FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ako nista nismo puno nazadovali, i sa Azmirom i sa ovim UO nas Krupa mlati 3-0 gore 
Nad tobom sunce najljepše sja
izgurao bi grad sa onim odborom za hitnost na kraju sezone, jer iovako nije ništa bolje nego samo guranje. aonda ovo ljeto bi se tražio sistem a to je nejvjerovatnije da se klub da nekome poput onoga kako je Sarajevo uradilo. da dodje neko sa parama i željom za jak stabilan i trofejan klub, a ne ovo tavorenje i seljakluk i primitivizam koji imamo na čelu klubaChinaglia je napisao/la:tuzlak tebe lik pita ko bi dosao u Slobodu, umjesto ovih koje je Faraon instalirao, ti mu pricas o necemu destom
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
pa sto nisu, to sto pricas nema nikakvog smisla
ispade da je Senco mocniji od Faraona, sam se ubacio u Slobodu i ne moze mu niko nista
ispade da je Senco mocniji od Faraona, sam se ubacio u Slobodu i ne moze mu niko nista
Ne do Bog da uradimo kako je Sarajevo uradilo. Ili ipak da odradimo i mi tako, ako nista da se mozemo qurciti kako nam vlasnik ima milione, valjda je to najbitnije, yebo ostalo. Isto djeca kakva, daj nam milionera da nas vodi pa da se qurcimo, nema veze na sta ce nam klub liciti s tim milioneromMortus je napisao/la:izgurao bi grad sa onim odborom za hitnost na kraju sezone, jer iovako nije ništa bolje nego samo guranje. aonda ovo ljeto bi se tražio sistem a to je nejvjerovatnije da se klub da nekome poput onoga kako je Sarajevo uradilo. da dodje neko sa parama i željom za jak stabilan i trofejan klub, a ne ovo tavorenje i seljakluk i primitivizam koji imamo na čelu klubaChinaglia je napisao/la:tuzlak tebe lik pita ko bi dosao u Slobodu, umjesto ovih koje je Faraon instalirao, ti mu pricas o necemu destom
pa u današnjem fudbalu uspjevaju samo klubovi čiji su vlasnici milioneri ili milijarderi. Navedite mi klub koji je uspješan a da nema gazdu koji ima pare ? Ko to danas igra fudbal iz ljuvbavi ? hajte molim vas... Šta će nam fukara na čelu kluba, koja nije spremna da izdvoji godišnje minimalno miilion i uloži u igrački kadar i pripreme i opremu.... tako i ja mogu vodit klub, samo da mi kohoće dozvoliti
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
ma da, ti si kao Fule aka: svako moze vodit klub s 300.000 KM :tokralju:
sa koliko novca Kruško vodi ? koliko je on uložio ? ni NJUO ne vodi sa više, garantujem da nisu uložili svoje marke
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ljudi puse pricu o zajednickim tim stvarima svih nas. Sto onda ne zele da kada udju u supermarket imaju samo domace sokove i cokolade, domace cigare, pa onda kada hoce da kupe auto mogu samo kupiti Juga, plate na bonove. Svi zele gotivu u zivotu, djeca tih lidera stranke uzivaju, oni uzimaju par milja plate, a ovamo imaju svoje kunice koji hrane ljude ideologijom komunizma.
Gotiva u svakoj sferi zivota, ali se ljudima oko Slobode prezentuje nesto drugo da moze odabrana elita malo uzivati u blagodatima Tusnja i skupstine.
A u medjuvremenu u prijestolnici demokratije i kapitalizma Americi svaki profesionalni klub osim Green Bay Packersa u vlasnistvu milijardera.
Predlazem onda ovima koji zele jadnu i komunisticku Slobodu onda neka u svakom segmentu svog zivota pocnu da zive komunisticki, komradi pocnite da zivite onda jadno nemojte traziti u zivotima neku gotivu pa ce vam prica imati smisla.
Gotiva u svakoj sferi zivota, ali se ljudima oko Slobode prezentuje nesto drugo da moze odabrana elita malo uzivati u blagodatima Tusnja i skupstine.
A u medjuvremenu u prijestolnici demokratije i kapitalizma Americi svaki profesionalni klub osim Green Bay Packersa u vlasnistvu milijardera.
Predlazem onda ovima koji zele jadnu i komunisticku Slobodu onda neka u svakom segmentu svog zivota pocnu da zive komunisticki, komradi pocnite da zivite onda jadno nemojte traziti u zivotima neku gotivu pa ce vam prica imati smisla.
A hoces da navedemo klubove koji nisu uspjesni jer ih je neki idiot preuzeo i ne dozovljava im da napreduju? Ili klubove koji su se ugasili jer su ih vlasnici lose vodili?Mortus je napisao/la:pa u današnjem fudbalu uspjevaju samo klubovi čiji su vlasnici milioneri ili milijarderi. Navedite mi klub koji je uspješan a da nema gazdu koji ima pare ? Ko to danas igra fudbal iz ljuvbavi ? hajte molim vas... Šta će nam fukara na čelu kluba, koja nije spremna da izdvoji godišnje minimalno miilion i uloži u igrački kadar i pripreme i opremu.... tako i ja mogu vodit klub, samo da mi kohoće dozvoliti
Ali ne, bitno je uloziti milion. Nema veze ako cemo milion skrsiti u poluinvalide poput Fatica, Dzidica, Karica i sto ce nas Krupa oduciti od fudbala, bitno je da je nama vlasnik milioner i da su nama plate visoke i da smo mi ulozili milion. Da se mozete quricti kako nas milioner vodi.
Sta to Sarajevo ima sa vlasnikom milionerom a da je nama kao i drugim klubovima lige nedostizno bez vlasnika milionera, pa se uzima Sarajevo kao primjer dobrog kluba?
Titulu prvaka i vrh bh scene, dobre igrace,euro tekme protiv Borussie M.,Lecha itd. dok se mi zaebaemo sa drugoligasima i treceligasima,Tojsica,Bosne Kalesije,Kikaca i slicnih klubova..ne cvjetaju ruze ni kod njih,a imaju sve ovo navedeno sto mi nemamo..ali nama je najvaznije web stranica i fan shop 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najsmjesniji ste mi vi sto branite ovo lose sto se desilo Slobodi pod tim nekim argumentima isto kao da ste nekako profitirali tim, ali niste. Nista niste dobili time sto je Sloboda oslabila, neko je zaposlio zenu, neko je dobio posao u opcinskoj, neko je se uvalio u skupstinu, neko je dobio prostor, nekom je zaustavljen krivicni postupak, a sta ste vi dobili? Nista, samo slabiju Slobodu. I to vas treba zanimati samo jel jaca ili slabija, a ne na koji nacin Azmir radi. Vi ste tu da gledate utakmice, a dobre utakmice ste gledali dok je Azmira bilo.
Jest bas su putujuca institucija od kluba. Ne do Bog da se na njih ugledamo, bolje se na Vitez ugledati po tome kako klub funkcionise.harry_90 je napisao/la:Titulu prvaka i vrh bh scene, dobre igrace,euro tekme protiv Borussie M.,Lecha itd. dok se mi zaebaemo sa drugoligasima i treceligasima,Tojsica,Bosne Kalesije,Kikaca i slicnih klubova..ne cvjetaju ruze ni kod njih,a imaju sve ovo navedeno sto mi nemamo..ali nama je najvaznije web stranica i fan shop
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa mi nikada necemo biti uredjeni kao Sarajevo, nemamo pravo njih omalovazavati. Prvo sto imaju trening kamp, drugo sto imaju pravi fan shop, uredjeno sve oko sezonskih i clanskih, prave zaposlenike u klubu, standardno sve na vrijeme odrade za licence i td. Bruka nekih stvari gdje rade sve na Evropskom nivou. Druga je stvar sto su ocajni na terenu.
legendo pitam sta imaju a da je nedostizno bez milionera. Ma ne znam ni sto ti objasnjavam kad ces krenuti lupati neke desete stvari, faraon, bato, komunisti, ja ne znam kako izguras dan sa takvim mislima svakodnevnotuzlak1987 je napisao/la:Pa mi nikada necemo biti uredjeni kao Sarajevo, nemamo pravo njih omalovazavati. Prvo sto imaju trening kamp, drugo sto imaju pravi fan shop, uredjeno sve oko sezonskih i clanskih, prave zaposlenike u klubu, standardno sve na vrijeme odrade za licence i td. Bruka nekih stvari gdje rade sve na Evropskom nivou. Druga je stvar sto su ocajni na terenu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa Faraon je pocetak svega, zbog Faraona ti sada i mislis da se klub moze napraviti bez marke, tj od septembra i desavanja koja su bila. Samo kazem ako neko nije nikako profitirao od toga onda treba biti bar neutralan, a ne bezveze biti na braniku tih ideja.
Moja prica je u skladu sa nacinom zivota, vi pricate o Slobodi jedni pricu, a drugi zivot vodite. Znaci ne zelim Slobodi nesto sto ne zelim sebi. Azem je kapitalista i ponasa se tako, ovi sto sada vode su kapitalisti mrtvi kao i Jasmin ali o Slobodi trube neku drugu kuknjava
Moja prica je u skladu sa nacinom zivota, vi pricate o Slobodi jedni pricu, a drugi zivot vodite. Znaci ne zelim Slobodi nesto sto ne zelim sebi. Azem je kapitalista i ponasa se tako, ovi sto sada vode su kapitalisti mrtvi kao i Jasmin ali o Slobodi trube neku drugu kuknjava
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 12 maj 2017, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
Kako god za nas su institucija po svemu,igrackog kadra,trofeja,euro nastupa,vrh tabele,marketing,sponzori,proizvodjac opreme,stadion !!pinoglavi je napisao/la:Jest bas su putujuca institucija od kluba. Ne do Bog da se na njih ugledamo, bolje se na Vitez ugledati po tome kako klub funkcionise.harry_90 je napisao/la:Titulu prvaka i vrh bh scene, dobre igrace,euro tekme protiv Borussie M.,Lecha itd. dok se mi zaebaemo sa drugoligasima i treceligasima,Tojsica,Bosne Kalesije,Kikaca i slicnih klubova..ne cvjetaju ruze ni kod njih,a imaju sve ovo navedeno sto mi nemamo..ali nama je najvaznije web stranica i fan shop
Ako se budemo ugledali na Vitez,nema od nas nista,cvajtara nam ne gine i ganjanje po Kaknju,Lukavcu,Rodocu,Bihacu itd.. zrelo razmisljanje
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Husić je prihvatio sve dugove osim poreza.Porez se kod nas nagomilavao od 2000 g.Sariel je napisao/la:bas tako.al istu stvar je i azmir rekao..samo prvi tim ostalo nije njegov problem.isto i macak sad prigovara za prosla dugovanja..
problem i jeste sto svaka nova uprava kad udje i vidi koliki su problemi i dugovi, nece da se uhvati u kostac sa prijasnjim dugovanjima...
nije moj problem..
a ko je na celu kluba, nosi odgovornot i obavezu za sve...pa i za prijasnja dugovanja..valjda je to normalno...
eh i tako postade problem sviju nas..i sad lagano kmecimo..
Ja volim FK Tuzla City
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Covjece, jel'ti ne mozes da svaris da jedan propali klub kojeg je kupio neki milijarder dodje bar 10 koji su uspješni...gdje ces bolan uzet nas u istu rečenicu sa pitarima...oni su Real za nas u svakom segmentu...bas im je lose pod milijarderom....titula,kup,trening centar, Evropa svake sezone,kod nas ko god proigra trci kod njih.... stvarno su se sjebali.....misliiiiiimpinoglavi je napisao/la:A hoces da navedemo klubove koji nisu uspjesni jer ih je neki idiot preuzeo i ne dozovljava im da napreduju? Ili klubove koji su se ugasili jer su ih vlasnici lose vodili?Mortus je napisao/la:pa u današnjem fudbalu uspjevaju samo klubovi čiji su vlasnici milioneri ili milijarderi. Navedite mi klub koji je uspješan a da nema gazdu koji ima pare ? Ko to danas igra fudbal iz ljuvbavi ? hajte molim vas... Šta će nam fukara na čelu kluba, koja nije spremna da izdvoji godišnje minimalno miilion i uloži u igrački kadar i pripreme i opremu.... tako i ja mogu vodit klub, samo da mi kohoće dozvoliti
Ali ne, bitno je uloziti milion. Nema veze ako cemo milion skrsiti u poluinvalide poput Fatica, Dzidica, Karica i sto ce nas Krupa oduciti od fudbala, bitno je da je nama vlasnik milioner i da su nama plate visoke i da smo mi ulozili milion. Da se mozete quricti kako nas milioner vodi.
Sta to Sarajevo ima sa vlasnikom milionerom a da je nama kao i drugim klubovima lige nedostizno bez vlasnika milionera, pa se uzima Sarajevo kao primjer dobrog kluba?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Na vitez cemo se i ugledat....tu smo svakako u rangu sa njima.... doduse mi smo nesto starijipinoglavi je napisao/la:Jest bas su putujuca institucija od kluba. Ne do Bog da se na njih ugledamo, bolje se na Vitez ugledati po tome kako klub funkcionise.harry_90 je napisao/la:Titulu prvaka i vrh bh scene, dobre igrace,euro tekme protiv Borussie M.,Lecha itd. dok se mi zaebaemo sa drugoligasima i treceligasima,Tojsica,Bosne Kalesije,Kikaca i slicnih klubova..ne cvjetaju ruze ni kod njih,a imaju sve ovo navedeno sto mi nemamo..ali nama je najvaznije web stranica i fan shop
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.