Treba opet onaj s razglasa da nam procita cijelu historiju, ali ova put da doda da nas tri boda stavljaju na korak od tituleirfo je napisao/la:
bit ce premala ona tribina

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Treba opet onaj s razglasa da nam procita cijelu historiju, ali ova put da doda da nas tri boda stavljaju na korak od tituleirfo je napisao/la:
bit ce premala ona tribina
E cuj hučičiči hahahaha e sto me nasmijagrbavicka1921 je napisao/la:Hvala na ispravci. Ako je lijevi još bolje, Miro će pored njega ko lokomotiva hučičiči...Merhaba je napisao/la:Braca , Bekic je lijevi bek tako da je vec osudjen na propast jer ga napada Miro strasnigrbavicka1921 je napisao/la:Kakav lik mati mila!![]()
Jufke su potrošene i poderane, za nadati se da odigraju nerješeno sa Zrinjskim iako teško plus Dulje nema.
Gledam tekmu i ne mogu da vjerujem da onakvom Sarajevu nismo uvalili gol.Ja bih svu taktiku podredio napadanju desnog beka Bekića, taj je letva i po meni najslabija karika zadnje linije Sarajeva. Znači ko bude igrao lijevo Crnov ili Zakarić plus poneka akcija da se zamjene s Mirom i udri po toj strani. Volio bih da Slavko iznenadi i ubaci Stevu prvo al otom potom. Prvo ide misija Krupa, Vukotića nema, krpit će Starčević tu half liniju, mi se moramo čuvati uvijek neugodnog Elvira Koljića. Mali je extra.
VOLIM TE ŽELJO!![]()
SVI U KRUPU!
cener, dole ces kupiti kartu, kad dodjes ispred sve ce ti biti jasno.Thunderstruck je napisao/la:Pozz forumasi,
ako moze da mi odgovori ko je upuceniji - gdje kupujemo ulaznice kad idemo privatno u Krupu, koja je nasa tribina i koliko su cijene?![]()
Hvala!
E drago mi je da ti popravih dan.E cuj hučičiči hahahaha e sto me nasmija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.