FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sloboda72 » 12 maj 2017, 16:50

tuzlak1987 je napisao/la:U Malinama moze niknuti zgrada od par miliona za privatni univerzitet, a u Tuzli se ne moze naci 20 hiljada da se sredi ucionica na drzavnom univerzitetu.

Fino bi Bato dao Slobodu Azmiru, stadion bi isto dao Slobodi, Azmir bi napravio stadion bilo gdje, na Tusnju bi bio ili stadion ili zgrade nije bitno. Onda bi grad imao fin novac u budzetu da upumpa u kosarku, rukomet i odbojku i imali bi full jako RSD.

Ovako fino neka grade nesto pod parolom da je od svih nas mada 99% nas nije vidjelo blagodati tog svega nikada niti ce. A u Simin Hanu (Malinama) neka nice Evropski klub. :kafa:

Ili bi se mozda desilo da bi bili gori nego ikada i propali skroz, ali vec smo propali 10 godina pa nam ne bi tesko palo. Batu bi otjerali nakon 4 godine jer nije uspjelo ali bi bar znali jer bi pokusali.
I sad je gradski Budžet 10% iz Husićevog džepa. 4mil platio njivu od 4 dunuma i 2 mil rente ,to je 6 mil.
KAD TO DISPERZIRAŠ NA SVE POZICIJE BUDŽETA U SVAKOJ JE 10% HUSIĆEVIH PARA.

Grad Tuzla. Budžet za 2017 godinu

http://grad.tuzla.ba/wp-content/uploads ... 7.GOD_.pdf

................................................................................................................................................................................................................................

....Strana 40.

04-01- 001- 811- 614311-18-Grant neprofitnoj organizaciji - RSD "Sloboda" Tuzla -600.000,00

1,21 % Od ukupnog budžeta grada Tuzla.

................................................................................................................................................................................................................................

....Strana 47.

JU GRADSKI STADION "TUŠANJ" TUZLA ................................................407.300,00

0,82 % Od ukupnog budžeta grada Tuzla.

Planirani broj zaposlenih u 2017. godini.......11

Strana....30.

821210.... Izgradnja stadiona Tušanj - I faza.......................................1.405.000,00

2,83 % Od ukupnog budžeta grada Tuzla.

..............................................................................................................................................................................................................................

KAD SABEREŠ OVE TRI STAVKE,RSD SLOBODA 600.000, JU GRADSKI STADION
407 .300, ISTOČNA TRBINA 1. FAZA 1. 405.000 TO JE SKUPA 2 .412.300, 00.
10 % OD OVOGA IZNOSA 241.230,00 I TO SU HUSIĆEVE PARE.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 12 maj 2017, 17:41, ukupno mijenjano 7 puta.
Ja volim FK Tuzla City

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 12 maj 2017, 16:50

A sta je to dobro sto je jasmin postavio? Koji klub u Tuzli? Razyebao je Fukare, otjerao Azmira, postavio NJUO koji kada ne bude finansijskih repova od vremena Azmira (Evrope, Krpica, Ordagica, Zeca...) ima da se ugasimo ko svijeca, ugasio KK Slobodu, rukomet, boks... Sve cega se dotakao je propalo.
Jedino mu jaran Fucko dobro stoji sa gimnastikom i legenda Secer sa direktorskom pozicijom. :urnebes: :rol:[/quote]

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DRŽAVA TUZLA!!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 12 maj 2017, 16:59

pinoglavi je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Mortus je napisao/la:Pa ako nova uprava dodje i vidi da prošla nije radilapo zakonu, da ima osnova da ih tuži, neka ih tuži i pokrije se tu. Ali sve obaveze, kao prihode i dobre stvari treba prihvatiti. Ne može se birat šta hoću, a šta neću, a nalaziš se na odgovornoj poziciji., za takvo ponašanje se odgovara.
Ljudi,prepricano je ovo milion puta....ovaj NJUO je tu POSTAVLJEN, INSTALIRAN....boli njih kurcina bolan za Slobodom...sta vam je....tu su dok im se namjestaju tenderi i dok im se gleda kroz prste za njihove talove i malverzacije...cim se Faraonu digne tuki oni su donji sa tim da im je ostavljena mogućnost da odu i ranije al onda gube privilegije
To tebe i boli najvise, sto ih je faraon postavio. Sta ima veze sto su postavljeni ako rade solidno u skladu s mogucnostima? Ko bi dosao da ih nije faraon postavio?
Vidjet ćemo kad se objelodani kako su radili.Mi sada nemamo pojma kako oni rade.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 12 maj 2017, 17:02

pinoglavi je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Neki su ovdje skupa sa citavom familijom isli 2.10 u mjesnu zajednicu na glasanje za Gasmina, a danas govore "sta bi se desilo sa Slobode da Faraon nije ove postavio". :kafa:

Ono prvo napravljen razjebaus zivi, pa onda se prica ko bi dosao da ih nije postavio.
Pa eto imas li sta pametno napisati osim prozivanja mene i drugih da smo glasali za farona, da smo placenici i sl.? Najozbiljnije te pitam ko bi dosao da ove nije postavio faraon? Da li smatras da bi ti koji bi dosli u Slobodu imali kesa da istovare u klub poput Azmira? A posto vjerovatno ne bi imali sta bi ocekivao od UO koji bi dosao umjesto ovog a koji ima ogranicen budzet odnosno nemaju milione?
NISTE VI PLAĆENICI, VI STE OD PLAĆENIKA PLAĆENICI.
Ja volim FK Tuzla City

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 maj 2017, 17:03

Znate kako ce biti kada oni odu, traziti ce ovaj Tom Cat i Alic jedno pola miliona da im se vrati isto kao Davud.

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 12 maj 2017, 17:05

Zašto je preCjednik kažnjen, šta je uradio?

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 12 maj 2017, 17:07

Chinaglia je napisao/la:tuzlak tebe lik pita ko bi dosao u Slobodu, umjesto ovih koje je Faraon instalirao, ti mu pricas o necemu destom :rol:
PRAVO PITANJE JE, ZAŠTO NIJE ZADRŽAN HUSIĆ ?
A I SVIMA NAMA JE JASNO DA OVI NEĆE BITI DUGA VIJEKA U SLOBODI.
AKO IPAK BUDU, ONDA SLOBODA NEĆE JOŠ DUGO.
Ja volim FK Tuzla City

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 maj 2017, 17:08

Evo 1000KM kazne za pirotehniku, ovo haman nije legla Tindiru plata za navijanje?
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 12 maj 2017, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 12 maj 2017, 17:09

zlatnakoka je napisao/la:Zašto je preCjednik kažnjen, šta je uradio?
Ruzna mu frizura!
DRŽAVA TUZLA!!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 12 maj 2017, 17:18

Postao/la" NjonjoVam"

A sta je to dobro sto je jasmin postavio? Koji klub u Tuzli? Razyebao je Fukare, otjerao Azmira, postavio NJUO koji kada ne bude finansijskih repova od vremena Azmira (Evrope, Krpica, Ordagica, Zeca...) ima da se ugasimo ko svijeca, ugasio KK Slobodu, rukomet, boks... Sve cega se dotakao je propalo.
Jedino mu jaran Fucko dobro stoji sa gimnastikom i legenda Secer sa direktorskom pozicijom. :urnebes: :rol:[/quote]
...................................................................................................................
Ovo za "finansijske repove" je za Antologiju. Aferim !
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 12 maj 2017, 17:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 12 maj 2017, 17:28

staragarda je napisao/la: Covjece, jel'ti ne mozes da svaris da jedan propali klub kojeg je kupio neki milijarder dodje bar 10 koji su uspješni...gdje ces bolan uzet nas u istu rečenicu sa pitarima...oni su Real za nas u svakom segmentu...bas im je lose pod milijarderom....titula,kup,trening centar, Evropa svake sezone,kod nas ko god proigra trci kod njih.... stvarno su se sjebali.....misliiiiiim
Gdje sam napisao da smo bolje organizovani od Sarajeva? Pitam te sta od tih njihovih stvari ne moze bez milionera? Europa svake sezone? Mislis osim prosle? I mislis Europa svake sezone, bas kao sto im je i bila prije privatizacije?
Nad tobom sunce najljepše sja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 maj 2017, 17:30

Kod nas Evropa- Nikad

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 maj 2017, 17:33

Eto kod nas dokazano Evropa ne moze bez milionera.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 maj 2017, 17:34

pinoglavi je napisao/la:
staragarda je napisao/la: Covjece, jel'ti ne mozes da svaris da jedan propali klub kojeg je kupio neki milijarder dodje bar 10 koji su uspješni...gdje ces bolan uzet nas u istu rečenicu sa pitarima...oni su Real za nas u svakom segmentu...bas im je lose pod milijarderom....titula,kup,trening centar, Evropa svake sezone,kod nas ko god proigra trci kod njih.... stvarno su se sjebali.....misliiiiiim
Gdje sam napisao da smo bolje organizovani od Sarajeva? Pitam te sta od tih njihovih stvari ne moze bez milionera? Europa svake sezone? Mislis osim prosle? I mislis Europa svake sezone, bas kao sto im je i bila prije privatizacije?
Daj ne zezaj ba :D ....nista,idemo se mi ugledat na vitez i mladost...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 12 maj 2017, 17:36

staragarda je napisao/la: Daj ne zezaj ba :D ....nista,idemo se mi ugledat na vitez i mladost...
Kad ne znas sta napisati najlakse ne zezaj i rijeseno :salut: To je sarkazam, ne znam da li kontas, a ako cemo se ugledati na nekog mogao bi to biti Radnik ili Krupa. Nek se i sutra privatizujemo samo nemojte Sarajeva kao nekakav primjer jer su oni primjer kako ne treba jedino, sto se tice privatizacije
Al sto se tebe tice nije to stvar privatizacije, ti to samo forsiras jer ti je samo Azmir u glavi. Ili Azmir ili niko :salut:
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 12 maj 2017, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 12 maj 2017, 17:37

Pinoglavi eto riješili su dug milionski. Ono što je nama glavni problem.
Kad ti titule i kupovi i Evropske utakmice protiv evropskih velikana na DOMAĆEM terenu nisu dovoljne.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 12 maj 2017, 17:39

"FK Sloboda spreman tužiti N/FSBiH"

:shock: :shock:
:urnebes: :urnebes:
OVi baš hoće da nas ukopaju
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 12 maj 2017, 17:40

Vama stvarno Sarajevo nekakav pojam organizacije :urnebes: A kakvih ste gluposti ispisali ne znam ni sto me cudi. Ispred nas su kilometrima organizacijski ali nista sto je nemoguce dostici bez milionera i to je moja poenta.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 maj 2017, 17:41

Radnik i Krupa su seoske ekipa bez navijaca kojima je bitno samo prodati igraca kako i razgrabiti pare. Simpaticni i nista vise.

Primjer je Rijeka svima, treba napraviti kamp i najbolji stadion u regiji te dici cijene ulaznica u tacku. Ili Maribor..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 maj 2017, 17:43

pinoglavi je napisao/la:Vama stvarno Sarajevo nekakav pojam organizacije :urnebes: A kakvih ste gluposti ispisali ne znam ni sto me cudi. Ispred nas su kilometrima organizacijski ali nista sto je nemoguce dostici bez milionera i to je moja poenta.
Franto i prijatelji ce to da dosegnu!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Mmm13 i 3 gosta.