena da sam pogodio sastav tj. bio je ocekivan sastav
Odlican start, odavno nismo imali ovako lijep start u sezoni. Nisam gledao vecinu tekme ali evo po komentarima vidim da je igra bila dobra sa dosta lijepih akcija, tecnosti i dobrih pasova.
Berbatov ovim pogotkom i jos jednom dozom samopouzdanja moze dosta napravit u ovoj seezoni, to bi bilo sjajno.
Shholes i Giggs masine
, vec su sve demantovali kako nece biti dobri ove godine i da starost utice na njih, ma oni su ko Golf 2
nema smrti.
Rooney
zao mi je sto nije gol zabio ali vjerujem i nadam se da ce to u Londonu uradit.
Ostali izgleda da su bili na svom nivou, posebno Flech, srcano, agresivno na loptu, to mi se oduvijek sviđalo kod njega a i cijele ekipe Uniteda.
Eto sretan nam ostatak sezone idemo po drugu pobjedu aBd u London.
Glory Glory Manchester United
Berbatov ovim pogotkom i jos jednom dozom samopouzdanja moze dosta napravit u ovoj seezoni, to bi bilo sjajno.
Shholes i Giggs masine

Rooney

Ostali izgleda da su bili na svom nivou, posebno Flech, srcano, agresivno na loptu, to mi se oduvijek sviđalo kod njega a i cijele ekipe Uniteda.
Eto sretan nam ostatak sezone idemo po drugu pobjedu aBd u London.
Glory Glory Manchester United
http://www.101greatgoals.com/videodisplay/6587640/red devil88 je napisao/la:A dosao sad sa posla vidim pogodio sam rezultat imal ko kakav link da vidim golove ?????
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- red devil88
- Kontakt:
E hvala drug ziv mi bioCartman je napisao/la:http://www.101greatgoals.com/videodisplay/6587640/red devil88 je napisao/la:A dosao sad sa posla vidim pogodio sam rezultat imal ko kakav link da vidim golove ?????

Glory Glory Man United !!! 

- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Nazalost nisam mogao gledati tekmu ali i pored toga vidim da smo ih rutinski dobili, sjajan uvod u sezonu, 3 razlicita strijelca, genijalni Scholes i Giggs opet dominiraju, ma mogao sam zaplakat od srece kad sam vidio onaj treci gol, nemam rijeci... Sada je na redu taj nezgodni Fulham, sa ovakvim Scholesom siguran sam da cemo zabiti barem 2 gola, bice tradicionalno tesko ali nakon ovakve ohrabrujuce igre veliki sam optimista pred taj mec
. Posebno mi je drago da su opet kriticari usutkani, valjda su konacno progledali i shvatili da smo jaci nego prosle sezone..

ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
Solidna igra Mancestera. Njukastl je stvarno los, tako da nema razloga za velicanje ove pobjede koja je vise nego ocekivana... Nani udavi, nema od njega nikada dobrog igraca za EPL. Berbatov smeta, usporava akcije... Valjda ga ovaj gol malo pokrene pa doprinese igri MU (mada cisto sumnjam). Valensia los, nije bio njegov dan. Runi nije u formi. Reko sam da nema sanse da Runi ponovi proslu sezonu, sto ce biti veliki problem za MU, jer Runijeve individualne kvalitete nema ko nadomjestiti... Sva sreca pa ni konkurencija nije nista bolja. Bice neizvjesno, MU je blagi favorit.
Protiv Fulema ce biti prava provjera. Fulem je tradicionalno nezgodan protivnik za MU kada igra na domacem terenu. Na toj utakmici cemo vidjet koliko MU moze u ovome trenutku (i u narednih nekoliko utakmica).
Protiv Fulema ce biti prava provjera. Fulem je tradicionalno nezgodan protivnik za MU kada igra na domacem terenu. Na toj utakmici cemo vidjet koliko MU moze u ovome trenutku (i u narednih nekoliko utakmica).
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- United Rule
- Kontakt:
Ja nisam mogao da vjerujem da je ono Berbatov na terenu, sve sam kontao da MUFC nije kome drugome dao broj 9 kad sam vidio kako igra. Vjerovali ili ne podsjetio me na Ronalda u tolikoj mjeri da sam bio odusevljen nekim potezima u sesnaestercu...
Ja se nadam da ce nastaviti igrati dobro jer ono sto je pokazao u ovom tekmi me zapanjilo
Ja se nadam da ce nastaviti igrati dobro jer ono sto je pokazao u ovom tekmi me zapanjilo
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
<- KNVB -> World Cup 2010
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.