Inace ispaljeni smo za buseve za Mostar,tako da nista od toga..

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da i Andjusic . pa tako je u akademiji su djeca s strane i ja ih racunam kao nasu skolu . Mihojevic je dosao s 15 god i ja ga racunam kao naseg .mma_hz je napisao/la:E jbg nije to to,onda si zaboravio i Andjusica..
Ko god dođe do 19 godine i poče igrati za prvi tim i odigra nemali broj utakmica, on je naše dijete.bordobijeli je napisao/la:Da i Andjusic . pa tako je u akademiji su djeca s strane i ja ih racunam kao nasu skolu . Mihojevic je dosao s 15 god i ja ga racunam kao naseg .mma_hz je napisao/la:E jbg nije to to,onda si zaboravio i Andjusica..
Respakt za vas što gurate mlade, ali da li su se mladi gurali kad se "imalo para" ? Tako ti je u cijeloj ligi. Mi kad smo bili na viršlama igrala su naša djeca, željezničar kad nije imao vode 2014/15 igrala su i kod njih djeca, a sad im je jedini Kjosevski iz OP.brig je napisao/la:Momci treba mi jedna info od vas. Nesto gledam sastave jucer i zanima me koliko je u vasem sastavu jucer bilo igraca iz vase skole nogometa tj vasih produkata?
Upoređujem Sarajevo i Siroki pa nisam siguran koji su sve vasi igraci. Recimo jucer u prvih 11 je 6 iz skole Sirokog, a na klupi ih jos 5 bilo uz jednog juniora. Pored toga od ostalih 5 iz prvih 11 Cabraja je ZG, Krstanovic Tomislavgrad, Bralic Split, Barisic Posusje i Bilobrk Travnik...
A od ostale dvojice na klupi jedan je iz Splita, a drugi iz Zagreba..
Pa ako mi moze netko od vas ovako izbaciti za Sarajevo. Hvala
Kme kme kmemma_hz je napisao/la:Pa ljudi dragi,jel moguce da nam se u finalu KUP-a ne svira ovako ocigledan penal..![]()
![]()
![]()
Ja sam tek sada vidjeo ovaj snimak penala,nisam mislio da je ovako ocigledan..
Nije Higuain nista boljifico je napisao/la:Kme kme kmemma_hz je napisao/la:Pa ljudi dragi,jel moguce da nam se u finalu KUP-a ne svira ovako ocigledan penal..![]()
![]()
![]()
Do kad ćemo se ko djeca ponašati? **** ga penal je li toliko problem reći, loši smo?
Ahmetoviću nije prvi put da pada ko svijeća. Ako ne zna zabiti gol, nek naući neofirno padati. On da je ikakav napadač on bi izvukao ruku, okrenuo se i zakucao loptu u protivničku mrežu.
E sad, vi ćete meni reći, on da to zna, igrao bi u Juventusu, a ne u Sarajevu.
Ahmetović i Suarez su jedini napadači na svijetu koji na 10 metara od gola gledaju da padnu a ne da ošutaju. Da je Merso bio više muško, mogao je pucat i možda zabit gol. A s obzirom na važnost utakmice i samog sudiju, znali smo da će bit' "teško 'ćeri da te aga uzme".fico je napisao/la:Kme kme kmemma_hz je napisao/la:Pa ljudi dragi,jel moguce da nam se u finalu KUP-a ne svira ovako ocigledan penal..![]()
![]()
![]()
Do kad ćemo se ko djeca ponašati? **** ga penal je li toliko problem reći, loši smo?
Ahmetoviću nije prvi put da pada ko svijeća. Ako ne zna zabiti gol, nek naući neofirno padati. On da je ikakav napadač on bi izvukao ruku, okrenuo se i zakucao loptu u protivničku mrežu.
Ti ako mislis da ova situacija nije bitna nisi dobar u glavi..fico je napisao/la:Kme kme kmemma_hz je napisao/la:Pa ljudi dragi,jel moguce da nam se u finalu KUP-a ne svira ovako ocigledan penal..![]()
![]()
![]()
Ima buraz samo ti nisi naletio. Kapacitet 16.000 mjesta, umjesto semafora amidzin portret.Evolution87 je napisao/la:Zasto jos uvijek nema vijesti o stadionu?
Sabinho je napisao/la:Ima buraz samo ti nisi naletio. Kapacitet 16.000 mjesta, umjesto semafora amidzin portret.Evolution87 je napisao/la:Zasto jos uvijek nema vijesti o stadionu?