FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 12 maj 2017, 17:55

pinoglavi je napisao/la:Vama stvarno Sarajevo nekakav pojam organizacije :urnebes: A kakvih ste gluposti ispisali ne znam ni sto me cudi. Ispred nas su kilometrima organizacijski ali nista sto je nemoguce dostici bez milionera i to je moja poenta.
Braneci NJUO u stvari ti branis Jasmina Faraonceta.
Oni su potrosili sve sto su naslijedili i sada im slijedi sunovrat. Haj njima nego sto Slobodi. Jasmin je fino zrtvovao ugled ljudi u NJUO te krivicu i odgovornost sa sebe presaltao na njih. Toliko im je pao ugled da vise ne hranim ni macku sa Menpromovim parizerom. :lol: :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 12 maj 2017, 17:59

Probisvjet je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Vama stvarno Sarajevo nekakav pojam organizacije :urnebes: A kakvih ste gluposti ispisali ne znam ni sto me cudi. Ispred nas su kilometrima organizacijski ali nista sto je nemoguce dostici bez milionera i to je moja poenta.
Braneci NJUO u stvari ti branis Jasmina Faraonceta.
Oni su potrosili sve sto su naslijedili i sada im slijedi sunovrat. Haj njima nego sto Slobodi. Jasmin je fino zrtvovao ugled ljudi u NJUO te krivicu i odgovornost sa sebe presaltao na njih. Toliko im je pao ugled da vise ne hranim ni macku sa Menpromovim parizerom. :lol: :urnebes:
Ma puca mi qurac i za faraonom i za batom i za crvenim i za zelenim samo je to izgleda tebi i drugima visa matematika
Nad tobom sunce najljepše sja

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 maj 2017, 18:05

sloboda72 je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:"FK Sloboda spreman tužiti N/FSBiH"

:shock: :shock:
:urnebes: :urnebes:
OVi baš hoće da nas ukopaju
Tako ,tako i Kontra Tužbu odmah.

Izgleda angazovali njega.
Fahrija Karkin
Ako vam ja zatrebam, znači da ste napravili dobar belaj :urnebes: :rol:
slika
qurko ce oni tuziti nekoga. Nemaju para ni za kovertu da u njoj posalju zalbu. :urnebes: :urnebes: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 12 maj 2017, 18:08

TUŽBA PROTIV BIVŠIH IGRAČA: NFSBIH odlučuje o takmičarskoj sudbini FK Sloboda
Objavio D.B - 12/05/2017

http://freshpress.info/sport/fudbal/tuz ... k-sloboda/
Ja volim FK Tuzla City

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 maj 2017, 18:14

Eno nudi se Adidas i Fly Emirates da nam postanu proizvodjaci dresova i generalni sponzor. Dolaze sutra u prostorije UG kod Parka da se dogovore sve, kazu ne morate vi niti marke nista.

Uz to su rekli i da ce napraviti fan shop u centru grada, kazu delozirati ce Planiku i placati kiriju sve iz novcanika sejka.

Uz to se javilo 20 ljudi da radi u administraciji kluba, kazu teska vremena raditi cemo mi i besplatno vama od 8-4, samo da nam Sloboda se uredi!

stadiontusanj
Kontakt:

Post Postao/la stadiontusanj » 12 maj 2017, 18:20

Koji je ovo put da Senad kaze "niko se nece igrat sa Slobodom" i svaki put popusi?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 maj 2017, 18:23

slika
slika
http://sportsport.ba/bh_fudbal/iz-fk-sl ... bih/236603

Poslao je Jasmin mladog pravnika, vidite taj teleci pogled nema sumnje da ce ovaj student nakon kupljenih ispita preko stranke da izgubi ovaj spor :urnebes:

Jel vama jasno da mi zbog nemara uprave, jer su kasnili sa papirima ne bi dobili ni licence za Evropu? Sve se bezveze igra od januara sto se nas tice, trebalo se istupiti iz lige bezveze ne trositi pozajmice.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 12 maj 2017, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 maj 2017, 18:27

Zakasnili sa potpisom reprograma 6 dana :lol:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 maj 2017, 18:43

Senco je citavo vrijeme govorio da se igracima ne duguje nista, to sada potvrdjuje i ovaj advokat, govoreci da oni nemaju nista cime bi to dokazali, tj sporazumima mogu dupe obrisat, te su pokrenute i tuzbe protiv tih igraca

no ono sto me sada najvise zanima, jeste dal je Asmir namjerno pravio te sporazume, znajuci da oni kurcu ne vrijede, te na taj nacin levatio fudbalere, ono, obeca im 50.000 satro sa potpisom i pecatom na sporazumu, a dobiju kurcinu

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 maj 2017, 19:01

De jel'ovo neka zajebancija da je Macak izjavio da Ce TUŽIT ovu krimogenu hobotnicu zvanu FS....odo se ranit jbt...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 12 maj 2017, 19:14

tuzlak1987 je napisao/la:
slika
slika
http://sportsport.ba/bh_fudbal/iz-fk-sl ... bih/236603

Poslao je Jasmin mladog pravnika, vidite taj teleci pogled nema sumnje da ce ovaj student nakon kupljenih ispita preko stranke da izgubi ovaj spor :urnebes:

Jel vama jasno da mi zbog nemara uprave, jer su kasnili sa papirima ne bi dobili ni licence za Evropu? Sve se bezveze igra od januara sto se nas tice, trebalo se istupiti iz lige bezveze ne trositi pozajmice.
Da li poznajes momka licno? Jer ako ne, onda samo pises bljuvotine bez razloga.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 maj 2017, 19:15

ultra daj nam ti svoje misljenje glede ovih izjava advokata i Sence o sporazumima, podnosenju tuzbi protiv igraca i N/FSBiH, jer meni izgleda kao Senco zna sta prica i da brani interes FK Sloboda Tuzla
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 12 maj 2017, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 maj 2017, 19:16

Cu,advokatski saradnik... Ahahahaha....pa pojest Ce ga za doručak ovi vukovi iz miki maus saveza, jbt....jos cemo im stat na žulj samo tako....ovi bas rijesili da nas ugase
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 12 maj 2017, 19:19

stadiontusanj je napisao/la:Koji je ovo put da Senad kaze "niko se nece igrat sa Slobodom" i svaki put popusi?
1000-ti :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DRŽAVA TUZLA!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 maj 2017, 19:20

Ma ovo ce rijesiti sa igracima i Sloboda ce dobiti licencu za nastup u PL, ko to nije jos dobio. Svako je dobije kad tad.

Ali su za reprogram fino se ogradili, a oni su krivi i niko drugi. Striktno se kaze da reprogram mora biti potpisan do 31.3 i sve uredno do tog datuma, a oni su pokrenuli proceduru za reprogram 13. marta tek i zakasnili. Pa onda neka neko kaze da je Vugdalic nesposoban, covjek je sa Azmirom prosle godine pored svih problema i manjka volje grada stigao da sredi sve papire do 31.3 za Slobodu.
A ovi sada djaba im se vaditi kada su zakasnili, mogu oni poslati kada je pokrenut postupak ali ako postupak nije zavrsen do 31.3 nemaju sta traziti ;)

Protiv Radnika mozemo i izgubiti, nije bitno jer i u slucaju da Sarajevo osvoji kup nama Evrope nema.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 12 maj 2017, 19:26

probili su rok 31.3. niko nam nije kriv do nas samih!
DRŽAVA TUZLA!!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 12 maj 2017, 19:35

staragarda je napisao/la:Cu,advokatski saradnik... Ahahahaha....pa pojest Ce ga za doručak ovi vukovi iz miki maus saveza, jbt....jos cemo im stat na žulj samo tako....ovi bas rijesili da nas ugase
OO JE TREBAO ADVOKATSKI TIM VALJDA DA BUDE.
Ja volim FK Tuzla City

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 maj 2017, 19:52

Chinaglia je napisao/la:ultra daj nam ti svoje misljenje glede ovih izjava advokata i Sence o sporazumima, podnosenju tuzbi protiv igraca i N/FSBiH, jer meni izgleda kao Senco zna sta prica i da brani interes FK Sloboda Tuzla
ma sta ces ti vise ovdje ista isticati. ocigledan je naum pojedinaca, tj da im ni patike vise ne vire.
Bilo je gdje su kontra tuzbe, advokat ovo ono-eto imaju tuzbe, ima advokat. sad ni to ne valja. jbg momak ima teleci pogled

a pobio ih je momak u slucaju Govedarice. Sami su priznali. Ako su sporazumi isti, a ovi nasi kazu da jesu, onda nema sanse da se prizna i jedan, na veliku zalost nasih navijaca.
Kao sto momak odlicno kaze, to je dokaz u sporu, sudskom sporu, pa cemo mi vidjeti na kraju tog sudskog spora koji su nasi pokrenuli ko je kriv. Do tad savez ne smije ici iznad zakona i vec predvidjati ishod navedenog spora. Odlicno je to momak rekao.
Kao sto i Macak kaze, zasto nema odluke kao u slucaju Mujkic. Morate platiti i cao. U ovim slucajevima toga nema, i kao sto kazu , nemas na osnovu cega platiti. Mislim da je svakome jasno sto se tice ova 4 igraca da su im potrazivanja trenutno neosnovana. A na sudu sta bude. Vidjet koliko se duzno Kosticu, pa onda da se procijeni koliko je on stete nanio klubu. Ukratko , ovo je sve ono sto smo zeljeli da imamo godinama. pravni tim koji stiti ime Slobode, samo nas **** sto ima teleci pogled momak, treba kakvu trebu nac da govori.
Da je Azmir ovo uradio , kolektivno svrsavanje bi bilo.

sto se tice porezne, okacili ljudi datum da su predali 14.03. i ĆAO na tu temu
staragarda je napisao/la:Cu,advokatski saradnik... Ahahahaha....pa pojest Ce ga za doručak ovi vukovi iz miki maus saveza, jbt....jos cemo im stat na žulj samo tako....ovi bas rijesili da nas ugase
ne kontam sta je smijesno, pa nece bit poljoprivredni saradnik zaduzen za pravne poslove, nego advokatski.
imas Tuzla City, prati, ne navijas ti za Slobodu, vec za Azmira druze ;)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 12 maj 2017, 19:56

ultras malo pomalo sve vise u kost :mrgreen: welcome to the club :cool:
Nad tobom sunce najljepše sja

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 maj 2017, 20:00

pinoglavi je napisao/la:ultras malo pomalo sve vise u kost :mrgreen: welcome to the club :cool:
ma nije jbt, vise vidis da ne ide razumom. Sta god ljudi urade to je smijesno, nedovoljno. A stvari sasvim drugacije kad realno gledas. Navija se za neuspijeh jbt, nervira me to. Kao sto nisam mogao trpiti kad su Azmiru zamjerali gluposti, pa mislili da radim za njega, ne mogu ni sad se nervirati kad vidis da je nesto bijelo-bijelo je **** mu

cuj sad nevalja pogled u adovkata, pa daj vise jbt

samo nazalost tek sad isplivavaju odredjene stvari iz vremena Azmira, tuze igraci za pare i neisplacene plate. Ovo za Govedaricu je iz tog perioda ako sam dobro shvatio macka. sporazumi su svi trebali biti placeni dok je bio tu. Pa neopravdane transe, obaveze prema drzavi itd itd

Drugovi moji pricajte vi sta hocete ali nista to nije bolje bilo nego prije. Ni Salih Sabovic nije tuzio za svoje pozajmice, a izborio je evropu i finale kupa, i on je placao igrace donekle, ni on nije placao nista drzavi. Isti kur.ac i sad.

Vi zatvarajte oci do sutra, ali ja sam razocaran ovim sto izlazi na vidjelo i sto niko ne demantuje. Klub se vodio na identican nacin kao i sto je i zadnjih 15 godina prije Azmira i to nas nigdje nije dovelo. Samo sto je on dao vise para. Sticajem okolnosti za finale kupa Salihu je trebalo pola miliona, Azmiru milion i nesto, jer sad su i igraci skuplji, kao i karantini, pripreme itd itd.
Jest bilo lijepo nabijati Zelju i Sarajevo po 3 ili 4-0 ali dugorocno klub nista nije dobio tim periodom.

i nista od ovog navedenog niko NECE da vidi iz meni nepoznatog razloga.
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 12 maj 2017, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.