Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
bbb svaka čast za Afrikance. 

- badblueboylivno
- Kontakt:
Ništa ne govorim do kraja, dok Alžirci ne završe.Willy je napisao/la:bbb svaka čast za Afrikance.

Koristim šansu da na neku veliku stvar nabijem austrijskog trećeligaša SAK1914. Kad je igrao Lyon prvu tekmu s Ajaxom, igrao sam over 4,5 golova, tražio još jedan par i nađem njih na over 2,5. Prije toga četiri utakmice imaju 3, 3, 4, 3 gola. Ta moja završi 0-1. Poslije toga izgube 2-3, evo sad na poluvremenu gube 5-0.

Hayley <3
šta promaši frajer iz Slovana... Ono bi moja nana pogodila.Willy je napisao/la:Hajde Slovan Bratislava pobjeda sa hendikepom.
Toooooooooooooooooooooooo.Willy je napisao/la:Hajde Slovan Bratislava pobjeda sa hendikepom.

- badblueboylivno
- Kontakt:
Bravo!
Evo ga, USM gol za potvrdu dobitka! Već sam odigrao preostali par s Prijedloga, Sudancima odg, dodao sam Everton over 2,5, Almere odg3+ i Zamalek over 2,5. Come on!
Evo ga, USM gol za potvrdu dobitka! Već sam odigrao preostali par s Prijedloga, Sudancima odg, dodao sam Everton over 2,5, Almere odg3+ i Zamalek over 2,5. Come on!
Hayley <3
De vratite staru raju na forum, ovi trenutni samo dobitne redaju.
Svaka čast narode.

Svaka čast narode.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Hajmo Chelsea i Everton.
Yebeni Strasbourg.
Niortu ne treba ni za hljeba ova pobjeda oni ubiše nogom.

sligo i morton da zabiju al nema ljeba posebno sligo raspali
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Niort pokazuje karakter.arelinho je napisao/la:Yebeni Strasbourg.![]()

Salim se, Strasbourg bolji cijelo vrijeme, na 0-1 im mozda ponisten i gol (lopta mozda presla gol liniju), poslije primise dva gola bezveze. Dobri rezultati u Ligue 2 ako Strasbourg dobije, mogla se fina lova uzeti.
Meni trebaju oni 2 i Amines bilo ko do kraja na jednom, a na drugom Amiens još 2 gola. Amines pala dva gola do 14-e minute i evo do sada ništa.bvb je napisao/la:Niort pokazuje karakter.arelinho je napisao/la:Yebeni Strasbourg.![]()
![]()
Salim se, Strasbourg bolji cijelo vrijeme, na 0-1 im mozda ponisten i gol (lopta mozda presla gol liniju), poslije primise dva gola bezveze. Dobri rezultati u Ligue 2 ako Strasbourg dobije, mogla se fina lova uzeti.
Evo crveni Niort valjda ga mogu sada zabiti.
E jbg, Amiens ima sigurnih 2 gola prednosti i ne treba im vise. Niort zabi gol rukom i dobi crveni.arelinho je napisao/la: Meni trebaju oni 2 i Amines bilo ko do kraja na jednom, a na drugom Amiens još 2 gola. Amines pala dva gola do 14-e minute i evo do sada ništa.
Evo crveni Niort valjda ga mogu sada zabiti.

Od prvih 6 ekipa prije ovog kola 5 ih vodi, strasbourg nerijeseno. Kvote nisu bile prevelike, ali ni male bogami. Ja cak nisam imao ni na ponudi nista pa nisam mogao odigrat'.
Pa jesi li živ čovječe, nema te k'o dobitnog tiketa.bvb je napisao/la:.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- adnan_nanda
- Kontakt:
Mali oporavak od gubitaka na tenisu danas.

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
muka mi šta je strazbur promašio, muka
čtiav dan na po jednom **** ti hljeb
i onom golmanu **** mrtvu majku retardiranu, i ovim bogaljnim crncima iz Niorta, **** vam sve poginule
čtiav dan na po jednom **** ti hljeb
i onom golmanu **** mrtvu majku retardiranu, i ovim bogaljnim crncima iz Niorta, **** vam sve poginule
- badblueboylivno
- Kontakt:
Kakav golaso igrača Mereikha. Easy odg @ 2,10.
Hayley <3
everton 2+, chelsa 2+ i thiem... tesko golovi da dodju, ali eto...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
2:05
300 kermi su mi ovi golovi izbili

Pa nije valjda i dalje bez dobitaka.gaston je napisao/la:Pa jesi li živ čovječe, nema te k'o dobitnog tiketa.bvb je napisao/la:.

Godisnji, mora se malo i odmoriti i biti bez neta 10-ak dana.
Suvišno ti je pitanje.bvb je napisao/la:Pa nije valjda i dalje bez dobitaka.gaston je napisao/la:Pa jesi li živ čovječe, nema te k'o dobitnog tiketa.bvb je napisao/la:.![]()
Godisnji, mora se malo i odmoriti i biti bez neta 10-ak dana.

Na početku 3/4 dao 8p i nije više ni pogledao prema košu. Posljednju četvrtinu mahao peškirima sa klupe.

Kvota 340.

U 83-ojWilly je napisao/la:Hajmo Chelsea i Everton.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.