FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

egocentrik
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la egocentrik » 11 maj 2017, 13:45

Ma kakvo tjeranje, ostaviti Calu i pokusati profitirati u prelaznom roku.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 11 maj 2017, 14:00

egocentrik je napisao/la:Ma kakvo tjeranje, ostaviti Calu i pokusati profitirati u prelaznom roku.
Dzaba ako profit ne budu znali iskoristiti
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 maj 2017, 14:03

Morto@ ako ti se stucalo na pocetku tekme kad je kisa pocinjala,znaj da sam ja. :rol: :rol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 maj 2017, 14:06

Pritisak na Koševu postoji i to znamo svi. Baš juče sam zapazio jednu situaciju, oko 80. minute. Onaj mali što donosi lopte je loše bacio jednu loptu prema Bekiću, odmah salva psovki prema njemu. Dječak ni za pionire nije zaigrao a već je doživio da mu 200njak seljačina psuje majku. Ja ba prvi ne bih slušao da mi neka seljačina koja na stadion dođe jednom u sezoni psuje mrtve, a ako igrač samo digne ruku prema tribini gotov je, ka'e zakačio se s istokom, gotov je on. Šta je to ba istok? Evo, ja idem na istok i to mi ne daje za pravo da igraču svog kluba psujem majku zato što ne zna. Dno dna je bilo kad neki papak prije par utakmica opsova Vedrana, kao sjever je dosadan sa Vedranom (pisalo se o tom na forumu). Je l' to navijač FK Sarajeva? Zaboli me ba hoće l' taj lik otići na gostovanje na koje ja ne idem, ja njega ne mogu smatrat navijačem. Tako da nije tačno da pritiska na Koševu nema, jer pokušajte vi radit svoj posao a da vam 500 ljudi sat vremena psuje najmilije pa da vidimo onda.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 11 maj 2017, 14:10

Cepice u usi i pucaj :mrgreen:
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 maj 2017, 14:10

skoroalen je napisao/la:Pritisak na Koševu postoji i to znamo svi. Baš juče sam zapazio jednu situaciju, oko 80. minute. Onaj mali što donosi lopte je loše bacio jednu loptu prema Bekiću, odmah salva psovki prema njemu. Dječak ni za pionire nije zaigrao a već je doživio da mu 200njak seljačina psuje majku. Ja ba prvi ne bih slušao da mi neka seljačina koja na stadion dođe jednom u sezoni psuje mrtve, a ako igrač samo digne ruku prema tribini gotov je, ka'e zakačio se s istokom, gotov je on. Šta je to ba istok? Evo, ja idem na istok i to mi ne daje za pravo da igraču svog kluba psujem majku zato što ne zna. Dno dna je bilo kad neki papak prije par utakmica opsova Vedrana, kao sjever je dosadan sa Vedranom (pisalo se o tom na forumu). Je l' to navijač FK Sarajeva? Zaboli me ba hoće l' taj lik otići na gostovanje na koje ja ne idem, ja njega ne mogu smatrat navijačem. Tako da nije tačno da pritiska na Koševu nema, jer pokušajte vi radit svoj posao a da vam 500 ljudi sat vremena psuje najmilije pa da vidimo onda.
Nije tako bilo,stari cica je ispred mene otprilike bio i rekao je u smislu"opet Vedran",i odmah mu je njegov sin ili sta vec rekao suti ba sto je bio pored njega..
Jbt rekla,kazala krene za 5 tekmi ce biti istok skandirao protiv Vedrana..Kanite se suplje ba.-.
FK SARAJEVO.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 maj 2017, 14:11

mma_hz je napisao/la:Morto@ ako ti se stucalo na pocetku tekme kad je kisa pocinjala,znaj da sam ja. :rol: :rol:
Par minuta par kapi, nista to :cool:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Speirs
Kontakt:

Post Postao/la Speirs » 11 maj 2017, 14:12

Pantelija je napisao/la: salis se jel tako
Zasto bi se salio.... sve najbolje partije, izuzimajuci 2-3 smo odigrali na strani.... Norveska, Grcka, Borac, Grbavica, remi u Mostaru sto nam je k'o pobjeda, nekoliko pobjeda protiv ekipa iz sredine tabele u hendikepu... Nista od toga ne vidjamo na AFH

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 11 maj 2017, 14:13

Nije cala neki trener, sto se prije zahvalimo to bolje. Ova ekipa apsolutno nije losa al je katastrofalno vodjena minutazom.
UPRAVA NAPOLJE!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 maj 2017, 14:21

mma_hz je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Pritisak na Koševu postoji i to znamo svi. Baš juče sam zapazio jednu situaciju, oko 80. minute. Onaj mali što donosi lopte je loše bacio jednu loptu prema Bekiću, odmah salva psovki prema njemu. Dječak ni za pionire nije zaigrao a već je doživio da mu 200njak seljačina psuje majku. Ja ba prvi ne bih slušao da mi neka seljačina koja na stadion dođe jednom u sezoni psuje mrtve, a ako igrač samo digne ruku prema tribini gotov je, ka'e zakačio se s istokom, gotov je on. Šta je to ba istok? Evo, ja idem na istok i to mi ne daje za pravo da igraču svog kluba psujem majku zato što ne zna. Dno dna je bilo kad neki papak prije par utakmica opsova Vedrana, kao sjever je dosadan sa Vedranom (pisalo se o tom na forumu). Je l' to navijač FK Sarajeva? Zaboli me ba hoće l' taj lik otići na gostovanje na koje ja ne idem, ja njega ne mogu smatrat navijačem. Tako da nije tačno da pritiska na Koševu nema, jer pokušajte vi radit svoj posao a da vam 500 ljudi sat vremena psuje najmilije pa da vidimo onda.
Nije tako bilo,stari cica je ispred mene otprilike bio i rekao je u smislu"opet Vedran",i odmah mu je njegov sin ili sta vec rekao suti ba sto je bio pored njega..
Jbt rekla,kazala krene za 5 tekmi ce biti istok skandirao protiv Vedrana..Kanite se suplje ba.-.
U redu, fakat ja to nisam čuo nego je neko na forumu napisao da ga je neko imenom opsovao, al' hajd izvinjavam se na tome.
Al' svojim ušima sam čuo kad se sinoć dječaku majka psovala kad je pogrešno loptu bacio, kad se Almiru psovalo sve živo i Ameru sestra po imenu. Čemu to sve vodi? Nema smisla brate, niko neće da sluša to 90 minuta svako 3-4 dana.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 maj 2017, 14:22

Nista ja nisam rekao za cobane sto igracima psuju,upotpunosti se tu slazemo.
FK SARAJEVO.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 maj 2017, 14:23

Jednu Cala valja kad dobijemo,kad zijanimo ne valja,tako bi isto bilo da se trener zove licno Antonio Conte,dok pobjedjujes valjas dok kiksas los si i eto,meni dosadno to i citati i pricati vise.

Samo naprijed Mehmede,Zijo,Toso vi ste legende Sarajeva nek vam se sagnu sve "dosle" .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 11 maj 2017, 14:24

Momci treba mi jedna info od vas. Nesto gledam sastave jucer i zanima me koliko je u vasem sastavu jucer bilo igraca iz vase skole nogometa tj vasih produkata?

Upoređujem Sarajevo i Siroki pa nisam siguran koji su sve vasi igraci. Recimo jucer u prvih 11 je 6 iz skole Sirokog, a na klupi ih jos 5 bilo uz jednog juniora. Pored toga od ostalih 5 iz prvih 11 Cabraja je ZG, Krstanovic Tomislavgrad, Bralic Split, Barisic Posusje i Bilobrk Travnik...

A od ostale dvojice na klupi jedan je iz Splita, a drugi iz Zagreba..

Pa ako mi moze netko od vas ovako izbaciti za Sarajevo. Hvala

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 maj 2017, 14:29

brig je napisao/la:Momci treba mi jedna info od vas. Nesto gledam sastave jucer i zanima me koliko je u vasem sastavu jucer bilo igraca iz vase skole nogometa tj vasih produkata?

Upoređujem Sarajevo i Siroki pa nisam siguran koji su sve vasi igraci. Recimo jucer u prvih 11 je 6 iz skole Sirokog, a na klupi ih jos 5 bilo uz jednog juniora. Pored toga od ostalih 5 iz prvih 11 Cabraja je ZG, Krstanovic Tomislavgrad, Bralic Split, Barisic Posusje i Bilobrk Travnik...

Ma samo Radovac je nas "projekat",i Kadusic isto :mrgreen:
Ovo ostalo ti je sve uvezeno..vecinom Hrvatska i Srbija..
Ako te bas sve interesuje mislim da ces na TM naci sve sta ti treba.
FK SARAJEVO.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 11 maj 2017, 14:36

mma_hz je napisao/la:
brig je napisao/la:Momci treba mi jedna info od vas. Nesto gledam sastave jucer i zanima me koliko je u vasem sastavu jucer bilo igraca iz vase skole nogometa tj vasih produkata?

Pa to je sramota za Sarajevo. Ako Siroki ima 11/18 igraca na finalu Kupa iz svoje skole, a Sarajevo samo dva mozda vam tu lezi kljuc i odgovori na mnoga pitanja..
Redovno vam omladinci osvajaju ili su u borbi za prvaka pa me to cudi

Hvala na info
Zadnja izmjena: brig, dana/u 11 maj 2017, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 maj 2017, 14:38

Legende? Po kojem kriterijumu?
Legende su hase, pape, keli

Drugo, taj pritisak, kakav ba pritisak, 3000 ljudi, na stadionu od 37 ooo mjesta 50 metara udaljeni, ti na terenu treba da si.skoncentrisan na.igru a ne.ko sta priča
Ja na.jehbenom terminu kad igram ne čujem nikoga a oni čuju eto kome se sta psuje

Sta bi.sutra da odu ko cimirota u grčku, pa da vidiš šta je.pritisak od 30 ooo navijača, ili u.Dortmund pred živi zid, sta bi?
Na.Koševu.pritisak je samo izgovor za neznanje, nezalaganje, loše igrače, loše rezultate i ništa drugo!!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 maj 2017, 14:41

brig je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:

Pa to je sramota za Sarajevo. Ako Siroki ima 11/18 igraca na finalu Kupa iz svoje skole, a Sarajevo samo dva mozda vam tu lezi kljuc i odgovori na mnoga pitanja..

Hvala na info
I mene cudi vjeruj mi,al sta ces..

Nema na cemu.
FK SARAJEVO.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 maj 2017, 14:48

Pantelija je napisao/la:Legende? Po kojem kriterijumu?
Legende su hase, pape, keli

Drugo, taj pritisak, kakav ba pritisak, 3000 ljudi, na stadionu od 37 ooo mjesta 50 metara udaljeni, ti na terenu treba da si.skoncentrisan na.igru a ne.ko sta priča
Ja na.jehbenom terminu kad igram ne čujem nikoga a oni čuju eto kome se sta psuje

Sta bi.sutra da odu ko cimirota u grčku, pa da vidiš šta je.pritisak od 30 ooo navijača, ili u.Dortmund pred živi zid, sta bi?
Na.Koševu.pritisak je samo izgovor za neznanje, nezalaganje, loše igrače, loše rezultate i ništa drugo!!!!
Ima tu i toga što mi igrače dovodimo iz selendri i provincija, klubova koji su navikli na neuspjeh (pola tima nam je iz Slobode). Spomenuo si Cimirota, koji je doveden kao 18-togodišnjak i odmah mu je usađen mentalitet pobjednika. Kao i Marko sad, kao i Dulja (19), Kovačević (19) itd. i to bi trebao da bude pravac što se tiče PL. Kupit mladiće i gurat ih u vatru, kao i puštat akademce da igraju. Zato su igrači poput Benke i Stojčeva bili klasa, znali su gdje igraju, nekad bili u velikim klubovima, kao i Delač, Pavlović, Jajalo, Barbarić... na njih pritisak nije djelovao kao na ove danas.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 maj 2017, 14:50

Jucer je najveca Calina greska Saric,nikako nije trebao igrati ispred Ivetica..
Frajer ko flis papir jbt,Ivetic mudonja za njega.

To je moje misljenje .
FK SARAJEVO.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 maj 2017, 14:58

brig je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:

Hvala na info
U akademiji je vecina djece s strane tako da Mihojevic,Kadusic, Radovac pa i Duljevica i Kovacevica gledam kao nase . ali opet je to malo i ne dopustivo da Sarajevo ima tako malo domaci igraca .

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, HariTz i 26 gostiju.