FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 12 maj 2017, 14:32

Qwerty90 je napisao/la:Beširović je potencijal u to nemojte sumnjati (njega sumnjam i da mozemo dovesti zbog ugovora), al' notorni alkos i povrh svega pitar Sesar, NI POD RAZNO !

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
:thumbup:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 12 maj 2017, 14:35

Cenan radi solidan posao za sad jos ako nam uspije vratiti Tomica nema potrebe da se razmislja o njegovoj smjeni
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 maj 2017, 14:43

Fino je kada svako iznese svoje mišljenje bez skakanja za vrat ukoliko su stavovi različiti. Takođe raduje da svi imamo različite poglede na ovu temu što pokazuje da ima sazrijevanja u razmišljanju koje može donijeti pomake u diskusijama.

Prevashodno, nije mi bila namjera da stavim Ćenana u prvi plan, Virtu je to malo izvukao iz konteksta, naravno nenamjerno vjerujem. Da bi me shvatili treba se gledati šira slika i koliko god neko radio posao dobro mišljenja sam da kao klub profitiramo ako na funakiji SD bude osoba koja ima korijene u Želji, zbog samog ugleda kluba.

Za mene lično, paradoks je da klub sa stogodišnjom tradicijom na tako reprezentativnoj funkciji ima osobu koja korijene vuče iz našeg najvećeg sportskog rivala.

Naravno, shvatam i one koji gledaju samo rezultate i jedino to uzimaju kao mjerodavno. Možda tako i treba, možda ja nisam u pravu, samo iznosim svoje mišljenje.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 12 maj 2017, 14:47

Neandertalac je napisao/la:Fino je kada svako iznese svoje mišljenje bez skakanja za vrat ukoliko su stavovi različiti. Takođe raduje da svi imamo različite poglede na ovu temu što pokazuje da ima sazrijevanja u razmišljanju koje može donijeti pomake u diskusijama.

Prevashodno, nije mi bila namjera da stavim Ćenana u prvi plan, Virtu je to malo izvukao iz konteksta, naravno nenamjerno vjerujem. Da bi me shvatili treba se gledati šira slika i koliko god neko radio posao dobro mišljenja sam da kao klub profitiramo ako na funakiji SD bude osoba koja ima korijene u Želji, zbog samog ugleda kluba.

Za mene lično, paradoks je da klub sa stogodišnjom tradicijom na tako reprezentativnoj funkciji ima osobu koja korijene vuče iz našeg najvećeg sportskog rivala.

Naravno, shvatam i one koji gledaju samo rezultate i jedino to uzimaju kao mjerodavno. Možda tako i treba, možda ja nisam u pravu, samo iznosim svoje mišljenje.
:thumbup:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 12 maj 2017, 14:50

Ordagic ili Tomic, jedan se mora dovesti na ljeto, ja bih radije ovog prvog

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 12 maj 2017, 14:55

Jel' zna neko da lii je tačna informacija da je Zuban preuzeo Ordagić ?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 maj 2017, 14:56

Ako je tacna onda eto Ordagica u Zelju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 12 maj 2017, 14:56

Neandertalac je napisao/la:

Po meni, to je davno prevazidjeno razmisljanje, posebno ako osoba svoj posao radi kako treba. O legendama treba voditi racuna, od besplatne godisnje za zapadnu tribinu, pa do pozivnice na sve sto ima veze sa klubom. To je OK. Ali, gurati nekog na neku poziciju, samo zato sto je stekao ime u klubu, bez obzira na njegove sposobnosti i kvalitete je neozbiljno u najmanju ruku. Navijaci imaju pravo razmisljati srcem, ali oni sjede na tribini i navijaju. Ljudi u klubu moraju razmisljati glavom, jer od njih sve i zavisi.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 maj 2017, 14:59

irfo je napisao/la:Ordagic ili Tomic, jedan se mora dovesti na ljeto, ja bih radije ovog prvog
Ja bih volio Redžića a uz njega nekog kapitalca koji bi pravio prevagu u ligi. Naravno, Tomić a pogotovo Ordagić su jako dobri igrači ali ništa novo dok bi sa Redžićem imali opciju daljnje prodaje a razlika u kvaliteti minimalna ili nikakva. Može još napredovati. Beširević mi je onako, nikakav potencijal koji bi zadovoljio naše ukuse i apetite.

Sve je to u pet deka. Najbitnije je izgraditi Tim kao jednu izbalansiranu cjelinu gdje se kolektiv stavlja ispred individua a klub štiti strategijom i jasnim ciljevima.

Idemo mi titulu uzet pa onda u rahatluku o ovim temama.

Slevin@ Pogledaj malo bolje šta si napisao. Pa kume ti nam legende popiša bukvalno, dobri su za karte na zapadu i pokazivanja po proslavama ali pošto ne razmišljaju svojom glavom mane slapo u klubu za njih. Strašno.

UPRAVA NAPOLJE!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 12 maj 2017, 15:04

Slevin@ Pogledaj malo bolje šta si napisao. Pa kume ti nam legende popiša bukvalno, dobri su za karte na zapadu i pokazivanja po proslavama ali pošto ne razmišljaju svojom glavom mane slapo u klubu za njih. Strašno.
E, yebiga ti sad... :roll: Procitaj ti. Ako je neko spreman i spreman za poziciju koju sada drzi Cenan, mislis da mu ga ova uprava ne bi ponudila prije nego Cenanu. Covjek radi svoj posao kako treba i zato dobija platu. U cemu je problem?

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 12 maj 2017, 15:08

E cuj covjek pitar i on radi lose za klub, kakvi ste vi hinjavci, on radi za platu i to dobru platu i u interesu mu je da ostane sto duze i da obavlja sto bolje posao a ne da radi na stetu kluba, zato molim vas nemojte da jedete gov.. i da lupate gluposti.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 12 maj 2017, 15:10

Qwerty90 je napisao/la:Jel' zna neko da lii je tačna informacija da je Zuban preuzeo Ordagić ?

Jos su u pregovorima i do kraja sezone ce se znati al to ne znaci da ce on doci u zelju ako se dogovore
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 12 maj 2017, 15:15

maldini3 je napisao/la:
Qwerty90 je napisao/la:Jel' zna neko da lii je tačna informacija da je Zuban preuzeo Ordagić ?

Jos su u pregovorima i do kraja sezone ce se znati al to ne znaci da ce on doci u zelju ako se dogovore
ne znaci to nista u pravu si, ali vjerujem da se tako malo sanse vise povecavaju da dodje kod nas, i njemu bi a i zubanu (ako ga preuzme) bilo od koriste da dodje ovdje, odigra ligu prvaka, ostane godinu dana i onda ga utopi negdje za velike pare i velik ugovor

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 maj 2017, 15:23

SlevinKelevra je napisao/la:
E, yebiga ti sad... :roll: Procitaj ti. Ako je neko spreman i spreman za poziciju koju sada drzi Cenan, mislis da mu ga ova uprava ne bi ponudila prije nego Cenanu. Covjek radi svoj posao kako treba i zato dobija platu. U cemu je problem?
Pa pogledaj ti još jednom, molim te. Nebitno šta bi uprava uradila, samo pogledaj šta si napisao. Nenamjerno vjerujem ali degradiranje klasično.

Ko kaže da je problem?

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 12 maj 2017, 15:25

Sta mislite ako ode sinisa, prebacit stanu na desni bek i dovest nekog lijevog beka :hmmmmm:

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 12 maj 2017, 15:25

Ono što je do mene došlo je da ga Zuban preuzima i vodi u Tursku za 0 KM, sad da li je istina to ne znam fkt.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 maj 2017, 15:29

Sinisa je tu jos najmanje pola sezone. Ne znam zasto bi isao kad je dobar desni bek za nasu ligu,a ne vjerujem da ga mozemo prodati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 12 maj 2017, 15:34

Neandertalac je napisao/la: Pa pogledaj ti još jednom, molim te. Nebitno šta bi uprava uradila, samo pogledaj šta si napisao. Nenamjerno vjerujem ali degradiranje klasično.

Ko kaže da je problem?
Ovo za zapadnu tribinu sam napisao zbog onog slucaja kad Miso Smajlovic ili neko drugi, ne mogu se sjetiti, prije nekoliko godina nije mogao uci na tribinu, nije ga prepoznao redar. Takve stvari su bruka za klub, i zato teba napraviti listu bivsih igraca i legendi kluba koji treba da dobiju godisnju prije pocetka sezone. Mislim da to vec postoji.
Ono sto je osnova svega jeste to da je najbitnije gledati strucnost osobe prilikom zaposljavanja u klubu, a ne jel Zeljovac ili nije. Ako bismo se vodili time, onda ni Slavko nije trebao postati trener, pa eto barem zbog izjava o Sarajevu. Smijesno je ovo u vezi Cenana, pomislio bi covjek da lik dolazi u dresu Sarajeva na posao. Ako moze pomoci klubu i ekipi, podrska. Boli me briga sta je radio prije 20 godina.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 12 maj 2017, 15:36

Koliko god čudno zvučalo, mislim da je Stanić naš najbolji i lijevi i desni bek, kada se uzme u obzir, djelovanje u oba pravca. Siniša je meni dosta solidan bio i ono što bi on trebao popraviti jeste ta igra preko pola ... Ono što je sigurno, jeste da ko god nam bude igrao desnog beka, neće mu biti isto bez Mire i biće na ispitu, a svak koga služi dobro vid je mogao vidjeti koliko je taj čovjek djelovao nazad i zatvarao.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 maj 2017, 15:41

Zakarić će biti odličan na desnom krilu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Anpa, CentarsutNaClanak921, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot] i 44 gosta.