Berbatov-BOLJI NEGO IKAD

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
to ti je jaro rutina za Unitedmajestic24 je napisao/la:Sta rutinski pa ubili smo ih u pojam.Posjed lopte 73% : 27% . Sutevi u okvir gol 7:1
Monolog je napisao/la:Kako je krenulo, pomislio sam da možemo iznenaditi i otkinuti bod. No, odmah me dematova Berbatov. Jbg, sjajna lopta Scholesa, neuspjela offside zamka, zakasnio je Enrique i rutinska realizacija.
Drugi gol je više na smušenost odbrane negoli na neku majstoriju. Šest igrača gledaju u Fletchera i Rooneya i ništa. Fletcher pogodi i to je to.
Perch(naš desni bek) je izgubljen. Nani ga prolazi kako god poželi, a Burton nikako da pomogne. Routledge je kren'o poput voza, mislio sam da će nastaviti tako, vidi se da se može sa lakoćom nositi sa Evrom, ali onda...![]()
Brrrrrkooo iz druge galaksijeChicharito je napisao/la:Onaj lik sa brkovima izgleda ko neki detektiv iz 80-ih
Pogledaj na netu koji filmić posvećen njegovim startovimaChicharito je napisao/la:Onaj lik sa brkovima izgleda ko neki detektiv iz 80-ih
http://atdhe.net/22626/watch-manchester ... tle-united radi bez greške cijelo vrijemeTrasimaco je napisao/la:Sta je sad s ovim streamom?Je li i ostali imaju problema? Uopste nema slike, samo u uglu pise USTREAM.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.