Chinaglia je napisao/la:ultra daj nam ti svoje misljenje glede ovih izjava advokata i Sence o sporazumima, podnosenju tuzbi protiv igraca i N/FSBiH, jer meni izgleda kao Senco zna sta prica i da brani interes FK Sloboda Tuzla
ma sta ces ti vise ovdje ista isticati. ocigledan je naum pojedinaca, tj da im ni patike vise ne vire.
Bilo je gdje su kontra tuzbe, advokat ovo ono-eto imaju tuzbe, ima advokat. sad ni to ne valja. jbg momak ima teleci pogled
a pobio ih je momak u slucaju Govedarice. Sami su priznali. Ako su sporazumi isti, a ovi nasi kazu da jesu, onda nema sanse da se prizna i jedan, na veliku zalost nasih navijaca.
Kao sto momak odlicno kaze, to je dokaz u sporu, sudskom sporu, pa cemo mi vidjeti na kraju tog sudskog spora koji su nasi pokrenuli ko je kriv. Do tad savez ne smije ici iznad zakona i vec predvidjati ishod navedenog spora. Odlicno je to momak rekao.
Kao sto i Macak kaze, zasto nema odluke kao u slucaju Mujkic. Morate platiti i cao. U ovim slucajevima toga nema, i kao sto kazu , nemas na osnovu cega platiti. Mislim da je svakome jasno sto se tice ova 4 igraca da su im potrazivanja trenutno neosnovana. A na sudu sta bude. Vidjet koliko se duzno Kosticu, pa onda da se procijeni koliko je on stete nanio klubu. Ukratko , ovo je sve ono sto smo zeljeli da imamo godinama. pravni tim koji stiti ime Slobode, samo nas **** sto ima teleci pogled momak, treba kakvu trebu nac da govori.
Da je Azmir ovo uradio , kolektivno svrsavanje bi bilo.
sto se tice porezne, okacili ljudi datum da su predali 14.03. i ĆAO na tu temu
staragarda je napisao/la:Cu,advokatski saradnik... Ahahahaha....pa pojest Ce ga za doručak ovi vukovi iz miki maus saveza, jbt....jos cemo im stat na žulj samo tako....ovi bas rijesili da nas ugase
ne kontam sta je smijesno, pa nece bit poljoprivredni saradnik zaduzen za pravne poslove, nego advokatski.
imas Tuzla City, prati, ne navijas ti za Slobodu, vec za Azmira druze