Qwerty90 je napisao/la:Beširović je potencijal u to nemojte sumnjati (njega sumnjam i da mozemo dovesti zbog ugovora), al' notorni alkos i povrh svega pitar Sesar, NI POD RAZNO !
Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Qwerty90 je napisao/la:Beširović je potencijal u to nemojte sumnjati (njega sumnjam i da mozemo dovesti zbog ugovora), al' notorni alkos i povrh svega pitar Sesar, NI POD RAZNO !
Neandertalac je napisao/la:Fino je kada svako iznese svoje mišljenje bez skakanja za vrat ukoliko su stavovi različiti. Takođe raduje da svi imamo različite poglede na ovu temu što pokazuje da ima sazrijevanja u razmišljanju koje može donijeti pomake u diskusijama.
Prevashodno, nije mi bila namjera da stavim Ćenana u prvi plan, Virtu je to malo izvukao iz konteksta, naravno nenamjerno vjerujem. Da bi me shvatili treba se gledati šira slika i koliko god neko radio posao dobro mišljenja sam da kao klub profitiramo ako na funakiji SD bude osoba koja ima korijene u Želji, zbog samog ugleda kluba.
Za mene lično, paradoks je da klub sa stogodišnjom tradicijom na tako reprezentativnoj funkciji ima osobu koja korijene vuče iz našeg najvećeg sportskog rivala.
Naravno, shvatam i one koji gledaju samo rezultate i jedino to uzimaju kao mjerodavno. Možda tako i treba, možda ja nisam u pravu, samo iznosim svoje mišljenje.
Po meni, to je davno prevazidjeno razmisljanje, posebno ako osoba svoj posao radi kako treba. O legendama treba voditi racuna, od besplatne godisnje za zapadnu tribinu, pa do pozivnice na sve sto ima veze sa klubom. To je OK. Ali, gurati nekog na neku poziciju, samo zato sto je stekao ime u klubu, bez obzira na njegove sposobnosti i kvalitete je neozbiljno u najmanju ruku. Navijaci imaju pravo razmisljati srcem, ali oni sjede na tribini i navijaju. Ljudi u klubu moraju razmisljati glavom, jer od njih sve i zavisi.Neandertalac je napisao/la:
Za mene lično, paradoks je da klub sa stogodišnjom tradicijom na tako reprezentativnoj funkciji ima osobu koja korijene vuče iz našeg najvećeg sportskog rivala.
Naravno, shvatam i one koji gledaju samo rezultate i jedino to uzimaju kao mjerodavno. Možda tako i treba, možda ja nisam u pravu, samo iznosim svoje mišljenje.
Ja bih volio Redžića a uz njega nekog kapitalca koji bi pravio prevagu u ligi. Naravno, Tomić a pogotovo Ordagić su jako dobri igrači ali ništa novo dok bi sa Redžićem imali opciju daljnje prodaje a razlika u kvaliteti minimalna ili nikakva. Može još napredovati. Beširević mi je onako, nikakav potencijal koji bi zadovoljio naše ukuse i apetite.irfo je napisao/la:Ordagic ili Tomic, jedan se mora dovesti na ljeto, ja bih radije ovog prvog
E, yebiga ti sad...Neandertalac je napisao/la:
Slevin@ Pogledaj malo bolje šta si napisao. Pa kume ti nam legende popiša bukvalno, dobri su za karte na zapadu i pokazivanja po proslavama ali pošto ne razmišljaju svojom glavom mane slapo u klubu za njih. Strašno.
Jos su u pregovorima i do kraja sezone ce se znati al to ne znaci da ce on doci u zelju ako se dogovoreQwerty90 je napisao/la:Jel' zna neko da lii je tačna informacija da je Zuban preuzeo Ordagić ?
ne znaci to nista u pravu si, ali vjerujem da se tako malo sanse vise povecavaju da dodje kod nas, i njemu bi a i zubanu (ako ga preuzme) bilo od koriste da dodje ovdje, odigra ligu prvaka, ostane godinu dana i onda ga utopi negdje za velike pare i velik ugovormaldini3 je napisao/la:Jos su u pregovorima i do kraja sezone ce se znati al to ne znaci da ce on doci u zelju ako se dogovoreQwerty90 je napisao/la:Jel' zna neko da lii je tačna informacija da je Zuban preuzeo Ordagić ?
Pa pogledaj ti još jednom, molim te. Nebitno šta bi uprava uradila, samo pogledaj šta si napisao. Nenamjerno vjerujem ali degradiranje klasično.SlevinKelevra je napisao/la:E, yebiga ti sad...Neandertalac je napisao/la:
Slevin@ Pogledaj malo bolje šta si napisao. Pa kume ti nam legende popiša bukvalno, dobri su za karte na zapadu i pokazivanja po proslavama ali pošto ne razmišljaju svojom glavom mane slapo u klubu za njih. Strašno.Procitaj ti. Ako je neko spreman i spreman za poziciju koju sada drzi Cenan, mislis da mu ga ova uprava ne bi ponudila prije nego Cenanu. Covjek radi svoj posao kako treba i zato dobija platu. U cemu je problem?
Ovo za zapadnu tribinu sam napisao zbog onog slucaja kad Miso Smajlovic ili neko drugi, ne mogu se sjetiti, prije nekoliko godina nije mogao uci na tribinu, nije ga prepoznao redar. Takve stvari su bruka za klub, i zato teba napraviti listu bivsih igraca i legendi kluba koji treba da dobiju godisnju prije pocetka sezone. Mislim da to vec postoji.Neandertalac je napisao/la: Pa pogledaj ti još jednom, molim te. Nebitno šta bi uprava uradila, samo pogledaj šta si napisao. Nenamjerno vjerujem ali degradiranje klasično.
Ko kaže da je problem?