Haha nemozete podnijeti sto se navija za bayu amajestic24 je napisao/la:Idemo svi na novi forum. Ovaj ovdje su preuzeli Bayernovci,ja to nemogu podnijeti. Pola moderatora navija za Bayern,ma daj. Pa-pa ss.ba

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Haha nemozete podnijeti sto se navija za bayu amajestic24 je napisao/la:Idemo svi na novi forum. Ovaj ovdje su preuzeli Bayernovci,ja to nemogu podnijeti. Pola moderatora navija za Bayern,ma daj. Pa-pa ss.ba
Ne znam da li da se smijem ili plačem.majestic24 je napisao/la:Idemo svi na novi forum. Ovaj ovdje su preuzeli Bayernovci,ja to nemogu podnijeti. Pola moderatora navija za Bayern,ma daj. Pa-pa ss.ba
Chuj ovog pa ti svracici imaju i ime i renome i sve , mozda nece proci s unitedom dobro ali vidjet cemo tvoj klub s Newcastleom.Abrofemi je napisao/la:Unitedovci, polako sa Svrakama, tek su se vratili u elitni rang, pa dok se malo uklope
Jel covjek mora stavitigeronimo je napisao/la:Ne znam da li da se smijem ili plačem.majestic24 je napisao/la:Idemo svi na novi forum. Ovaj ovdje su preuzeli Bayernovci,ja to nemogu podnijeti. Pola moderatora navija za Bayern,ma daj. Pa-pa ss.baJesi li stvarno svjestan šta govoriš?
Izvini druže ali griješiš, griješiš itekako. Umjesto da budeš radostan što ste se okupili u ovolikom broju, tebi nešto smeta. Pošto spominješ Bavarce i moderatore, dao sam sebi pravo da ti odgovorim. Neću tražiti odgovor od tebe na ove, nazovimo ih, konstatacije, jer stvarno nema smisla.
Samo ću te podsjetiti na vrijeme od prije nekih godinu, godinu i po', kada si bio usamljen na ovoj temi, većinom koristio C/P i tema imalo strahovito malo postova, s obzirom o kakvom se klubu radi. Sada je situacija sasvim obrnuta a tebi puk'o film. Zbog čega, zbog velikog broja moderatora koji navijaju za Bayern.![]()
Mislim da je tvoj problem negdje drugo, sam si više puta ispoljavao, tako da....
Budi mi pozdravljen.
only_one_united je napisao/la:o pooz raja sta ima sta se radi jeste gotov docekali aj bogati posto se ja slabo razumijem u tehnologiju ovu jel mi moze ko dat kakav direktan link za tekmu il ako ima na kojem kanalu nasem aj bogati zacas ko da odg NECE MU BIT DZABA hahahah
pozz i NEK PUKNU DUSMANI
Ja mislio bijeliharis334 je napisao/la:samo da kazem da mi je nick na manutd-bih forumu: Crveni_Vrag
majestic24 je napisao/la:only_one_united je napisao/la:o pooz raja sta ima sta se radi jeste gotov docekali aj bogati posto se ja slabo razumijem u tehnologiju ovu jel mi moze ko dat kakav direktan link za tekmu il ako ima na kojem kanalu nasem aj bogati zacas ko da odg NECE MU BIT DZABA hahahah
pozz i NEK PUKNU DUSMANI
Evo i jaro,za tebe cener![]()
![]()
![]()
![]()
http://atdhe.net/22626/watch-manchester ... tle-united
Bla bla ja ovo zovem zezancijom a ne smaranjem nubinoIsnar je napisao/la:Majestic, ne spominji ih, jer vidis da jedva cekaju da pocnu smarat po temi, sta drugo ocekivat od navijaca Bayerna nego da smara
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.