I ja isto. Meni bi odg da se ponovi onaj rezultat sa prijenosa prije nase utakmiceIsnar je napisao/la:A evo dobar je link, nekakve zene do maloprije igrale, taman sam htio da pocnem brojat...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
I ja isto. Meni bi odg da se ponovi onaj rezultat sa prijenosa prije nase utakmiceIsnar je napisao/la:A evo dobar je link, nekakve zene do maloprije igrale, taman sam htio da pocnem brojat...
ovaj sta sam ja postavio je dobar,barem kod meneTrasimaco je napisao/la:Kao i obicno, stream je obicno sranje. Svaki mi se stopira.
Kako nani odlican a sve je zajebo sta god je pokusao. Fkt usporava nam akcijebrazzo je napisao/la:Nani ponovo odličan, a pošto ranije nisam dao nikakvu prognozu ev' sad dok je još 0-0 biće ovo riješeno nadam se sa 2-3 gola prednosti za nas naravno a mislim da će jedan gol 100% dati Hernandez ako uđe a mislim da će ući i to umjesto Rooney-a nekako mi se čini da će ga Ferige odmoriti u 2 poluvremenu samo da ga ne izbaci odmah nako prvih 45 minuta.
Zabranjene su.brazzo je napisao/la:zna li neko od vas da li su i kod nas na Traffordu zabranjene vuvuzele ?? nešto kao da se čuje u pozadini
Jesu,zabranjene su. Prije 2-3 sedmice to je objavljeno na klupskomm situbrazzo je napisao/la:zna li neko od vas da li su i kod nas na Traffordu zabranjene vuvuzele ?? nešto kao da se čuje u pozadini
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.